Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baru

Bomba

Včéra jsem na tom byla a supééér hlavně Jacob *14*
    • Re: Bomba

souhlas *14*
  • weu

Zatmění

tak jako včera sem natom byla v kině ááá prostě nádhera...plno zábavných i dojmených scéén...áá Edward no bože můjj eště krásnější než v 1 a 2...prostě dokonalost dokonalost ten filmek *14* *14* newítě někdo jestli to je někde ke shlédnutí online??..prostě the best!! *14* *in love*
  • kristina08

titulky

Má to čeký titulky??
  • :)*

aHojky lidi....včera sem byla na Zatmění v kině a bylo to supééeer...všem doporučuji *3* ... byla sem příjemně překvapení protože Nový měsíc byla katastrofa...tk sem si řikala jestli i ti Zatmění takhle zkazí ... a nezkazili *1* moooc se mi to líbilo *14* *14* *15* u některých scén sem nemohla : třeba jk Bella a Charlie mluvili spolu o sexu *1* *15* a nebo jk si Bella zlomila ruku o Jacoba *15* *1* plostě KRáSa !!!! *14* *14* *14* *14*
  • ...

Ahoj lidi..dnes jsem taky byla v kině..Po tom co jsem v kině vyděla Stmívání,které se mi dost líbilo jsem si přečetla i knížky..Pak přišel na řadu Nový měsíc a velké zklamání..protože jediný na koho se tam dalo dívat byl Taylor..Na Zatmění jsem tudíš šla trochu se strachem ,protože je to moje nejoblibenější knížka a nechtěla jsem ať ji zase pokazí jako Nový měsíc ,ale byla jsem opravdu velmi příjemně překvapena-všechny nejlepší scény z knihy(pro mě třeba stan,Bella si láme ruku,Jacob a Bella pusa atd...všechny kde je Jake)...asi to bude zásluhou nejen dobrých herců ,ale i nového lepšího režiséra..takže si tam na 110% zajděte..PS:určitě se i zasmějete! *3* *14*
  • songs

neznáte někdo nějakou stránku kde budou písničky z eclipse ? *14*
    • Re: songs

tu
      http://rapidshare.com/files/395 484532/Eclipse_Best_Quality.rar
      al ebo tu si to možeš stiahnuť...
      http://hotfile.com/dl /51452474/8db6f81/Howard-Shore-The- Twilight-Saga-Eclipse-_The-Score_-O ST-2010-VAG.rar.html
  • gabi5111

Eclipse

http://hotfile.com/list/559341/8fd4 198
    ak sa bude niekomu chcieť skuste to stiahnuť ja to stahujem tak hádam to bude Eclipse... nahrali to 29.06. takže by to teoreticky mohol byť nejaký RIP z kina tak ak to niekto chce stahujte...
    • gabi5111

Re: Eclipse

stiahla som to lenž nejde to otvoriť lebo to pýta heslo ktoré k tomu nieje priložené takže nič idem hladať dalej...
  • SUPER !!

Ahoj...právě sem přišla z kina a Zatmění je ten nejlepší film kterej sem viděla...a oproti jedničce a dvojce to bylo vtipnější, zajímavější, napínavější atd...prostě nejsem vůbec zklamaná bylo to super a hned bych na ten film šla znova!!! já ten film DOPORUČUJU!!!!! *3*
  • ECLIPSE

eclipse je ten nejlepší film co jsem viděla . Musím říct že se jim fakt poved a jestli někdo říka že ne tak at táhne *1* zmožnuju ho a nemužu se dočkat až si ho stahnu *14* je prostě nejlepší *5*
  • lidush

film v kine

juhuuu...ja to taky konecne vcera videla...a ktem mrte scenam jak jste tady uz psali patri taky jak si bella zlomila ruku o Jacoba a jak to potom rikal jeho tatovi...celkove mc pekne udelany....a trhani hlav z bitvy bylo taky dost k videni

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit