-
má někdo Zatmění?
Ahojte lidičky má někdo knihu Zatmění v počítači jestli ano tak mi ji prosím pošlete na email:Ka.tt.ka.1992 seznam.cz
předem děkuji -
Re: Re: Rozbřesk
čau jaké bude mít Bella schopnosti -
Re: Natáčení
On už, ale prej podepsal smlouvu, že se natočí i Rozbřesk, takže se z toho nemůže vykroutit nevím co Kristen, ale on nemůže *3* -
Re: Natáčení dalších...
zatmění? na to už se sjíždějí stačí si tady přečíst co tady všichni píšeme... a robřesk to myslim se etě ani neví -
Re: Rozbřesk
ahoj docela mně zaujal ten tvůj komentík... J8 se chcu jenom zeptat Bella se nakonec stane upírkou a budou mít mimčo ? *7* -
Natáčení dalších...
ahojky lidi newíte jesli se bude natáčet aj Zatmění a Rozbřesk ???? jo adoufám zhe tam nebudou jiní herci nebo se stoho zblázním..... *7* *7* *9* *9* *10* -
Re: Re: Výměna........................... ........
až na ty vlasy neměla barvu kterou mít měla... ale to jí mohly obarvit -
Re: Natáčení
No možná měl tušit, že z toho bude tak velký fenomén, ale fanynky už překračují meze. Neřeknu kdyby to byla platonická láska, ale tohle už je posedlost. Mě by to taky sralo, vás ne? Ale role bych se nevzdávala a útěchou mu může být tučný šek putující na účet. Každý člověk potřebue svůj osobní prostor ať už je slavný nebo ne. A ta Rachel to taky pěkně zkazila, ona to musí odřít zrovna v tom pro Victorii nejdůležitějším dílu. -
Re: už se sjíždí
Bella bude mít paruku? Já někde četla že ty vlasy jí prodloužej a prostě do normálního stavu jako ho měla přetim... -
už se sjíždí
ahoj, tak konečně se už herci na Eclipse sjíždí do Vencouveru na natáčení. Mají za sebou úvodní večeři s režisérem třetího dílu a pomalu se připravují na nadcházející 3 měsíce natáčení. Bella bude mít společně s Nikki, Jacksonem a Peterem paruku, tak jsem zvědavá. Strašně moc! *14* -
Re: ZATMěNí
To je nejlepší kniha ... jenom mě štvě že se všude musej brát xD -
Re: Rozbřesk
počkej až zjistíš schopnosti Belly a Renesmée *14* -
Re: Re: Natáčení
přidávám se!:D -
Rozbřesk
Čtu si knížku Rozbřesk a sem u tý části kdy je bela těhotná a dávají jí pýt krev je to krása prostě krásný *14* *14* *14* *1* *1* *14* *14* *3* *3* -
Re: Recast hlavních herců!!!
to ne....jen victorii bude hrat jina herecka protoze ona ma uz nejaky plany *9* -
Re: Re: Jacob
vemte si kdyby tam Jacob nebyl Bella by v se New Moon utopila -
Re: Re: Re: Jacob
Jj já jsem taky Jacoba odsuzovala, protože mi připadalo že je vlezlý, drzý a tvrdohlavý. Ale jakmile si přečtete nebo uvidíte Rozbřesk tak budete jiného názoru, protože se všechno otočí o stoosmdesát stupňů a Jacob se rapidně změní a Bella taky samozřejmě. -
Re: Re: edward&jake
V zatmění. -
Recast hlavních herců!!!
Ahojte všichni.Přečetla jsem si zprávu (a doufám že je to pitomost)že se chystá recats herců!!!!Místo Edwarda má být někdo, kdo hrál v Tudorovcích a takhle mají být přeobsazeny i ostatní role!!!!Jako já doufám že je to pitomina!!Jestli ne tak to mi budou stačit knížky a kdyby udělali Recast tak si akorát uškodí a to HODNĚ!!! *10* *10* *10* -
Re: Re: ...
Ne Ne upírkou se stane hned po porodu