Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: 5. díl

Musíš z tama oddělat ty mezery! *1*
  • weu

Eclipese

jojo v Rozbřesku už sem na Jacoba názor změnila...nejlepší je jak se Bella dozví že se Jacob otiskl do Renesmee:-Da řiká ji Nessie:-Dto bylo nej....těšim se hrozně na film.. *3*
  • vrtulka

Re: Re: Re: Eclipese

tak v Rozbřesku jsem samozřejmě názor změnila, pže jak píše v příspěvku misha18, přestane se vtírat Belle a už je nechá na pokoji *3* ale v New moon a Eclipse jsem myslela, že se z něj zbohním *3*
  • Re: Re: Re: Re: Eclipese

to jo protože už se nevtírá k belle *3*
  • pajujuska

Re: Re: Re: Eclipese

upa souhlasim *14*
  • Re: Re: Eclipese

A četly jste čtvrtý díl? Tam myslim chtě nechtě změní na Jacoba názor každý... *3*
  • vrtulka

Re: Eclipese

musím říct, že Jacoba v knize také nemám vůbec ráda, pořád jsem na něj jen nadávala a nadávala *4* ale ve filmu v New moon mi ho bylo teda pěkně líto a tak jsem zvědavá jak na mě působit ve třetím filmu, uvidíme *3*
  • weu

Eclipese

Mno jako přečetla sem si knihu a už se nemůžu dočkat filmu...ale musim wám něco říct od 3 dílu opravdu nenávidím Jacoba...on se jim furt vtírá do vztahu..už na konci druhýho dílu (teda sspon v knížce)mi lezl na nervy...mno jinak doufám že teda then trailer bude kolem toho 19... *4* *4* jinak tahle saga je nejlepšííí *14* *14*
  • adush96

Re: Re: cullenovi

ještě sem zapoměla mezi Alicí a Emmetem je ještě Renesmé *15*
  • adush96

Re: :(

kdyby se nerozhodla pro Edwarda tak se nenarodí Remesmé a Jackob by se neměl do koho otisknout
  • adush96

Re: eclipse

A ty se divíš když jackob usliší jak Edward Belle řiká že jeho nejlepší noc byla když konečně souhlasila že si ho vezme
  • adush96

Re: cullenovi

já asi njvíc Rosalii hlavně po 3.a 4.dile
    a pak je to asi takhle Alici,Emmeta,Jespra,Carlai,Esme
  • vrtulka

Re: Trailer

kéž by *3*
  • Trailer

Ahojky právě jsem se dočetla že oficiální trailer by měl vyjít bud kolem Valentyna nebo po 19 únoru tak doufám že je to pravda co myslíte? *14*
  • norie

Re: Midnight sun

Myslíte,že bude 5. díl stmívání??? Někdo řiká,že rozbřesk je poslední díl,ale nezdá se mi že by byl zrovna úplně zakončenej.
  • vrtulka

Re: cullenovi

no po Edwardovi to mám asi takhle: Alice, Emmett, Jasper, Carlisle, Esme a Rosalii *3*
  • vrtulka

Re: Fotky

jsou naprosto, naprosto úžasný *14* já už chci Eclipse a chci a chci a chci *15*
  • Fotky

Ahojky přidala jsem dvě new fotečky belly a edwarda.....co na ně říkate?? Doufám že se vám líbí *14*
  • Re: cullenovi

Mám ráda alici a emeta *3* *14*
  • Midnight sun

Já jsem přečetla i prvních ale doufám že ne posledních 12 kapitol 5 knihy Twilight ságy s názvem Midnight sun ( Půlnoční slunce).Je to super a já děsně moc doufám že Stephanie tu knížku brzy dokončí... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit