Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • k4yoush3

Re: Re: Jak skončí Rozbřesk??

Já ho tk maximmáááálně, už od poslední kapitoly ze Stmívání.
  • k4yoush3

Re: ...

Jo no už se mooooooc těšim!!!!!!
  • deppimpact

Re: postřeh

nn To jsem netušila *7* *14*
  • mysak.kol

Re: Re: Jj

já zbožňuju všechny, ale Jasper mi přijde trochu vykulený. Sice sladký, jako ostatní Cullenovic chlapci, ale moc okatý. Není to myšleno zle! Fakt ne! nikdy nic ošklivého o stmívání a jeho pokračování! ale...
  • mysak.kol

postřeh

hele, všimli jste si, že v zatmění není tolik lidiček, jako třeba ve s stmívání? vědí všichni vůbec o tom, že už má svůj profílek i třetí díl té dokonalé ságy?
  • miss_blonde

Re: Kecy

presne ... ale nechci se do toho jako nijak michat ale bella je taky pekna svine vzdyt vona toho jacoba jenom vyuzije .... a von ji miluje doopravdy uz od tej doby co se pristehovala do forks
  • teweska

...

teším se na poslední díl Bella bude mít s Edwardem mimčo ,ale málem umře takže jí Edward promění
  • Re: Re: CULLENOVY

ááááááááááá koenčně spřízněná duše..xDD
  • Re: Jj

tk jo za tohle mě tady většina lidí nebude mít ráda...xDD Ed je v pohodě, Jake tky..xD nevadí mi ani jeden... Ale v poslední době poněkud ulítávám na vlkodlacích...xD Btw... když už bych si měla vybrat..xD tk to bude... chvilka napětí... Jasper..xDD *1*
  • erikaa

Re: Jj

souhlasím ja taky Edwarda *1* *1*
  • deppimpact

Jj

Jackob je v poho wim,že to dělá pro Bellu ,ale prostě se mi nějak nelíbí připadá mi trhlej ale nej nej nej nej nej Je *14* *14* *14* EDWARD *14* *14* *14* Je tak suprově namaskovanej je to boží *14*
  • bella-alice

Re: CULLENOVY

ja nevim co proti němu mate vždyt je skvělej je fakt že mam radši edu a jacob ja SKVĚLEJ *1*
  • domiishek

=) supeer

tenhel dil se mi teda libi asi rozhodne vic nez new moon..ale jako na nej se taky tesim akorat me vadi ze tam tolik nebude edward nu.. :( ale tady aspon jo..;) cela twilight saga je skwela..miluju ji!! *14*
  • tessinka.d

Re: Re: Re: Re: Re: Jak skončí Rozbřesk??

Ne asi .. a nejvíc mě vytočilo když se otiskl do Renesmee.. takový chuj! *8*
  • alice-cullen

Re: CULLENOVY

njn to je fakt (i když oni mu říkaj pse!!!) *9*
  • alice-cullen

Jacob.Bella,Edward

Mě nejvíc vadí jak Bella zjistí že je do Jacoba zamilovaná! je to divný. Ale na druhou stránku jsem ráda že si vybere Edwarda. Tak nwm je to super knížkaaa. Jsem zvědavá na film!!! uvidíme *5*
  • mysak.kol

Re: Bella

bude štít *3*
  • bellinka

Kecy

Jak tohle muzete o Jacobovi rikad vzdyt on ji miluje proto ma porad takovy blby jkecy!..kdyby se tam Edward nedrzel rekl by mnohem horsi veci nez stene a takovy ty narazky!..Jacob protte neumi byt v klidu!...Tka prece nemuzete rikad takovy kraviny!..Jasny v nakej chvilych byl takovej az nerpijemnej dost ale to je vsechno jenom kvuyl tomu ze ji miluje!..To preci neni trestny!..i kdyz v jeho pripade by se to tak dalo rict!. *7* *7* *9*
  • deppimpact

CULLENOVY

Nenávidim ho protože řek že jsou Cullenovy "smrdut pijavice" *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • deppimpact

Až dnes...

Až dnes mám teprve všechny knížky je to krása se na to koukat na hřbetu tvořej všechny knížky planetu a tamění měsíce ÚCHVATNÉ.Kdo se těšíte na NEW MOON? já hrozně *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit