-
Re: Re: eclipse
Sice už to natočený je, ale pak je s tím taky nějaká ta práce - sestříhat, vybrat vhodnou písničku ke scéně, "udělat" vlky, jelikož jsou počítačově vytvořený... atd... -
Re: Re: Re: Re: Re: pomoc
to jo je hezká a hlavně by mě vůbec nenapadlo, že je to přímo od Roba. nepoznala bych ho *3* -
Re: eclipse
TO JE SUPER.JENOM ME STVE ZE KDYZ UZ TO JE NATOČENÝ ZE TO NEDAJ DRIV.ALE ZASE JE PRAVDA ZE TEKHLE NAS VÍC NAPÍNAJ TAKZE PRO NE SUPER REKLAMNÍ TRIK PRO NAS HRUZA -
Díky moc si zlatá, ta první ta je prostě dokonalá, když si představim při čem tam hraje běhá mi mráz po zádech.. *14* -
Re: Re: Re: Re: pomoc
nejsi otravná *3* tak ta první co se ptáš, jak v jedničce Edward vysává Belle ten jed je přímo od Roba: Let me sign, ta na konci jak spolu tančí by měla být Iron & Wine - Flightless Bird, American Mouth, bohužel u tý z New moon z oslavy narozenin to nevím. to ještě nemám tolik okoukaný a oposlouchaný takže nevím *9* tamty si zkus opět na youtube pustit, jestli to jsou ony *3* -
Re: Re: Re: pomoc
vrtulka: Tak já mam další dotaz jestli to teda nevadí? Jestli si pamatuješ jedničku stmívání tak jak tam Edward skoro na konci vysává Belle ten jed tak u toho hraje taková hezká písníčka nevíš která? A pak ještě ta uplně na konci jedničky jak tam spolu tančí toho ploužáka? A taky ve dvojce ta písnička když u Cullenových slaví ty narozky tak když schází po schodech tak tam hraje....já vím jsem otravná, ale předem děkuju jestli nějakou znáš.. *4* -
:-) * * I love Twiligth!!!!!!
Stmívání je néééééééééééééééj *1* *1* *14* *14* *14* *14* -
Twilight je super!!
ty voe miluju tenhle film...viděli jste už new moon?? já četla čtyřku...tam se vemou a bella čeká díte s Edwardem..jenže to dítě je upír...kdo chce vědět víc at se ozve klidně řeknu celou knížku *14* *14* *1* -
Re: :-)
taky bych už to brala doufám že bude co nejdřííív.. :)) *14* -
Já taky řvala jak želva, a mamča sem přišla a prej co jeee co se stalo? *1* V knížce mi ho vůbec nebylo líto, to jsem byla ráda že se k ní Edward vrátil, ale tady jak jí prosil aby zůstala doma a nejezdila za E. a pak jenom jak se otočil, nebo jak se na konci přeměnil a měl uplně slzu v tom očíčku, to jsem musela taky brečet... *9* On se o ní staral když jí Edward opustil a ona na něj pak byla tak hnusná, ale na druhou stranu jsem byla ráda že se k sobě vrátili, to by nebylo Twilight kdyby nebyli spolu.. -
Re: :-)
hmmm, bohzel az v cervnu:(:( -
:-)
kéž by už byl eclipse v kinech *1* -
Re: Re: Re: Re: pomoc
nemáš za co *3* holka já jsem včera u toho řvala jak malá. máš pravdu, Jacoba je mi tady ve filmu taky líto. v knížce ani tak tolik ne, ale ve filmu moc. jinak si určitě přečti zbývající dvě knížky. obě jsou moc krásné a pro mě je nejkrásnější poslední - Rozbřesk *14* -
Re: Re: Re: pomoc
Jj je to ona, díky moc, jinak stmívání jak jednička tak dvojka mě neuvěřitelně chytli, nejdřív jsem četla první dvě knížky pak viděla oba díly a ted se vrhnu na další dvě knížky, New Moon už jsem viděla asi 6x a pořád mě to nepřestalo bavit, pořád u toho pláču, je mi líto Jacoba atd.. Paní spisovatelce skládám velký hold.. *4* -
Re: Re: Re: Re: Edward a Bella
JOO!! Souhlasim všema deseti! přesně moje slova :).
Tak aspoň pak můe bejt šťastnej i Jake, smíří se líp s tím, že jeho láska je teď upír a otiskne se do Nessie a tudíž je pro ní i ten nejlepší přítel, kamarád a dokud je malá i pečovatel :)) *3* -
Re: Re: Zatmění
No, Jacoba taky moc nemusim, docela sobec a dělá to Belle fakt dost těžký (hlavně v Zatmění).. :( Ikdyž na druhou stranu, nebejt jeho, Bella by se v NM asi zbláznila, když jí Edw opustil... :(
Ale jenom detail, kterej je v knížce:
vlkodlaci nestárnou, leda, že by se rozhodli, že už nechtěj bejt vlkodlaci a pak až zestárnou a třeba i umřou. Takže až bude Nessie 18, jemu bude pořád tolik, co teď :D Ale taky pokuď vim, tak Jake musí bejt vlkodlak, pže je přímej dědic a vyskytuje se kolem nebezpečí (upíři). Proto se taky vlastně na začátku stane vlkodlakem a připojí se k Samovi, a s nim i Quil a Jared atd. :)
Doufám, že sem vám to trochu osvětlila ;) -
Re: Re: pomoc
měla by to být Thom Yorke - Hearing Damage *7* zkus si to pustit na youtube jestli je to ona a jestli jsem se strefila *3* -
Re: Re: pomoc
jj, stane, bude rodit a zároveň se stávat upírkou. Dost drsný. -
Re: pomoc
Chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte jak se jmenuje písnička v druhym dílu jak tam Jacob honí Victorii? A ještě stane se teda Bella upírkou nebo ne? -
Re: Re: Re: Re: nej
jj dopadne to dobře, díky bohu *3*