Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • breaking dawn

ahooojtee já sem ted četla že se spekuluje jestli natočí breaking dawn nebo nn
    prý nemají nějakou smlouvu nebo tak něco *16* *8* *8*
    já teda doufám že to natočí protože to je zrovna nej.ddíl
  • vrtulka

Trailer

takže lidi, po internetu se valí zpráva, že trailer na Eclipse by se měl objevit při premiéře filmu Remember me, kde hraje Robert a premiéra je 12.3. Je to prý z oficiálního zdroje *7* tak uvidíme za měsíc, co je na tom pravdy *3*
  • Re: Re: Re: Závislost

Nn nevyšlo eště pořád se neví jestly ho Stephenie dokončí..Četla sem jen ty zveřejněné kapitoly..
  • Re: Re: Re: Že to není pravda?!

Nenatáčí ,ale už mají jasno..Konkurz na Reneesmé už byl:-)) Už to mají všechno i naplánované..Prý..Vždyt bude růst strašně rychle:-))
  • your-darling

Re: Re: Závislost

Už vyšlo půlnoční slunce???
  • your-darling

Re: Re: Že to není pravda?!

Hele nevim co je na tom pravdy a upřímně doufám že to pravda není...ale jak může někdo dát na net fotky renesme (vím že tam jsou),ale stejně...když ještě ani nezačali natáčet??? *7*
  • Re: Re: Eclipse

Jj on jak jí řekl at si příště vezme bejsbolku xDD..Jako hodně sem se nasmála..Ve čtyřce s emi líbí jak se škádlí Jacob s Rose xD..Taky to nemá chybu xDD..Jak mu udělá tu psí misku apod..
  • Re: Závislost

Naprosto s tebou souhlasím ..Taky mi každý říkal že je to blbost ..Jednou z nudy sme se na to podívala a už se to spustilo..Fotky..Knížky..Písnič ky..Všechny 4 díly sem měla dočtený za týden xD..Fakt závislost ,taky mě od toho nemohly odtrhnout..Jakmile sme dočetla všechny díly začala sem znovu:-)) Jakmile sem slyšela o midnight sun tak sem si ho taky musela přečíst xD..Ted si furt říkám a kdybych uměla číst myšlenky..Kdybych měla tak dobrej zrak atd xDD
  • Re: Že to není pravda?!

Taky si myslím že je to blbost:-)) Viděla sem fotky reneesme a ona je fakt úžasná..Tak roztomilý dítě sem neviděla!
  • verikkkk

Re: Že to není pravda?!

není:) Už se mluví i o jejich dceři,neboj:))
  • lidush

Re: Eclipse

juu...to si myslim tk a u toho jak si zlomi ruku, a pritom ho che prastit....to nema chybu....a Carlisle a Esme....to jsou hotovi andilci.... *15* *4*
  • lidush

Re: Že to není pravda?!

hmm....mas pravdu...oni ho natacet nebudou....oni tam totiz hraji....a ja jsem o tomhle nikde necetla...ale myslim, ze kdyby seslo z toho aby tam hrali oni....tk by ten film netocili vubec...lidi by byli nastvani....byl by to propadak....dyt to videj uz s tou Victorii...snad ne *4* *4* *4*
  • bella.c

Že to není pravda?!

Ahojky,řeknětemi pls někdo,že to není pravda-z jednoho zdroje (nebudu uvádět) jsem se dozvěděla,že Rozbřesk nenatočí Niki Reed,Robert Pattison ani Kristen Steward... :( Že to není pravda!?????
  • kikullicka

Závislost

Než tento článek bude hned odsuzovat raději to dočtěte... Nic zlého tam neni... naopak....;-)Nejdřív jsem si myslela co všichni s tím Stmíváním mají???? Musí to být blbost..... Prostě všichni puberťačky mleli něco o Edwardu Cullenovi a já nevěděla proč.... Pak přišla kamarádka a zeptala se mě jestli jsem to četla tak jsem jí odpověděla že ne.... Přece nebudu číst takovou kravinu že jo... A tak mi poradila, ať to nedělám..... S radostí jsem její radu přijala.... Pak jsem viděla film..... A ten mě dostal.... Hned jsem si koupila všechny díly a začetla se..... Hltala jsem to..... nikdo mě od tý knížky nedostal..... Když jsem dočetla poslední díl, tak jsem neměla co dělat tak jsem se zase dala do čtení prvního dílu.... :D:D Začínám na tom být závislá.... Jojo.... Kdybych jen poslochla tu mojí kamarádku, nemusela bych mít v počítačí přes 2000 fotek z twilight.... :D:D Nemusela bych si říkat"Kéž by mě teď hned kousnul nějaký upír.... Chci být upírkouuu!!!! " Ach jo.... :D:D Ale na druhou stranu jsem ráda...... Je to pěkné čekat na filmy a povídat si o twilight s někým kdo je na tom také zavislý jako já.... Tak to by bylo.... :D *3*
  • Re: Re: Eclipese

Ahojik no všechno se bude dít ve čtvrtým díle svatba i proměna..Ale lepší by bylo kdyby sis přečetla knížku nebo si popčkala na film ..:-))
  • Re: eclipse

kde si prosimte stahla tu knizku a da se to nekdo precist nebo skouknout ahoj dekuji
  • Re: Eclipese

ahoj kdy se teda bela promeni a budou spolu kdyz ji ve new moon pozadal o ruku *4*
  • Eclipse

Ahojik..Celou ságu upe miluju ..KAždej den tady pozoruju tu diskuzy:-)) Řekla sme si že bych taky mohla něco napsat:-)) Mě se ze Zatmění nejvíc líbilo jak Jacob políbil Bellu a ona si zlomila ruku ..To sem se musela smát xDD On je tak sebevědomej a otravnej xD Ale Edwardovu chování se nevyrovná..Asi je to tím že Edward už žije dost dlouho a vychovávaly ho tak skvělý "lidi" jako Carlisle a Esmé..Co myslíte?
  • your-darling

Re: Re: Ane.tt

upírka bude až v rozbřesku...
    při porodu bude umírat tak ji promění...
    *9* ...a pro edwarda se podle mě rozhodla už v prvním díle... *14*
    ale i v zatmění..=o)
  • your-darling

Re: Re: kniha

Neni to pravda..
    psala sem to už stokrát...
    většině lidí se po 3.díle zhnusin jak vejvíc mohl...jestli sis toho nevšiml(a)
    tak si to přečti znovu...
    je vlezlej,sobeckej a protivnej... *8* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit