-
Re: Jacob je...
jak jako otiskne?to nechapu *8* *9* -
Re: Rozbřesk...
a taková poloviční "schopnost" je že ona dá se říct přeskočila to první upíří stádium čímž myslím že se umí daleko víc ovládat než ostatní novorození kterým to trvalo ještě hodně dlouho než se to naučili(někteří vůbec *4* *14* *14* *14* jo Zac vypadá fakt jak buzna *1* *1* -
Re: Re: Kde stáhnout..???
samozřejmě mám na mysli knihy!!!!!!!!Na filmy si ještě dlouuuuuuuho počkáčkáme než se dají stáhnout.... *9* -
Re: Kde stáhnout..???
mám všechny 4 díly stáhlé v češtině....pokud je ještě nemáš, tak mi písni svůj mejl a já ti je ráda pošlu... *3* -
Rozbřesk
Heji lidičky, vytvořila jsem profil Rozbřesku. Zatím tam ale nic není, jenom plakát a 3 fotky, ae objeví se to později. Takže přidávejte věci a nezapomeňta na fanklub! -
Re: Re: Re: Hrají:
ja sem slyšela žhe rachelle byla len náhradnice bo co -
Re: Re: Re: Re: Re: nová scéna
Tak to nejseš jediná *1* já ty knížky prostě miluju *14* filmy taky to je samozřejmost *14* -
Přečti si knihu
Ahoj když film eše není tk si zkus přečíst knihy ty sou upe cool a těším se jak budou aji filmy *4* -
Re: Re: Re: Hrají:
tak to se omlouvám,to jsem nevěděla *3* no to né,já nechci novou herečku *9* -
Re: Re: Hrají:
Rachel Lefevre ji hrát nemůže, jelikož je těhotná, takže nastupuje (bohužel) nová herečeka. -
Re: Hrají:
Victorii hraje Rachelle Lefevre *4* -
Re: Re: Re: Re: nová scéna
4x? já už ani nevim sem divná to vim čtu ty knížky pořád do kola -
Re: Re: Re: nová scéna
Neni to v knížce...četla sem Zatměni asi už 4x a ta libaci scena tam opravdu neni...! *5* -
Re: Re: edwardXjackob
ale suprovej příběh -
mno bohužel musíme vydržet všichni.... -
Re: novinky
heeej faakt? tak to je dobre protoze me zklamali ze nedali do stmivani minulost alice..:( ale kdyby nedali do eclipse tu minulost rose a jazze tak uz by me fakt nasrali..:D a na tu treti zenu se taky celkem tesim :) -
nemáš šanci holka. New moon ještě není a až bude, tak si na čj počkáš další půl rok a Eclipse se teprve týden natáčí, takže další pech. bohužel. je mi líto, musíš vydržet. -
Re: Re: nová scéna
v knize ta líbačka není. nemůže tam být. nemá to logiku, když to vypráví Bella. přesně, jak říká pismule. -
Re: Re: nová scéna
jak by to mohlo bejt v knize to by to Bella musela vidět protože to vypráví Bella... to by to muselo být jen když za Victoria a Riley najdou... bo tak něco... ne? -
Kde stáhnout..???
Ahojík všem... sííím, kde se dá stáhnout Nový měsíc a Zatmění v češtině, jestli už to je... sííím odpovězte mi na vzkazník... dík :-D *4*