-
...
Ahoj chtěla jsem se zeptat a poprosit jestli byste mi někdo neposlal odkaz na celý film Zatmění prosím -
-
Re: ...
Tady ho máš: http://www.blb.sk/index.php?id=1480 &n=twilight-saga-zatmenie--the-twil ight-saga-eclipse
-
-
:-* :-*
zrovna sem to dokoukala a nemam slov!!! nadhera!!!!!robert je bozzziii!!!a kristen taky(az na to jak bella polibila jacoba *7* hrablo ji??? chce se mi blejt!!) ale jak se ten vul malem prelomil vejpul to byla prdel *1* jak edwardovi bella rekla ano ja sem se u toho malem rozbulela to bylo taaak kraaasnyyy!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* TEAM EDWARD/ROBERT 4EVER *14* *14* *14* *3* *3* *3* *1* *1* *3* *3* *5* *5* *14* *14* *14* -
uzasne!!
tak sem prave dokoukala zatmeni a musim rict ¨ze je to fakt nadhernej film! je mnohem lepsi nez jednicka a dvojka. *14* *14* -
super
eclipse je naprosto boží
romantika, akce, vtip, nic tam nechybí
říkejte si klidně co chcete, ale eclipse je naprosto super *1* *14* *5* *14* -
zhruba muj názor
eclipse je podle mě přiliš akční,chybí jí kouzlo minulích dílů. -
Nejlepší..♥♥
Nejkrásnější film..!!.Ze všech dílů se mi líbil nejvíc..!!..Bylo to akcní, vtipný, romantický občas trochu strašidelný...a dohromady to byl nejůžasnější film..!!♥♥...Nejsem vůbec zklamaná..a myslim si že režisér se snažil aby to bylo co nejvíc podobné knížce a já si myslím že se mu to povedlo....protože to nemělo chybu...''!!..♥♥...a asi na to půjdu znova protože mi to jednou vážně nestačilo..!! *14* ..a chtěla jsem se zeptat nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička co byla na začátku traileru a pak i uplně na začátku filmu jak tam byl Riley..??..Prosím napiště jestli víte..:).. *14* *3* -
-
Re: Nejlepší..♥♥
myslím že podobnost knížce je maximální....já knížku četla 2krát a jediné co bylo v knížce jinak bylo, že když Jake přijel před tu školu tak s ním Bella neodjela...a pár dalších mini detailů....Film je zkrácená verze knížky...ale naprosto úžasná.. ze všech 3 dílů opravdu nejlepší =)...
-
-
senzace
skvělý úžasný libový krásný prostě nevím jak více to již vyjádřit:-) *3* -
Kdy?
Ahoj,Prosím nevíte někdo kdy se má začít natářet rozbřesk a kdy půjde 1.část do kina ? děkuji moc -
-
Re: Kdy?
Pokdu vím, tak se ještě nenatáčí, ale do kina má jit v listopadu 2011!!!!! Šílený -
-
Re: Re: Kdy?
rozbřesk bude úúdajněrozdělen na dvě části, protože ta kniha má o 200 stran více, než ty předchoz a je tam moc událostí, které nemůžou vynechat nebo zkrátit ... takže prý budou dva filmy
-
-
-
..
Tak jsem se právě vrátila z kina a řekla jsem si, že taky přispěju svou troškou do mlýna....
Musím říct, že po tom, jak jsem byla zklamaná z New moon, jsem se raději moc netěšila, ale tohle byla bomba. Nový režisér je konečně správný volba. Opět dokonalý soundtrack, hudba velmi kvalitně vybraná přímo do děje. Jen na můj vkus byl ve filmu moc rychlý slet událostí, takže nezasvěcený člověk by tomu asi moc nerozumněl, ale zase na druhou stranu kolik z těch lidí, co na to jdou do kina, tak nečetli knížku že....
No jsem vážně nadšená. Až trochu vstřebám dojmy, tak půjdu ještě jednu a podívám se na to v klidu znovu a ne se zatajeným dechem jako teď.
Ale všem doporučuju, kupte lístek a běžte. Rozhodně to nebudou 2zbytečný hodiny...A myslím, že by se to mohlo líbit i klukům. Je to vcelku akční. Takže příjemnou zábavu -
-
Re: ..
To já bohužel trošku zklamaná jsem... New moon se mi líbil strašně moc a tak i od tohohle dílu jsem hodně čekala, ale hodně mě zklamal. Všechny scény byly do sebe moc nacpané, chyběli mi tam podrobnější detaily. Přišlo mi že se snažili tam dát vše, ale málo to rozebrali, všeho se dotkli pouze trošku okrajově... Jako film se mi líbil, ale čekala jsem mnohem víc. -
-
Re: Re: ..
Souhlasím s tebou, ale stejně tak jsem byla zklamaná u new moon. ono tu knihu čteš několik dní a ppak se ten film má odehrát během dvou hodin a je těžký tam všechno vmáčknout...Myslím, že to bylo tak akorát- Jasně, snesla bych, kdyby to mělo tři hodiny a bylo tam toho víc, ae to je tím, že my fanoušci od toho moc čekáme
-
-
-
uááááááá...chci znova =))
úžasný krásný dokonalý...edward tam byl naprosto dokonalý , bella měla nádherný vlásky :)....nejkrásnější film na světě =O**