Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jemi

Re: konec??

jj ten čtvrtý bude nejlepší a budou tam fakt hustý scény *14* *1* *14*
  • jemi

Re: Mám otázku

jo je druhý díl ten se jmenuje Nový Měsíc a třetí se jmenuje Zatmění *3*
  • vrtulka

Re: Mám otázku

achojky. 2. díl je New moon a ten měl premiéru v kině 26.11.2009, 3. díl je Zatmění a ten bude mít premiéru 1.7.2010 *3*
  • Mám otázku

Ahoj lidi, prosim vás.. Odpovězte mi na otázku.. Je už druhý díl nebo ne?.. Jsem uplně s těch filmu zmatena.. :( Tak prosim odpovězte, jo a jeste to zatměni je jaky díl?.. *9*
  • mart14

Re: Re: Re: Re: Re: Eclipse

souhlasím na 100 procent....je užasnej *14*
  • vrtulka

Re: Re: Trailer

promiň, ale Eclipse natáčel David Slade, což je asi režisér *7*
  • vrtulka

Re: premiera

ahojky, premiéra v Česku je stanovena na 1.7.2010 *3*
  • Re: Re: Re: Re: Eclipse

souhlas edward 100000000000 lepší *14* *14* *14* *14* MILLUJU HO
  • Re: Trailer

Promi ale on není žádný režisér ale režisérka takže sis nadběhla :D *1*
  • premiera

ahoj...nevite nekdo kdy ma byt premiera zatmeni??? *3*
  • Re: Hloupost

Tady nejde o to co cítí Bella, ale o to kdo se líbí fanouškům Twilight ságy. Chápeš? Bella s tímto nemá vůbec nic společného. Vím, že většina to posuzuje tak, že myslí Rob vs. Tay(zevnějšek) a ne Edi vs. Jake, ale to už je jejich věc.
    A to jak odpoví Bella na poslední otázku z Nového měsíce filmu je uplně jasné. A je jasné i to pro koho se rozhodne. O čem by to pak bylo?...A Stephenie by mohla konečně dopsat Půlnoční slunce nemyslíte? Teda mě se Edwardův pohled líbí víc než Bellin.
  • zuza-nyje

Re: Re: Re: Re: Eclipse

To já sváma teda nesouhlasím. Příjde mi spíš že Edward se chová jak idiot a Jacob je takovej v pohodě, ale každej má svůj názor no *4*
  • janickadp

Trailer

Takže, režisér Eclipse předal hotový Trailer Summitu Entertainment, a záleží jen na nich kdy ho zveřejní. Já se nemůžu dočkat ♥ Eclipse ♥
  • Re: Re: Re: Re: Re: Eclipse

Ano ano děvčata, Edward je prostě krasavej a má dokonalej charakter...nejvíc si mě získal v Zatmění když se ho Jcob zeptal jestli by ji opustil a on že by nikdy nedovolil aby byla nešťastná a kdykoliv bude chtít může odejít, ale zároveň o ní nepřestal bojovat...To bylo krásný.. *14*
  • kacica91

Re: Re: Re: Re: Eclipse

Podpis. *1*
    Protože Edwardovi, takovému, jakého ho popsala paní S.Meyer se hnedtak někdo nevyrovná! *3*
  • kacica91

Re: Trailer

Čusek,
    kdepak, na Eclipse ještě oficiální není. Leda nějaký ten fanmade *9*
  • Re: Re: Re: Eclipse

A četla si tu knížku? Tam je Edward nádhernej a Patinson mu nesahá ani po kotníky. Měli vybrat jinýho herce!! A ty si kráva pač jak by asi tak mohl bejt Čtvrtej díl, kdyby se Bella nerozhodla pro edwarda. Já četla všechny a film je úplně jinej a horší.
  • pajujuska

Re: konec??

nwm jaký budou filmiale rozbřesk knižka je uplně nej nej ze všech 4 dilu
  • konec??

Ahoj nejlepší byl 1 a 2 díla le myslím si že uš ty ostatní nebudou nic moc,,teda to si myslím já ale další asi nebou hezké
  • jahoda001

Trailer

Ahojky chtěla jsem se zeptat, jestli už existuje nějaký trailer na Zatmění??? *1* prosím odepište mi dík *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit