-
Re: super knížka
klidne mi napis ja ti je poslu 409717806@seznam.cz -
Re: Re: Re: Jak skončí Rozbřesk??
jo ale je hezkej xDDDDD -
Re: super knížka
mělo by tam být všech 12. kapitol
http://www.edwardcullen.kx .cz/midnight_sun_casti.htm -
Mimochodem..
Jo,mimochodem kdyby jste nevěděli,to,kde jsem podepsaná jako Renny,jsem taky já :-))
JSem ještě neměla profil :-) -
Re: Re: Jak skončí Rozbřesk??
Děkuju :-)
Jo,ale osobně doufám,že budou další díly (z pohledu Belly),v kterých NEBUDE Renesmee s Jacobem..
nenávidím ho :-/ :D:D -
Re: Zatmění
Přesně..já ho nemůžu prostě vystát..
NEchápu,jak může pak chtít jejich dceru.
Já bych chtěla,aby s ním nebyla!!
:-) -
super knížka
Je to upa super knížka!!!! *4* ci se zeptat jestli někdo neznáte internetovej odkaz kde bych našla těch 12kapitol půlnočního slunce neboli stmívání z pohledu Edwarda Cullena jestli jo tak ji sem děkuji předem!!!!!!! *3* -
Re: Re: ????
děkuju a souhlasim -
Re: Jak skončí Rozbřesk??
Hm..Renesmee zatím není s Jackobem,protože je malá,ale on je furt u ní.Z Belly bude upír a bude žít s Cullenovými,ale nebude normální novorozená a bude se umět ovládat a normálně se vídá s Charliem,i když musí nosit čočky.Jedna stará známá Cullenů uvidí RENEsmee a myslí si že ji proměnili a že je to normální upír.Toho budou chtět využít Volturiovi,aby je mohli zničit,bohužel pro ně,se všechno vysvětlí a budou donuceni odejít.Ale někdy se asi vrátí... (To bylo takové hrubé shrnutí druhé části knihy,ovšem nenapsala jsem o všem,jenom takový "hlavní děj" děj, kolem toho je ještě spousta okolností) -
Re: Re: Re: Re: Re: Edward a Bella
tak jakože ny výběr má,ale tím že se do ní otiskl ji jakoby "omámil" -
Jak skončí Rozbřesk??
A mohla bych se zeptat,jak skončí Rozbřesk?
(doufám,že Renesmee nebude s Jacobem.)
A že Stephenie Meyer napíše alespoň do 8.dílu :-)) -
Re: Re: Re: Re: Edward a Bella
Aha...a ona Renesmee už nemá na výběr?
(nemůže si vybrat někoho jinýho,než JAcoba?)
Já osobně doufala v nějakého hezkého,hodného upíra :-)) -
Re: Re: Bella zůstane s Edwardem :-)
No,na konci zatmění už bude s Edwardem,ale stále to skončí trošičku dvojsmyslně.. :)
Ale nakonec budou spolu,to je důležitý :-))) -
Re: Bella zůstane s Edwardem :-)
Takže na konci Zatmění bude s Jacobem?Nebo se pro Edwarde rozhodne už v zatmění? -
Re: Re: Re: Edward a Bella
Já myslím že s její dcerou bude,do Belly se "jenom" zamiloval a do Renesmee se otiskl,takze je to k sobe tahne. Je to tak,že on pro ni bude vždycky to,co bude potřebovat a bude chtět byt pořád s ní.
A ten další díl,to by mohla.Ještě se to nevyřešilo s těmi Volturiovými,na konci rozbřesku řekli,že se asi vrátí!
A mohla by dopsat aspoň to Půlnoční Slunce, zajímá mě,jak se na to dívá Edward, i když mě taky někdy dost sere *4* -
Re: Re: Edward a Bella
Takže jak to dopadne?
Doufám,že JAcob s jejich dcerou nebude. Protože nejdříve chtěl Edwardovi přebrat Bellu a pak jako bude chtít jejich dceru?..Nějak postavený na hlavu xD
Mimochodem bych ráda,aby byly další díly (5.,6.,7.,8., atd..) ale to bych asi chtěla hodně.
Stejně to není nijak uzavřený,že by se v tom už nikdy nemohlo pokračovat..třeba se někdy Stephenie rozhodne napsat pohračování a více rozebrat společný,věčný život Edwarda s Bellou,Rennnesmee (nebo jak se to píše)..prostě by to šlo :-)) -
Re: Bella zůstane s Edwardem :-)
jn jacob je takovej malej podvratacek... *15* -
Re: Re: Edward a Bella
aha takže Jacob je pedofil?!a eště teplouš *1* -
Bella zůstane s Edwardem :-)
No,koukám,že se tu každý bojí,jak to dopadne.
Já jsem dočetla Zetmění a taky byla děsně naštvaná,jak se do Jacoba vůbec mohla zamilovat.
NAštěstí vím,že bude s Edwardem :-)) -
Zatmění
Koukam ze Jacoba asi hodne nemate radi ja taky uz jenom to ze se s Bellou libal a ona pak chtela taky jenom uz to me strasne nastvalo *9*