-
Re: Re: Je supr
Já jsem dostala Rozbřesk na Vánoce a den před Silvestrem jsem ho už měla dočtený ... *14* *14* *14* Nešlo přestat číst vůbec *1* *1* *1* *1* -
Re: Rozbřesk
Souhlasím, Rozbřesk je nejlepší.... *14* *14* *14* -
Re: Jacob vs. Edward
Já pro Edwarda *14* *14* *14* -
Jacob vs. Edward
Mám akovou malou otázečku..Kdo se wám líbí víc Edward nebo Jacob..? *7* (ja su teda pro Jacoba *14* *14* *14* *14* ) -
jo Rozbřesk je bomba ja už ho četla třikrát a pořád se mi líbí je to suprový díl ,ale všechny jsou boží *1* *1* *1* -
Re: Re: Rozbřesk
fakt hele to ja uz se pak taky tesim az bude vipravet ten jeho zivot a kdo ho bude vipravet??? -
Re: Kdy bude ??
já jsem četle že 1.7.2010 ale někde jsem četla že bude až kolem 15-17.7.2010 někdy v půlce července...:) -
Re: Re: Re: Kdy bude ??
30.6 je v USA -
Re: Re: ?
mě by taky zajímalo na jaký videa jsi koukal/a protože oficiání ještě nebyli zvěřejněny...jestli jsi koukala na nějaký videa ze zatmění a rozbřesku tak ty byli udělany počítačově nebo jsou to parodie...:)) jacoba bude hrát taylor ve všech 4 dílech -
Re: Lepší
myslim si že new moon nepokazili... na rozdíl od stmívání tam nebylo toho tolik navíc nebo ubyto...:)) mě se líbí jak 1 tak 2 -
to máš pravdu...celá sága je dokonalá a rozbřesk nejlepší...mě se nejméně ze všech dílů líbilo zatmění...ale těšim se jak třeba bude rosalie vysvětlovat belle proč jí nemá moc ráda a nebo jak budou válčit a pak na jasper až bude vyprávět ten jeho život....)) -
Rozbřesk
Tak já už teď dočítám Rozbřesk a z mého pohledu je ze všech 4 knížek nejlepší, ale celá sága je prostě dokonalá.♥ -
Re: Je supr
nauč se česky! *16* -
Re: ?
By mě zajímalo na jaký videa bylo koukáno..oficialní videa z filmu snad ještě nejsou ne?? -
Tak sorry, to jenom já jsem blbá, jo měli ste to dobře, omlouvám se :D *1* *4* -
Máte to myslím o měsíc posunutý. V americe bude premiéra prej 30.7. tudíš tady v ČR to bude začátkem Srpna. *4* -
Re: Eclipse
ahojky. bohužel tě musím zklamat. oficiální trailer na Zatmění zatím vydán nebyl a netuší se kdy bude *9* to víš, taky na něj všichni už čekáme *3* -
Eclipse
Ahojky nevte někdo jestli už je oficialní trailer k zatmění a pokud ano tak kde ho najdu. Zatm sem narazila na same fanmady. Pisněte pls dík moc. *3* -
Re: Re: Re: Špatné doměnky
hmmm jenomže kdyby třeba celej rozbřesk se všema detailama jako je to v knížce tak by to byl film na 3-4 hodiny to samy zatmění jiinak zatmění skvělá knížka *8* *8* *8* -
Re: Re: Špatné doměnky
Taky doufam ze to tam moc neprezenou..Podle toho popisu to tak zni..