-
Re: Re: Re: Bude čtyřka??
knížka už je napsaná ale film ještě ne.. -
:D
koukam ze tady nikdo nema rad jacoba :D ja osobne taky ne.... chudacek edward kvuli belle trpi :( ..... to se jako vazne ve ctyrce otiskne do jejich dcery j :D to je nechutny..... kdyz chtel bellu a ted dceru :( bleee -
Re: Edward a Bella
k Edardovi se Bella vrati uz v Novym mesici...... -
Edward a Bella
Ahoj,chtěla jsem se zeptat v jaké knížce se Bella vrátí k Edwardovi???V Rozbřesku??? -
Re: Re: jee
DĚLAŠ SI SRANDU ONI SE AJI WEZMOU JO?? xD hey tak to bude hafo ....ja se upo těšííím na film ... *15* -
Re: Re: Bude čtyřka??
Hey a tá 4 je zatim jenom jako kniha napsana?? nebo je to už aj zfilmowane?? *9* -
knížka
je to bezvadná knížka ale strašně mě v ní štve jacob a bella...grrr *10*...je mi v ní fakt líto edwarda a ta bella se tam chová jak naprostá nána..newim jak může milovat jacoba...jo a ve čtvrtym díle se jacob otiskne do reenesmee (dcera belly a edwarda)...grrr *16*...a stmívání z pohledu edwarda se menuje midnight sun neboli půlnoční slunce a je to naprosto luxusní!! *14* -
Alice17
je to bombastická knížka až na to že bella bude z Jacobem a bude ho milovat aji ve 4 dílu!!!! a to mně sere:D *9* *9* -
supr
je to supr knizka i s tim ze se tam Bella libala s Jacobem aspon se tam enco deje mne *1* ..... -
Zatměni
supeeer knižka !!!!!!az nato ze se Bela libala s Jacobem *13* -
k
je to nej knizka az na to za se bella libala s jacobem -
Re: Bude čtyřka??
ahoj ctyrka je posledni dil jako knizka (doufam z to sfilmujou) a je i petka ale to je prvni dil ale z Edwardova pohledu jinaki myslim ze uz sestka ani sedmycka atd nebudou ... bohuzel *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Bude čtyřka??
Jednička bude bomba a mě by zajímalo jestli bude třeba: 4, 5, 6.. atd. kdo to ví ať napíše na: 444-496-688 Myška (icq), barka.v@seznam.cz (email). -
Re: Re: best knížka
půlnoční slunce je znovu první díl (Stmívání) ale z pohledu Edwarda:-)ale je napsaných asi jenom prvních 12 kapitol, někdo to zvěřenil a Stephenie řekla že to nedopíše a nevydá...aspoň prozatím ne...docela škoda:( -
kniha
Lidi nevim jak vas, ale me trochu zklamal konec zatmeni. nechapu jak se bella mohla zamilovat do Jacoba :( pak to vypadalo jako kdyby byla s edwardem jenom proto ze ji ho bylo lito. fakt skoda ... Jacob je desnej fakt *9* -
Ane.tt
Ane.tt knížky napsala Stephenie Meyerová... A k ostatním přízpěvkům Edward a Bella budou spolu, Bella bude upírka a budou mít dítě jménem Reenesmee. -
knížka
já jsem se chtěla zeptat,jak se jmenuje ten spisovatel/ka co to psal tyhlety všechny knížky...já vůbec nwm,tak kdyžtak děkuju...ráda bych si je přečetla...doufám,že budou v knihovně,nebo v knihkupectví... *3* -
...
ufff...to jsem ráda,že bude s edwardem,no ještě aby nebyla *3* -
Re: Re: Re: best knížka
hmm j ačewtla že ne... resp. na forach ej to jasna vec.. pry jen 4 dily a když se Steph konečně odhodlá a zzapomene na to je již 12 kapitol v oběhu tak bude pulnoční slunce tak ted nevim co si myslet -
Re: jee
to je zas neco jineho bella bude s edwardem se spolu vezmou budou mit dceru reneesmee a bella se stane upírkou ale nový život neni...