Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • n-abby-sciu

Re: BLBOOST

Tak u Stmívání nejdřív říkáš, že je to blbost, i když jsi to neviděla. Pak změníš názor, že už to taková blbost není, to předtím jen kamarádka špatně vylíčila, a proto jsi na to musela nadávat i ty. A teď říkáš, že je blbost film, který uvidí světlo světa až za více jak půl roku... Ty jsi asi často jako malá padala na hlavu co?
  • -_verca_-

BLBOOST

BLBOOOST NEJVĚTŠÍ CO STMÍVÁNÍ
  • vrtulka

Re: Zatmění

neboj nebude *3* teď máš taky světovou premiéru 20. listopadu a u nás to začínají dávat 26. listopadu, tak pochybuju, že kdyby byla světová premiéra Zatmění 30. června 2010 tak u nás by to bylo tak pozdě *3* takže já počítám tak začátek července tady u nás *3*
  • lidunka2

Zatmění

To já mooc těším až budou v kinech dávat Nový Měsíc. Sice se mi Nový měsíc moc nelíbil v knížce, tak doufám, že film bude lepší.
    A slyšela jsem, že by měla být premiéra Zatmění 30. června 2010. Ale než se to dostane k nám, tak to bude zase až v listopadu. *9*
  • vrtulka

Re: Re: Kde stáhnout..???

jsou informace, že Zatmění je již dotočené *3* teď někdy prej
  • Re: Kde stáhnout..???

srry ale zatmění začali teprve natáče víš ale jinak by ti to mělo jít stáhnout přes uložto.cz..
  • n-abby-sciu

Re: Re: Re: Re: Re: DABIMG

Naprosto souhlasím. Dabéři u tohoto filmu jsou otřesní. Cítím s lidmi, kteří jej viděli prvně nadabovaný, jelikož dojem z filmu to naprosto kazí. *9*
  • zuza-nyje

Re: premiéra

jj jenže jak je tam to počet hlasujících tak všichni budou čekat až na to aby byli 30 000 a tím pádem se tam přihlásí málo lidí, takže lidi radši se přihlašujte at máme dřív premiéru než aby jse dostali bůhví co všechno za dárky a posunutá premiéra nebude a dárky taky ne !!!!
  • Re: Re: Re: Re: DABIMG

čeština je krásný jazyk, ale když se dělá film, patří do toho i hlas, režisér neurčuje jenom kde stát, co říct a jak to přesně zahrát, ale třeba i jakým tonem, co do věty přidat zajímavýho. Potom je film "perfektní" a když se podíváš na film v angličtině, který právě kvůli hlasu je o to lepší, je pak zklamáním vidět takový film česky nadabovaný, když ke všemu byli vybráni naprosto otřesný dabléři, u kterých máš pocit, že v životě nic nedabovali, navíc to nemusí být ani herci... o to je to pak horší
  • n.a.n.y

Re: Re: Jacob

A hlavně si vemte v Rozbřesku...by nebyla prdel...kdo by tam říkal vtípky o blondýnách??...prostě Jacob tam patří a vždycky patřit bude...Možná Belle ublížil...ale ona mu to odpustila a ted jsou jako rodina!!!!
  • n.a.n.y

Re: Re: Natáčení dalších...

Jo prej se bude Rozbřesk natáčet...a právě má bejt rozdělen na 3 části!!!!
  • n.a.n.y

Re: novinky

Kurnik šopa a kde berete ty novinky??...Máte někoho na place?? *1*
  • n.a.n.y

Re: Re: Rozbřesk...

JN...Zac je vypadá jak napomádovanej blbeček...omyl on je napomádovanej blbeček *1*
  • n.a.n.y

Re: nová scéna

To bude zajímaví....docela se těšim..ale sere mě že Rozbřesk (Breaking Dawn) bude rozdělen na ty 3 části...ale zase říkám že vážně 600 stránek se nemůže vejít do jednoho filmu....a navíc sama knížka je rozdělena na ty tři knížky...alespon budem víc napjatý a hlavně tam bude všechno....snad nic nevynechaj když budou tři filmy!!! *3*
  • luida

premiéra

Ahojte, nevím, jestli už jste o tom slyšeli, ale na stránkách Evropy2 se můžete zaregistrovat do takové "soutěže, ankety" (nevím jak to nazvat) o Novém měsíci a když tam bude 30 000 lidí, tak by mohli dávat premiéru filmu o něco dříve...více podrobností:
    http://www.evropa2.c z/cs/stmivani/registrace.shtml
  • luida

Re: Re: Rozbřesk

normálně rozbřesk ale čeká to na schválení už podruhé!!!!
  • zewla

Re: Rozbřesk

já to tu nemůžu najít hledám to pokaždé co tu js i česky i anglicky a prostě to tady nemůžu najít jak jsi to přesně pojmnovala pls *9* *7* *7*
  • Re: Kde stáhnout..???

Nedoporučuji v češtině...je to strašné!!!
  • n-abby-sciu

Re: Re: Jacob je...

Přečti si knížky... *3*
  • cleosertori169

Re: Zatmění

ja to nechapu vzdyt jemu tam muze bejt 18 v tom filmu a to jako bude cekat az ty jejich dceri bude taky 18 jo?vzdyt mu bude 36 to je na hlavu *8* *3* *9* *9* *9* *7* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit