-
je to nej
je to nejkrasnejsi vec na svete je to bozi je to ze vsech tech dilu nejkrasnejsi *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: 5. díl
Ahoj, já zas na netu četla, že půlnoční slunce je už dopsaný a Stephanie ted píše Nový měsíc z pohledu Jacoba... Kéž by to byla pravda.. -
Re: Re: Bella's lullaby
Díky moc *14* -
Re: Bella's lullaby
http://mp3-kestazeni-zdarma.cz/d-31 33-carter-burwell-bella-s-lullaby-t wilight-ost.html
v tom odkaze bude asi mezera *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: 5. díl
Ale na internetu nejsou dané všechny kapitoly(, protože nejsou).. takže by to mohla dopsat. A navíc to ještě nikde nepotvrdila, že to nedopíše, ne?! -
Re: Re: Re: Re: 5. díl
Půlnoční slunce 100% nebude, protože si to někdo přečetl na internetu. -
Bella's lullaby
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli jde někde stáhnout Bella's lullaby?
PS: Kromě z youtube, to mě nejde... -
Re: Re: kravina
jj všimla jsem si.... -
Re: trailer
ja bych rekla,ze to bude na valentyna.jako darek:) -
Re: Re: victorie
si delaj srandu ne? -
Re: victorie
bohužel ano, Victorii bude hrát jiná herečka, což mě osobně fakt štve *9* -
victorie
Jak tu tak kukam zasekl jsem se u victoriie to ji bude hrat nekdo jiny? *7* -
Re: Re: 5. díl
JO, vím *4* *4* *4* Dívala jsem na její životopis ... -
Re: 5. díl
Ahoj joo je to tak ale to už bylo na internetu hodně dávno to z pohledu EDWARDA.. ALE SPISOVATELKA NAPSALA DALŠÍ KNIHU ALE UŽ NENÍ nějak spojená s těmi 4 knihami... jmenuje se hostitel.. -
Re: Re: Re: Mám otázku
http://www.spi-film.cz/film.php?fil m_id=523 -
Re: Re: Ahoj
Jj, díky moc!!! Myslim, že takhle to stačí!!!!:D -
trailer
Ahoj chci se zeptat jestli někdo nevíte kdy bude zveřejněn oficiální trailer na Eclipse.Předem díky za odpověď. -
Re: Ahoj
zkracene je film o tom ze po Belle jde pořád Victoria,ale Cullenovi si myslí, že je to někdo jiný. A Victoria si udělá armádu novorozených upírů aby zaměstnali Cullenovi az pujde zabít Bellu. A taky Bella utíká za Jacobem, Edward jí ze zčátku brání, ale pak jí to dovolí...no a ke konci tam budou trochu Volturiovi....ale jinak nic mno...ale krasnej dil...ale nechtela jsi vedet vsechno...pp -
Re: Re: Mám otázku
ja bych rekla ze se to jeste zmeni...nekde jsem cetla trba ze to bude 17.7.2010 *9* -
Ahoj
Ahoj, vím že je to nehoráznost, ale bohužel se mi do rukou nedostal ještě ani druhý díl knihy (kamarádka, která ho má půjčený od jiný kamarádky děsně pomalu čte:)), ale druhý film jsem viděla, tak jsem se jen tak ze zvědavosti chtěla zeptat, co se přibližně bude dít dál, ale samozřejmě nechci vědět úplně všechno!!! Dík moc!