Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tynacool

je to nej

je to nejkrasnejsi vec na svete je to bozi je to ze vsech tech dilu nejkrasnejsi *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: 5. díl

Ahoj, já zas na netu četla, že půlnoční slunce je už dopsaný a Stephanie ted píše Nový měsíc z pohledu Jacoba... Kéž by to byla pravda..
  • Re: Re: Bella's lullaby

Díky moc *14*
  • vrtulka

Re: Bella's lullaby

http://mp3-kestazeni-zdarma.cz/d-31 33-carter-burwell-bella-s-lullaby-t wilight-ost.html

v tom odkaze bude asi mezera *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: 5. díl

Ale na internetu nejsou dané všechny kapitoly(, protože nejsou).. takže by to mohla dopsat. A navíc to ještě nikde nepotvrdila, že to nedopíše, ne?!
  • Re: Re: Re: Re: 5. díl

Půlnoční slunce 100% nebude, protože si to někdo přečetl na internetu.
  • Bella's lullaby

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli jde někde stáhnout Bella's lullaby?

PS: Kromě z youtube, to mě nejde...
  • Re: Re: kravina

jj všimla jsem si....
  • Re: trailer

ja bych rekla,ze to bude na valentyna.jako darek:)
  • Re: Re: victorie

si delaj srandu ne?
  • vrtulka

Re: victorie

bohužel ano, Victorii bude hrát jiná herečka, což mě osobně fakt štve *9*
  • victorie

Jak tu tak kukam zasekl jsem se u victoriie to ji bude hrat nekdo jiny? *7*
  • Re: Re: 5. díl

JO, vím *4* *4* *4* Dívala jsem na její životopis ...
  • Re: 5. díl

Ahoj joo je to tak ale to už bylo na internetu hodně dávno to z pohledu EDWARDA.. ALE SPISOVATELKA NAPSALA DALŠÍ KNIHU ALE UŽ NENÍ nějak spojená s těmi 4 knihami... jmenuje se hostitel..
  • vrtulka

Re: Re: Re: Mám otázku

http://www.spi-film.cz/film.php?fil m_id=523
  • Re: Re: Ahoj

Jj, díky moc!!! Myslim, že takhle to stačí!!!!:D
  • trailer

Ahoj chci se zeptat jestli někdo nevíte kdy bude zveřejněn oficiální trailer na Eclipse.Předem díky za odpověď.
  • lidush

Re: Ahoj

zkracene je film o tom ze po Belle jde pořád Victoria,ale Cullenovi si myslí, že je to někdo jiný. A Victoria si udělá armádu novorozených upírů aby zaměstnali Cullenovi az pujde zabít Bellu. A taky Bella utíká za Jacobem, Edward jí ze zčátku brání, ale pak jí to dovolí...no a ke konci tam budou trochu Volturiovi....ale jinak nic mno...ale krasnej dil...ale nechtela jsi vedet vsechno...pp
  • lidush

Re: Re: Mám otázku

ja bych rekla ze se to jeste zmeni...nekde jsem cetla trba ze to bude 17.7.2010 *9*
  • Ahoj

Ahoj, vím že je to nehoráznost, ale bohužel se mi do rukou nedostal ještě ani druhý díl knihy (kamarádka, která ho má půjčený od jiný kamarádky děsně pomalu čte:)), ale druhý film jsem viděla, tak jsem se jen tak ze zvědavosti chtěla zeptat, co se přibližně bude dít dál, ale samozřejmě nechci vědět úplně všechno!!! Dík moc!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit