-
Re: Re: Je supr
To ja jsem precetla vsechny ctyri dily o vanocnich prazdninach (bylo more casu *1*) jednim dechem..vsechny jsou super..i filmy se mi docela libi, i kdyz knizky jsou lepsi.. *5* -
Re: Re: Stmívání
Ahojky kdyby si byla tak hodná a poslala mi na email ty knižky na wordu???byla bych ti moc vděčná !!! *14* *1* *15* -
Lepší
Jelikož se jim Nový měsíc moc nepoved tak doufám, že Zatmění bude lepší. Stmívání se mi zatím nejvíc líbilo jako film i jako knížka. Zatmění taky není špatné, ale doufám, že to nepokazí tak jako Nový měsíc... -
Re: Stmívání
najeď si na www.ulozto.cz, tam si to v texťáku ztáhni a v klidu přečti -
Re: Re: Kdy bude ??
Já myslela že je 30.6... Ale na tom nesejde... Je to jen jeden den... :D -
Re: Špatné doměnky
Ahoj, já už četla všechny 4 díly a musím říct, že byli úplně super. Dost se těším na ten třetí dál filmu a jsem zvědavá jak to zpracují. I když v té knížce není to její vybírání tak dramatický jak je to v popisu filmu....v knížce je Jacob prostě kamarád, který ho má ráda a potřebuje vidět a Edward je její láska a hotovo....tak snad to ve filmu s tím trojúhelníkem nepřeženou *3* -
Top Twilight Saga
Ahojte, hlasujte tu pro Twilight:
http://tweeter.faxo.com/ Top_Twilight_Nation/2010/01?page=2
musíme to dát mezi prvních 25, hlasujte každých 20minut. -
Re: Je supr
Tak pokud si je četl,tak se těš na čtvrtý díl,protože je fakt super.Zrovna ho čtu a kdybych měla více času tak čtu snad celý den *4* ....A máš úplnou pravdu že všechny díly jsou úžasné... -
Re: Re: Špatné doměnky
NE jiný ale podobný si zapamatuj!!! jako třeba bella se bude líbat s edwardem a do filmu daj že se bude líbat s Jakem jo přemýšlejte trocha!!!!!!!!! -
Je supr
Je skvělí napinaví zajimavi rad bich mněl všechni tři dili doma.Natomhle filmu je že jednicka je skvěla i ta dvojka i trojka jsou napinave a skvěle. -
Re: Sága Stmívání
No já taky říkala cco je to za hovadinu ale když jsem to viděla tak prostě aaaach..prostě NEJLEPSI film nasvete !!! -
Re: Re: Sága Stmívání
to viš takovou slepici by asi cteni knizek moc nebavilo... -
Re: ?
Ne jacoba hraje porad taylor *3* -
?
nevite nekdo jestli furt hraje taylor jakoba? ja sem se koukala na videa ze zatmění a tam se mi zdalo ze ho hraje nekdo jiny je to tak? *7* -
Re: Kdy bude ??
no zatím všichni počítáme s tím, že česká premiéra bude 1.7.2010 *3* -
Kdy bude ??
PRosím, prosím, ví se kdy přesně bude v kinech Zatmění ?? Moc se na to těším :) *3* -
Re: Re: Sága Stmívání
Vykašlete se na to. Je mladá, má moc a tak je prostě blbá, ale zároveň si uvědomte, že proto, že se jí to nelíbí to hned není kráva (i když já stmívání samozřejmě miluju). -
Re: Špatné doměnky
jo jenže ve filmu je to vždycky jinak než v knize.. *16* -
Špatné doměnky
Já bych s tím souhlasila, ale jen z části... Knížka je krásná, je to hezký příběh, bez konkurence... Bella se rozhoduje mezi nimi a navíc - ve filmu to bude trochu jinak než v knížce, liší se to sice většinou v detailech, ale ve filmu to může být přesně podle tohohle popisu... *3* Můj názor -
Re: Re: Re: Sága Stmívání
Jo s tebou souhlasi, já mám taky Twilight ságu ráda, ale znám spoustu lidí, který jí nesnášej. A taky znám hodně lidí, který Miley ani neznj a nesnášej jí! Mě se líbí jak Hannah Montana tak Twilight *3*