Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luida

Re: ...

A Bella už bude upírka, když otěhotní?
  • luida

Knihy

Ahojte, prosím má někdo všechny 4 knížky v compu, nebo ví, kde jsou on-line????!!!!! Jsem zoufalá a pro mě je to hodně drahý!!! *9*
  • Re: Natáčení

sedám dyštak na letadlo s tebou *1* *5* *3*
  • hougerka.edward

Natáčení

říká se že Zatmění se začne natáčet už 17.srpna a dokončí někdy v říjnu tohoto roku newim coje na tom pravdy ale yla by to BOMBA *14* *14* S tou Rachel to dojebali to se mi nelíbí nwm proč to měněj když stejně chcípne..ale Rob se chce role Edwarda taky vzdát...to pěkně pořehání říkal to v jednom rozhovoru že už má pokrk tý slávy a jak se na něj fanynky věšej...to je sice pravda ale chlapec to moc dobře věděl!!!takže jestli toho chce nechat tak mu garantuju že sedám na nejbližší letadlo a osobně mu pojedu nakopat prdel!!!ho k tý roli dokopu...si myslí že když něco nakousne a nechá to ležet rozdrobený at, že to nikomu nebude vadit.!!grrrr *8*
  • Re: Výměna........................... ........

presne tak! Rachelle ji hrála suprove a rozhodne se na tu roli perfektně hodila!
  • twilightka

Výměna........................... ........

Pěkně to posrali Rachelle už nebude hrát Viktorii zahraje si ji nějaká ženská ze spidermena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • Re: edwardXjackob

udělal to pro její dobro...ale kdyby náhodou nedělej z toho tragédii když je to jen příběh...
  • kkornyy

Re: Re: Re: Jacob

no jasne ja ho teda mam rada (ale edwarda víc xD) ale stejne me nasralo jak Bella zjistila ze ho taky miluje x((
  • kkornyy

Re: Jacob

mas pravdu podle me je Jacob naprosto v pohode ale to pochopís jenom kdyz si to prectes ale stejne mam Edwarda stopro radci xD
  • Re: Jacob je...

jo jacob sice belle pomuze preckat obdobi kdy ztratila edwarda nebo spis kdy ji pro jeji vlastni dobro opusil ale jacob se snazi ziskat bellu enom pro sebe a dokonce nechce aby zachranila edwarda kdyz se do te italie vypravi a to me nastvalo uplne nejvic.. zmrd jeden vlkodlavsky.. *5* *16* *10* ale kdyz se pak bella v rozbresku rozhoduje ktereho si vybrat tak bych tteda nevahala ani chvilicku *4* *4*
  • jenah

Re: Re: Jacob

původně jsem Jacoba odsuzovala taky...nelíbilo se mi, jak se choval...ale když se kolem sebe podíváme, tak co vidíte? představte si sebe v jeho roli...zamilovanej ale neštastně...taky byste dělali všechno proto, abyste vašeho vyvolenýho pořesvědčili, že vy jste nejlepší ne?
  • luida

Re: Re: Re: DABIMG

je vám jasný, že když odsuzujete dabing, že odsuzujete svůj mateřský jazyk češtinu?????!!!!!! My to máme jinak než oni!!!!!
  • ZATMěNí

Už se těším až to natočejí...četla jsem knihu a po pravdě jsem od toho čekala větší zápletku jinak mi tato sága nepřijde jako horor ale spíše romantika možná že trochu akčí ale určo ne horor...Mám tuto ságu velice ráda...Ted už čtu 4 a je fakt dobrá...
  • ...

Mimochodem dost mile mě ted překvapilo,že v posledním díle se stanou z Belly a Edwarda rodiče!wow! *8* už se moc těším až to celý uvidím.. *3*
  • Krásný...

Pěkné odpoledne všem,
    ráda bych přispěla do této diskuze a sice tím,že musím uznat,že tento román je opravdu moc vydařený a Edward je ve filmu k nakousnutí.Není mi už skoro náct,ale i navzdory tomu jsem tomuto krásnému romantickému příběhu naprosto propadla. Jinak zastávám také názor,že bez vlkodlaka Jacoba by jinak by celý film docela nudný..To napětí je na tom všem nejkrásnější.. *14*
  • twilightgirl

Re: Jacob

s tebou soihlasim,jake je velmi dulezita soucast filmu.bez nej by to byl film na prd...a to pojmenivani nessie je pekny *4*
  • Jacob

Hej vsicni tu pisete jak nenavidite Jacoba ale vemte si kdyby tam treba vubec nebyl tak co ??? byla by to nuda .... i kdyz taky ho nemam zrovna v lasce nejvic mne nasralo jak Renesme pojmenoval po lochnesce Nessie .. brr *16*
  • Re: Re: Re: MTV

Jo byli domluvení.Tšsně předtim než došli na podium, tk Kristen Robovi řekla,že má skvělej nápad,že mu pusu nedá:D.Ale udělali to fakt moc dobře:)
  • Re: Kecy

Jooo svata pravda,Kazdej na nej nadava,ale oni by v takovy situaci jednali stejne!!
  • Re: Vrrrrrr

Jdi nekam...vsichni jak je Edward Svatej...joo uznavam,ze je to koren *1* *1* ,Ale kdo Belle podal pomocnou ruku???Kdyz tam Edward nebyl?JACOB!!!!Jooo uznavam,ze je trochu voprzklej...ale to kazdej "kluk".A Bella ho ma rada,jako brachu...no tak co...A je hodnej...zastaval se jich v Bitce s Novorozenyma.A s Edwardem uz taky vychazi dobre!!!!A pro Bellu chtel vzdycky to nejlepsi...Tak se ti vycpat !!!!Zeru je Oba Dva *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit