-
Re: Re: A dost!
Je celkem zbytečné profil Rozbřesku vytvářet teď, když se ještě ani nenatáčí a není přesně určené kdy půjde vůbec do kin. Takže si myslím, že je zbytečné se s tím teďkom stresovat. V kinech není ještě ani 2. díl a vy už šílíte kolem 4. -
Re: Taylor
neboj bude *3* ty "trailery" a "videa" který jsou na youtube nejsou pravý, jsou to videa vytvořená lidmi a ty záběry nejsou vůbec ze Zatmění ale jsou to záběry sestříhaný z různých filmů, kde hrála třeba Kristen. vyloženě videa nebo trailery ze Zatmění ještě vůbec nejsou *3*
no, snad je to trošku k pochopení *3* -
Taylor
mám dotaz v zatmění už Taylor nebude hrát Jacoba ?? viděla sem někde trailery na zatmění a Taylor tam vůbe c nebyl *9* ale byl tam někdo jinej *9* tak jak to eda bude ?? dík za odpověď -
Re: A dost!
Já to taky zkoušela : 2x!!!¨To je ale hrozný já se s tim patlám a ty adminové to nejsou schopný schválit!!! -
A dost!
Heji vytvořte někdo profil rozbřesku!! Já už ho dělala 5x a furt tady není!!!!! Já se na to ...... !!!! -
Re: x)
taky doufám ale určitě bude věřím tomu *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
pomoc
čus lidi, nemohli byste mi na meil poslat čtvrtý díl ságy, čili rozbřesk?..moc by mi to pomohlo na referát z povinné četby, díky
kvalka18@seznam.cz *4* -
HMM
Tak kéž bych mohla vydět film zatměníc *3* *5* *7* *3* *4* *15* -
x)
Miluju tu knihu !!
Doufám žhe film bude taky tak super x) *14* -
knihy online
knizky ani nemusite stahovat na tady ty strance si je muzete precist http://zrada.pise.cz/ *4* -
Re: BLBOOST
ty ses blbost ty verunko!!! há :D stmivani the best -
Zatmění
Awojj...knizku sem cetla.....je dokonala...nadhernej konec....miluju *14* -
Re: Re: 2010?co...
jo přečti si knihu a budeš se na to taky těšit možná,a ne kecat tu blbosti,kniha je super PŘEČTI SI JI -
Re: 2010?co...
Vidět to nikdo nemohl, ale holt většina četla knížku... a tak doufám, že film bude aspoň z procenta tak dobrý jako kniha. *4* -
2010?co...
romanticky horor to je divne ale co nechapu je jaktoze kdyz to ma vyjit 2010 tak proc je to uz ted vas oblibeny film
rikate je to blbost neni blbost...videl to tu nekdo??? -
Re: Re: Re: Re: Kde stáhnout..???
Jo to je pravda, že Zatmění už dotočili, jenže ted' budou asi půl roku pracovat na grafických efektech a postupně to skládat dohromady. *4* -
Re: Re: Re: Re: Kde stáhnout..???
doufám, že máš pravdu, doufám, že Rozbřesk začnou natáčet co nejdřív, protože tenhle díl je nejlepší a já se nemůžu dočkat až ho uvidím zfilmovaný *3* -
Re: Re: Re: Kde stáhnout..???
Já jsme někde četla že Zatmění dotočili už tento týden a brzy začnou natáčet rozbřesk *14* -
Re: Re: BLBOOST
souhlasím *3* když bylo Stmívání loni v kině, tak jsem si říkala, jaká je to blbost. a teď? jsem snad ten největší závislák na světě, zbožňuju to *14* nejlepší, co může být *3* takže, kdo na to chce nadávat ať sem radši neleze *1* -
Re: BLBOOST
tak se do toho neser když je to blbost ne? já taky ddřív tvrdila že je to blbost ale pak sem se na to koukla a ted uoe zbožnuju
*14* tak si ty kecy nech *5*