-
Re: Re: 5. díl
NEšla mi spustit ani jedna adresa..Asi to už někdo vymazal:o( -
Re: Re: Ahoj
Já bych to ráda věděla všechno :))) -
3D
Ahojte, prý bude Zatmění 3D!!!! Ooooooooooouuuuuuuuuu, trojrozměrný Jacob a Edward, mazec!!! *14* *14* -
Re: Re: Re: Trailer
trailer zatím není a vůbec se zatím netuší, kdy bude *9* zaručené informace o vypuštění traileru do světa ještě nejsou. ale já už ho chci strašně moc *15* -
Re: :(
lidi vy jste to snad nečetli? *1* samozřejmě, že se rozhodne pro Edwarda *3* kdyby měla zůstat s Jacobem, tak to rozhodně nečtu *15* -
Re: :(
Rozhodne se pro EDWARDA ... *14* *14* *14* -
Re: Re: Trailer
Jj ja vím že film bude až v červenci já se ptám ale na trailer *4* -
:(
Podle mě se rozhodne pro Jackoba ale nvn, doufam že se rozhodne pro Edwarda :)) -
Re: Trailer
Robík bude v kině v Eclipse až 1.7. *14* -
Trailer
hoj lidi tak sem se dočetla že oficiáln traeler k zatmění má vyjít někdy začátkem března tak se chci zeptat jestli někdo o tom něco nevíte? Dík moc a zdravím všechny fanoušky *3* -
stmívání
No nádhera zbožnuju tebhle filmík ta dvojka no nadhera uz se tesím az shlédnu i třetí díl. Můj názor Edward je fakt pěknej a nechci nikoho urazit ptže se určitě skoro všem holkám líbi *1* *14* ale Jacob je lepšíí svým způsobem...je mi ho líto a chtela bych aby se Bella rozhodla pro něj ale myslím si že too bude Edward pro koho se rozhodne *4* *9* jinak fakt nádhernej film.. *14* zobznuju tyhle filmy i ráda čtu takovýhle příběhy z upírama, vlkodlakama atd...nepotrpím si na nejaky dívčí romanky....to jenom pro zajímavost :D -
knížky
Já nemam upiru dost...čtu o nich plno knižek...vampyrska akademie, škola noci, upíří deníky I,II,III,IIII,mrazivý polibek...atd...ale stmívání nej *14* *14* -
Re: Re: Re: victorie
Jakto ze ji bude hrat nekdo jinej?chjO *9* *9* *9* *9* tadyta byla dobra *8* *8* -
Re: Re: 5. díl
Hostitele jsem četla, je to taky zajímavá knížka..s Twilight nemá nic společného, ale opět je tak krásný příběh, láska a tak.. doporučuji *3* a taky trochu změna po opakovaném čtení twilight ságy, nemyslíte? *4* -
Re: Re: Re: Re: Eclipse
a ty jsi snad první člověk, s kterým naprosto souhlasím :) Edward je v knize úplně jiný, krásný, než Robert..ale co už .. taky mi příjdou trapné ty dohady, který je lepší.. v knize je lepší Edward, celkově..jako Bellin muž *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Eclipse
a jejej, tady je ukázka toho, že jsi ještě malá puberťačka, co soudí podle zevnějšku atd atd má cenu se rozepisovat? *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: 5. díl
No z pohledu Jackoba sem četla Rozbřesk(II.kniha) ale nic moc...
jestli to nedopíše..asi si pudu hodit mašli... *5* *4* -
Re: je to nej
Jo podle knížky určitě... *14* *14* -
Re: trailer
není *9* -
trailer
Už je někde oficiální trailer??
na youtube jsou jenom takový pošahaně sestřihaný videa z prvního dílu..
Chtěla bych ho vidět... *14* *14*
díky...