Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: nej

To si teda nemyslím, kdyby nebyla s Edwardem celá sága by totálně ztratila smysl..A bylo by hrozné kdyby se v NM políbila Bella s Jacobem, protože podle knižní předlohy se to stane až v Eclipse a doufám, že se budou do budoucna řídit podle knižní předlohy co nejpřesněji, protože kniha je opravdu úžasná.
  • ducker

Re: Re: nej

to mě se zase více líbí Bella a Edward podle mě k sobě dobře pasují, nějak by mi to nesedělo s Jacobem.Mě nějak připadne pořád jak děcko, ale je to muj nazor a každý ho ma jiný.....
  • Re: Re: Re: Re: Re: nová scéna

šak myslíš že já ne ?? =D NM jsem četla asi 3x , Zatmění asi 5x a ROzbřesk asi 8x =D ten poslední je nejlepší.. Stmívání jsem ještě nečetla, ale mám to zamluvené v knihovně, tk asi do měsíce ji budu mít :)
  • Re: nej

Souhlasím s tebou :).. mě se teda k Belle víc líbí Jacob, tky nechápu proč se s ním v NM nelíbala, já bych to udělala hned kdybych měla tu možnost *14*
  • katka.bozkova

nej

Já si myslím že se k sobě víc hodí Bella a Jacob!!!! Než Bella a Edward!! Takže bych chtěla aby to s ním skončila s Edwardem *4* ale to se asi nestane *13*
  • Re: kniha

Jacob je nejlepší,určitě se k Belle chová líp než Edward a rozhodně je hezčí než Edward!!!!!!!!! *16*
  • Re: kniha

Jacob je nejlepší,určitě se k Belle chová líp než Edward a rozhodně je hezčí než Edward!!!!!!!!! *16*
  • Re: Taylor

este ziadne trailery na zatmenie nie su tak nic neries *5* to sa zase len niekto zabaval a vytvaral svoje trapne videa! *3*
  • Re: Taylor

a nebo si ho nepoznal..docela se nadřel aby tu roli dostal..někde sem četla že váhali jestli nevybat jiného..je mu teprva 17 a měl hrozně vyrůst a zmužnět..
  • soutěž

Ahoj všichni!
    Kdo si koupil ve čvtrtek časopis BRAVO tak ví že je tam soutěž o hodinky ,knihy lítky do kiny na tento film.Hodně štěstí.
  • embry call a Jared

ahojik,chci se na neco zeptat..minule jsem si divala na jedno video s vlkodlakama z NM(vim ze bych to nemele psat do diskuse u Zatmeni ale pospicham a neemam cas jeste hledat NM) *1* ..a byly tam dva sedivy vlci,a pak jeden takovej jako hnedej,napul cernej,a pak sam a jacob,ale ja nwm kdo je ten hnedej vlk a jeden sedej(jeden je samozrejme paul,podle me ten tmavsi)..vim ze v knize se psalo ze jeden je sedej s tmavymi skvrnami na hřbete,ale ted nwm jestli to byl Jared nebo Embry.prosím řekne mi to nekdo? *4* *4* díkyy *4*
  • k-a-ro-l-ink-a

Re: Re: Taylor

jéé to je fakt super už sem se taky bála že tam Taylor nebude *14* *1*
  • Re: Robert/Taylor

mnooo tak to jsme na tom ůůůůplně stejně
  • luida

Re: Re: Re: Re: Re: A dost!

Já už ho dělala hodněkrát a nevím co sním dělaj. Fotky jsou montáže, videa taky, ale naprosto luxusní!
  • vrtulka

Re: Re: Re: Re: Re: A dost!

to jo, když nad tím tak přemýšlím, tak je to zatím zbytečný. stejně by jsme tam neměli co dávat. fotky nejsou, videa nejsou. počkala bych, dokud se okolo toho něco pořádně nevyvrbí *3*
  • n-abby-sciu

Re: Re: Re: Re: A dost!

Ano, souhlasím, Rozbřesk je nejlepší z celé ságy a taky se na něj moc těším *4* , ale jen říkám, že psát na diskuze ať už ho konečně někdo vytvoří je zatím zbytečné. *3*
  • vrtulka

Robzřesk je úplně nejlepší a těší se na něj hodně lidí včetně mě *3* takže jako doufám, že se začne natáčet co nejdříve. no měli by, aby jim někteří "mladší" herci moc nezestárli *15*
  • luida

Re: Re: Re: A dost!

Možná šílíme kolem 4, ale a je právě nejlepší!!!!!!! Edward a Bella se vezmou, Bella otěhotní(bude to půl upírka) a mnoho dalšího, Aspoň podle mě je Rozbřesk nejlepší!
  • luida

proč na 3x???????? Fajn je to dost obsáhlý, ale oni čtvrtinu až polovinu vynechají a do 2hodin se to vejde.
  • n.a.n.y

Re: Re: Re: A dost!

Jn...a stejně ty profili později budete muset dělat 3!!!! *13* tak to je stejně jedno......ale New Moon bude v kinech za chvilku a já jsem napnutá jak pružina!!!!....ale fakt Rozbřesk nechte Rozbřeskem a stejnak jestli se to bude točit tak na třikrát!!!! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit