Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ilivanka

Midnight sun

Ahojky podpořte prosím dopsání a vydání knížky Midnight sun od Stephenie Meyer, (je to jako stmívání, ale z pohledu Edwarda)
    na http://www.savemidnightsun.com/peti tion.aspx

díky
    *4*
  • bella1

Re: Re: edward&jake

Múžu s tebou jen svatosvatě souhlasit je to HAJZL!!!!!!! *16* *16* *16* *16*
  • bella1

Re: Re: Re: Jacob je...

ten jí tam stříkne aby mi neumřela a protože to sama po něm chtěla!!.... *5*
  • bella1

jacob=kretén

Jo pravda pravdoucí já ho taky nenávidim furt tam jenom prudí, edward *14* mu řiká říká psisko(a já s nim souhlasim i kydž bych ho nazývala jinak) a to si myslim že je slušnej oproti tomu jak je ten debil Jacob nazývá ,,pijavice" *16* *16* *16*. Škoda že ho nezakousla opravdu velká škoda *16* *16* *16* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • anetush.qa

Re: edwardXjackob

nic o tom nevis kdyz toto napises ty si asi tu knizku necetla co??? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • anetush.qa

Re: Re: Jacob je...

jo az na to ze ji strikne jed do srdce *15*
  • ladyannecullen

Vrrrrrr

Jo.....to je nejhorší, jak se do chudinky Renesmee otiskne ten debil jeden chlupatej.Jako by nestačilo, že ji pojmenuje po Lochnessce. Fakt, kdyby tam nebyl chudák Seth, už by Bella Jacoba zakousla, mě by to vůůůůůůůbec nevadilo!!!!
    A co se týče zatmění,chudák Visky, jak jí ♥ *14* Edwíček *14* ♥ utrhne hlavičku. Stejně se těšim až natočí Eclipse, na konci asúpoň Jake uteče. *1*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Jacob je...

renesmé je Carlie a ne Charlie *15* ale jinak si to shrnula pekne *3*
  • deppimpact

Jacob je...

Ve 2 díle Bellu Edward opustí ,protože si bude myslet,že je to pro ni lepší,ale ovšem,že nebude uplně se zblázní a začně jezdit k Jacobovi.Pak ve 2 díle Alice příjde navštívit Alice a Bella je štastná pak Charlieho Kamarád Harry manžel Sue zemře a Edward zavolá do bytu Belly a tam to zvedne Jacob a řekne mu,že Charlie je na pohřbu a Edward si bude myslet,že to je Bellin pohřeb a zhroutí se a proto Edward jede do Itálie do města Voltery a tam poprosí Královskou smečku Volturiovi,aby ho zabili,protože bez Belly Edward nemůže žít Volturiovi odmítnou
    .Alice mezitím bude mít předtuchu,že se Edward chce zabít A tak jedE S Bellou okamžitě do Itálie zachránit Edwarda.Edward se bude chtít ukázat na náměstí Voltery na slunce,aby se lidé vylekali a Volturiovi zasáhli.Vše doře dopadle Bella Edwarda zachrání a jedou domů.

V Zatmění jde po Belle smečka novorozených upírů,které stvořila Victoria na pomstu,že ve Stmívání zabili jejího přítele Jamese(stopaře).Cullenovi rychle hledají řešení jak zachránit Bellu a schánějí ostatní smečky žádná však nebude moci tak se nabídne neočekáveně smečka Vlkodlaků,že pomohou(Sam,Jacob, Seth,Paul,Jared,Quil,Embry,Lee atd...)ti společně zabijí novorozené a Edward přemůže Victorii a odtrhne jí hlavu hihi.

V Rozbřesku se Bella s Edwardem vezmou a pojedou na svatební cestu na ostrov Esme a tam Edwarda Bella přinutí ke sexu a budou mít dítě.A při porodu Bellu Edward kousne a Bella bude upír jo a to dítě se bude jmenovat Renessmé Charlie Swan Cullen Black.A Black proto,protože se Jacob se jacob do ni otiskne *10* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Re: edward&jake

cože? v jakým dílu sním je ve stanu!??!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *10* Hajzl! *16* *8* *16* *8* *16* *8*
  • bella1

edward&jake

Hele Edward neni žádnej debil to Jacob furt tlačí na pilu nikdy by se nelíbali kdyby tam furt nevopruzoval!!A navíc když jí zahřívá v tom stanu tak si u toho ještě fantazíruje protože ví že to Edward slyší akorát ho jenom porvokuje *16* *16* *16*!!!!!!!!Jacob je prostě KORUNOVANEJ KRÁL VŠECH DEBILŮ *16* *16* *16*!!!!A zbytečně se nasírá.Proto Victorii asi stopoval ne??!!!!!!!!!!Aby to s ní SKONCOVAL!!!!!!!!!!!!!
  • Re: edwardXjackob

jezs dyt to je jen film ne
  • Re: plís

ve druhym ji edward opusti a bude s jakem a ve tretim s edwardem
  • plís

Ahoj,tak jak to bude?ve druhím díle bude s edwardem? a ve tčetím a čtvrtým plís napište mi jak to bude :(
  • diva

edwardXjackob

Já vás nechápu, všichní řikáte jakej je jackob "parchant" a jak ho nesnášíte a nemužete ho vystát...nechápete jak se do něj belle mohla zamilovat, že tím edwardovi tak stráááááášně ubližuje, ale vždyť on jí v New moon nechál! Jasně nechtěl jí ublížít aby se ji níc nestalo.Pche. To u jako fakt nedošlo že po ní Victoria stejně pujde?! Mně to cely příjde staršně dívný, jasně Jacob se občas neovládné ale on jí miluje a co edward jen tak klidně odejde a to jí ještě nechá v tom lese? To je fakt DEBIL! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • jako oba 2 sou hezcí to jako ze jo ae edward je sexy víc a k belle se víc hodí

moc se mito libilo ae chci aby bella zustala s edwardem.ja bych taky chtela byt vic upirem je to zabávnejsi *14*
  • melody12

Robert/Taylor

Mno když se to tak vezme já mám radši Edwarda než Jacoba... *1* ale zase kdybych si mela vybrat mezi Robertem Pattinsnem a Taylorem Lautnerem tak si vyberu Taylora *1* Zvlastni mno..... *1* *14*
  • barka.3

Re: Re: Re: Re: Re: Jak skončí Rozbřesk??

To neni pravda, je trochu vtěrnej ale je dobře že je s Nessie a ne s Bellou. Berte to z té lepší stránky, má Nessie a né Bellu ale osobně myslím že si Renesmee Bella v rozbřesku ani moc nevšímala, byla spíše u Rosalinky a Jakyho:) mám ráda úplně šechny, ale koho jsem nenáviděla byl jacob, a teď?? je to zvláštní ale i když jsem Edward team, mám radši Taya než Roba, ale asi o: 0,00009% *3*
  • barka.3

Nuda

Ahojky, lidičky, ty voe já jsem nemocná a nemám s kým pokecat protože kamí jsou ve škole... napište někdo na icq: 444496688 Myška, pokecáme o twilight sage:)
  • stmívání

ahoj jestli jsi fanda stmíváníprosím hlasuj pro knihu stmívání nebo rozbřesk na této stránce www.knihasrdce.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit