-
ja
já miluju roberta pettinsona , nesnášim jacoba , miluju edwarda , mám ráda taylora lautnera. *1* *1* *1* *1* -
cullenovi
ahoj
koho z cullenů ,máte nejradši (hned po edwardovi)Emmetta,jaspera ,alici,rossali,carlislea nebo esme?
já mám nejradši edwarda ! ale hned po něm mám ráda (mám ráda všechny a moc moc) asi alici . ale ostatní taky miluju *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Jacob vs. Edward
jednoznačně EDWARD !!!!!!
jacoba nesnášim je hroznej *1* -
Re: Re: Re: Re: Trailer
trailer už byl předán submitu a tet je na něl kdy ho zveřejní. a to se ještě neví.ale už se ne něj mocinky těším . *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: :(
to by bylo uplně nejhorší kdyby se rozhodla pro jacoba .
jasně že se rouhodne pro edwarda jak taky jinek vždyt bez sebe nemůžou žít!
já jacoba nemam rada nevim proč se bella vůbec rozhoduje vždyt je to jasný!Twilight sagu sem četla několikrát (taky jsem se u toho hodněkrát rozbrečela) a je nej nej nej . *1* *1* *1* *14* -
Re: trailer
Trailer má už Summit Entertainment a newí se kdy ho zveřejní.. :) -
Re: eclipse
a ty už jsi viděla zatmění film?? *7* vždyt ještě nikde neni a v kině by měl být až 1.7.2010... -
eclipse
*3* premiera vim urcite je 30.6 2010 asi v praze je to prej pekne napinave a bolestive hlavne pro jackoba!!!!!!je odsunut a vi ze bela miluje jenom a jenom edwarda *14* *14* !!!na jednu stranu hezkej filmik ale na druhou bolestiveja smutnej,je tam hodne adrenalinu !!!!!!!! *16* *16* ....ve čtvrtém díle rozbřesku si bela konečně bere edworda konečně se jim splni jejich sen ,,hlanve bele stane se upirkou a to chce ze vsecho nejvic ale vzdicky se stane nejaka chyba....bele s edwardem odjedou na svatebni cestu tak se s polu budou milovat ,,ale netusi ze by bela mohla otehotnet,,po par dnech bela zjisti ze se ji opozdili mesicky a tak si uvedomi ze je asi tehotna,,adward zjisti ze se z belou neco deje a ona mu rekne:::ze se ji opozdila menstruace a oba pochopi ze je tehotna....a pak to pokracuje dale stahla jsem si knizku z internet skuste to taky...JESTLI MATE DOTAZ/Y TAK MI PISTE NA EMAIL BUDU RADA .. *3* *3* *3* *13* -
Re: Trailer a premiera.
Ptate se tady na to denne...premiera 1.7.2010...a trailer jeste nevime...ale ja osobne si myslim ...ze do konce unora ho tady mame...snad *4* *4* -
trailer
Ahojky nevíte někdo jestli je už oficiální trailer k zatmění nebo nevíte kdy bude zveřejněn?? -
Trailer a premiera.
JO určitě to bude sqwěli filmík.. už i novy měsíc byl super..! Chtěla jsem říct že bella zůstane s Edwardem a nakonec v posledním díle budou mít spolu miminko.. holku.. která rychle vyroste bo je zvlastní a do ní se pak zabiluje jacob.. Ale zdá se mi že v novém měsíci je Jacob v jedné scéně trapný jak ona spadne sté motorky a on si hned sunda to triko to mi přide trapné..mno ale neuražím nebojte.. Edwar d je super upe nej.. ale tež má svoje.. ale proč tu jsem chtěla jsem se zeptat jestlinevíte kdy bude trailer a premiera toho filmíku.. -
Re: Re: Re: Rozbřesk
bude ho vyprávět Jasper Belle,ale ten Rosaliin je takovej zajímavější nevim.. -
Re: Re: Re: :(
neni to vcelku jedno...ty taky ctíš Jackoba jako svytý..podle mě neni špatnej,ale má blbí názory a Bella je blbá hlavně proto,že mu odpustila tu pusu a to jeho chování..
Edward má alespon nějaký vychování a snaží se..
jinak nic proti
*5* -
Re: stmívání
jo bude s Edwardem..jackob je hezkej,ale když čtete tu knížku..je to jednu chvíli totální pitomec...
Edward,ten jde Belle vstříct pooku jde o jackoba a dokonce jí k němu i vozil,ale Jackob...ten byl proti celkově..dělal co je dobrý pro něho a ne pro Bellu *7* -
:(
To me tak stve ze Eclipse bude v kinech za tak dlouho *9* -
Re: Re: Jacob vs. Edward
Nesnáším EDWARDA !!! JACOB 4ever !!! Team edward a team Jacob se ale nemůžou přít, když nějaký kámošce zkouším edwarda vymluvit a vnutit jacoba a píšu jí jaký děsný věci edward dělá, tak oni se dycky opáčí nějakou věcí co provedl jacob !! Třeba: Ale Edward nechce Bellu za jacobem pouštět a hlídá jí, to je takovje idiot. A oni se opáčí: To protože Jacb je nepřítela mohl by Belle ublížit a to Edward nechce !! Takže hádat se o teamu jacob a teamu edward je zbytečný, většinou nevyhrajete. Já se naštěstí moc hádat o tomhle nemusím ptotože většina mejch kámošek je jednoznačnej team jacob a edwarda nesnáší stejně jako já :D -
Re: Re: :(
Jistě že se rozhodně pro toho kokota, dyt je blbá :D :D Teda jako já jsem exxxxxxxxxtra twilight saga fan ale, Edwarda nesnáším a Bella mi někdy prostě příjde blbá, jen aby ste si nemysleli že pomlouvám Ságu, to vůbece né, to bych si v životě nedovolila, pomlouvám jen toho bílího mamláka co ste z něj všichni podělaný!! Vím co si myslíte ale nemusíte psát pomluvy typu: Ty si mamlák a kokot, nepomlouvej Edwardíka !! Vím že je pro vás všechny svatej...(ikdyž to nechápu ale vím to z vlastí skušensti a z pár kámošek kolem sebe, ikdyž většina mejch kámošek edwarda nesnáší stejně jako já, jsme Team jacob 4ever) -
Asi tak =D -
nm
já ted docitam rozbresk a noo nevim moc me zatim nebavi omrzela uz me cela tw.saga ale podlem me byl nejlepsi novy mesic *3* -
jasně že pro Edwarda ja to vím četla jsem knížku jako skoro každý tadyk si myslím *1* *1* *1*