Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bellunqa

Re: Špatné doměnky

Přesně tak
  • Re: Stmívání

ahoj jestli chceš můžu ti poslat knížky 1,2,3 na e-mail..mám je ve wordu celý *4*
  • Re: Sága Stmívání

mas pravdu kdyby si tu knizku precetla mluvila by jinak krava jedna jak muze rict takovou blbost co ani neni pravda
  • domcaa

Špatné doměnky

Ach, zatraceně..nesnášim tenhle popis Zatmění který se často na internetu vyskytuje. Kdo si přečte tu knihu jasně pochopí o co tam jde. Žádný milostný trojúhelník není. Ano, Isabella sice zjistí, že miluje i Jacoba, ale ani jednou neuvažovala o tom, že by si vybrala jeho. Moc dobře ví totiž bez koho nemůže žít a kdo bude láska její věčné existence.Koho bude nejvíc milovat vždycky. Tak žádné váhání tam není akorát uvědomění podstaty přátelství k Jakovi.

4. díl ti můžu poslat celý na email..ale 3. nemám
    napiš na kvalka18@seznam.cz
  • hanisek25

Re: Re: Sága Stmívání

jo to je kwasneejj priimooooo áááááááááááááááá *8* *8* *8* *1*

Mi povidej takovihle diliny co si zvysujou sebevedomi!taky by se upiru bat mela!by sme se meli se brat odcestovat za ni a predvest ji poradny upiri co rikate? *1* ja by ch ji vyskrabala oci slepisi jedny!!!! *8*

ahoj stací když počkách do ledna pak to tam vsechno ude k přečtení - www.twilightinfo.pise.cz
  • zewla

Re: Stmívání

Na strábce zrada.pise.cz je 3 a 4 k přečtení najdeš to pod rubrikou Zatmění a Rozbřesk je napsaný kniha online a tam si to můžeš přečíst já to tak taky četla *1* *4* *15*
  • vrtulka

Re: Stmívání

hele na internetu je určitě někde online k přečtení 3 a 4 díl, tak si to najdi a přečti *3*
  • marci132

Stmívání

Ahoj já se chci zeptat jestly mi někdo podrobně napíše 3,a 4 díl já mam 1 a 2 nahranou na PC a na knížky nemam peníze tak prosím piště na Marci132@seznam.cz
    a nebo jestly si dá někdo takovou práci a okopčí mi třeba 30.stránek z knížky a pak za týden další ale to asi nepude ale jinak díky. *7* *7* *7* *15* *15* *15* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*

NO to teda jo...je to klááásnej filmík a hlavně ten jacob (taylor).....
  • tinna06

Re: Re: Twilight saga

No dneska jsem četla že česká premiéra je 1.července... *4*
  • Re: Re: Re: Jak skončí Rozbřesk??

Ja naprosto souhlasim a kdyby tam Jake nebyl tak to nema skoro zadnou zapletku *4*
  • Re: Re: Re: Jak skončí Rozbřesk??

co mate s tim jakem vzdyt je docela fine,obcas vul ale jinak fine.Mimochodem sem rada ze nejsem jedinej blazen do stmivani,novyho mesice,zatmeni a rozbrezku:D.Je to naprosto genialnia doufam ze se mnou souhlasite. *3* *3*
  • Re: prosím :)

vsechno ve 4-rozbresk
  • Re: Bella

bella bude stit pro sebe a ostatní
  • Re: Re: Sága Stmívání

ježiši no a co každému se to nemusíí lííbit jen proto že se to líbí vám *13* *13*
    mě se to jako líbí *3*
  • vrtulka

Re: Sága Stmívání

ale hlavně, já nevím, asi mi to jenom příde, ale má stejnou pusu jako Hanychová. obě jí špulí jako "kačeři". je to prostě tragédka a blbka v jednom
  • Re: Re: Sága Stmívání

jo taky myslím, myslí si, že je naprosto perfektní a nikdo jiný není!!!! Je to taková ta namyšlená bárbína, i když to ani ne, protože bárbíny jsou hezký!!!!! No je to namyšlená kravka s nosánkem hodně vysoko, je dobrá jen pro děti, ať se nesere někam výš, protože stejně pošupačí dolů!!!! A díky tomuhle to půjde jenom rychleji!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit