Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lidush

rosilina minulost

Ahoj lidi, pridala jsem tam 4 fotky z nataceni rosaliny minulosti...slusi ji to... *14* *1* *1*
  • Hloupost

No,já si myslím že tady není co řešit.To jestli je lepší Edward nebo Jacob je úplná hloupost.Podívejte se na to z pohledu Belly.Myslíte si že v knize jde o to kdo je lepší? Ne. Každý je jiný a Bella se rozhoduje podle toho co cítí,ne podle exteriéru. A také si myslím že milovat oba musí být divné a těžké. Jacob je spíš nejlepší přítel,i když chce být něco víc. Bella to tak cítila,ale v New moon se toto pouto zvětší,znásobí. Edward je láska na věky,kdeždo Jacob přítel na celý život. A navíc Bellu a Jacoba poutá k sobě ještě Renesmé(i když zatím o tom neví). Takže nač vést dohady typu Edward vs. Jacob?
  • anusqa

Re: Re: Eclipse

i já souhlasim on má upa takovej nádherný usměvy nebo ten jeho upa kawai umučenej výraz nebo když... je prostě nej *1*
  • ducker

Re: Re: Re: Eclipse

souhlasím Edward je stokrát lepší *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14*
  • martula07

Re: Re: Re: Jacob vs. Edward

Tak to já mám nejradši Setha, kterého jsme samozřejmě ještě ve filmu neviděli. BooBoo je skvělý výběr, teda myslím vzhledově, dejme tomu ,že sem si ho tak nějak představovala, teda Setha. Uvidíme, jak bude hrát, bude to velká role "zachránce" *1* .
  • vrtulka

naprosto s tebou souhlasím *3* přesně tohle si myslím i já. Edward se prostě chová jak dospělý, kdežto Jacob jak malý dítě.
  • pajujuska

naprosto souhlasim i když se mi líbí víc taylor než rob ale v knížce bych taky volila edwarda *3* *15* *5*
  • Re: :O

Neboj Bella sice Jacoba miluje, ale moc dobře ví bez koho by nedokázala žít, dopadne to dobře.. *3*
  • Re: Eclipse

Řekla bych že "život" není to pravé slovo... *1* Jiank já bych volila Edwarda má daleko lepší chrakter než Jacob, není sobec a Jacob se někdy chová jak malý dítě, v některejch pasážích knížky bych ho nejradši vyškrtla...a po vzhledový stránce Edward má prostě svoje kouzlo, ten jeho úsměv je takovej zvláštní a krásnej, kdežto Jabob má prostě jenom namakanou postavu...Edward je krásnej i bez toho.. *14*
  • Eclipse

Ono to s rozhodováním mezi Edwardema Jacobem nebude jednoduché ale potom si vybere lásku na celý život.Já vím jak skončí trojka a čtyřka a opravdu jsem zvědavá jak to natočí.
  • vrtulka

Re: :O

tak to nedělej, dopadne to dobře *3*
  • :O

Jak se Bella nerozhodne pro Edwarda... Tak se asi zastřelím *16*
  • Re: Jacob vs. Edward

jednoznačně Edward. Bellu miluje tak moc že by ji nechal jit a být štastná s jiným za to Jacob je sobec a celkove v knižkach mi lezl na nervy nejradši bych mu dala přes držku misto Belly
  • xcornelia14

David S

Na twitteru slibuje žě se jakoby jeho Novoroční dárek(který se týký Eclipse.. a já myslím že to bude buď Teaser Trailer, promo fotky a nebo rovnou Trailer) oběví co nejdřív.. melo to být na Nový rok ale proklouzlo mu to rukama.
  • xcornelia14

Re: Jacob vs. Edward

JACOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBBBBBBB BBBBBBB *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Uf:D
  • xcornelia14

Re: ?!

Je to kvuli tomu že chtějí ab na každý díl byl jiný rezisér(zkouška výkonosti)
  • 3D

Ahojte prý bude Zatmění 3D!!! Tak to bude málo mazec!
  • b.e.t.u.l.i

?!

Nevite nekdo prosim proc porad meni rezisery k TS? Proc vubec na new moon vymenili Cathrine? me se to libilo jak to bylo vytvoreny :)
  • Re: Jacob vs. Edward

je fak zajimavy kolik lidi ma radsi EDWARDA jk JACOBA... *7* *7* *7* *7* ...ae tk každý má právo říct svůj názor.. *3* *3* *3*
  • Re: Re: Jacob vs. Edward

joj...taky si myslim ze spis Taylor jk Robert.. *1* *1* *1* ..je mnohem hezci..! *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit