Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Je supr

Já jsem dostala Rozbřesk na Vánoce a den před Silvestrem jsem ho už měla dočtený ... *14* *14* *14* Nešlo přestat číst vůbec *1* *1* *1* *1*
  • Re: Rozbřesk

Souhlasím, Rozbřesk je nejlepší.... *14* *14* *14*
  • Re: Jacob vs. Edward

Já pro Edwarda *14* *14* *14*
  • Jacob vs. Edward

Mám akovou malou otázečku..Kdo se wám líbí víc Edward nebo Jacob..? *7* (ja su teda pro Jacoba *14* *14* *14* *14* )
  • ducker

Re: Rozbřesk

jo Rozbřesk je bomba ja už ho četla třikrát a pořád se mi líbí je to suprový díl ,ale všechny jsou boží *1* *1* *1*
  • Re: Re: Rozbřesk

fakt hele to ja uz se pak taky tesim az bude vipravet ten jeho zivot a kdo ho bude vipravet???
  • Re: Kdy bude ??

já jsem četle že 1.7.2010 ale někde jsem četla že bude až kolem 15-17.7.2010 někdy v půlce července...:)
  • Re: Re: Re: Kdy bude ??

30.6 je v USA
  • Re: Re: ?

mě by taky zajímalo na jaký videa jsi koukal/a protože oficiání ještě nebyli zvěřejněny...jestli jsi koukala na nějaký videa ze zatmění a rozbřesku tak ty byli udělany počítačově nebo jsou to parodie...:)) jacoba bude hrát taylor ve všech 4 dílech
  • Re: Lepší

myslim si že new moon nepokazili... na rozdíl od stmívání tam nebylo toho tolik navíc nebo ubyto...:)) mě se líbí jak 1 tak 2
  • Re: Rozbřesk

to máš pravdu...celá sága je dokonalá a rozbřesk nejlepší...mě se nejméně ze všech dílů líbilo zatmění...ale těšim se jak třeba bude rosalie vysvětlovat belle proč jí nemá moc ráda a nebo jak budou válčit a pak na jasper až bude vyprávět ten jeho život....))
  • Rozbřesk

Tak já už teď dočítám Rozbřesk a z mého pohledu je ze všech 4 knížek nejlepší, ale celá sága je prostě dokonalá.♥
  • Re: Je supr

nauč se česky! *16*
  • Re: ?

By mě zajímalo na jaký videa bylo koukáno..oficialní videa z filmu snad ještě nejsou ne??
  • zuza-nyje

Re: Kdy bude ??

Tak sorry, to jenom já jsem blbá, jo měli ste to dobře, omlouvám se :D *1* *4*
  • zuza-nyje

Re: Kdy bude ??

Máte to myslím o měsíc posunutý. V americe bude premiéra prej 30.7. tudíš tady v ČR to bude začátkem Srpna. *4*
  • vrtulka

Re: Eclipse

ahojky. bohužel tě musím zklamat. oficiální trailer na Zatmění zatím vydán nebyl a netuší se kdy bude *9* to víš, taky na něj všichni už čekáme *3*
  • Eclipse

Ahojky nevte někdo jestli už je oficialní trailer k zatmění a pokud ano tak kde ho najdu. Zatm sem narazila na same fanmady. Pisněte pls dík moc. *3*
  • pajujuska

Re: Re: Re: Špatné doměnky

hmmm jenomže kdyby třeba celej rozbřesk se všema detailama jako je to v knížce tak by to byl film na 3-4 hodiny to samy zatmění jiinak zatmění skvělá knížka *8* *8* *8*
  • Re: Re: Špatné doměnky

Taky doufam ze to tam moc neprezenou..Podle toho popisu to tak zni..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit