-
Re: Re: Re: Re: Závislost
jo no..donutila sem je aby se na to koukli a popravdě neznám člověka kterýmu se film ani knížka nelíbila...
*14* ...I love it...=o) *3* -
Re: Re: Re: Závislost
Mě to holky ve škole taky sebraly ž eprej furt jen čtu a nepovídám si xD..A ted si koupily vlastní a čtou taky xDD -
Re: Re: Re: Re: Re: Závislost
1 kapitola je tady > http://www.stmivani.eu/4-o-knihach/ pulnocni-slunce-midnight-sun/
2-11 kapitola je zde > http://www.edwardcullen.kx.cz/midni ght_sun_casti.htm -
Re: Re: Re: Re: Re: Trailer
doufám že už né!!!:-(( -
Re: Re: Re: Nejlepší části
Dobrý taky bylo jak ho Bella porazila v tý páce a on byl upe naštvanej xD -
Re: new fotos
štve mě že ji odmítne,ale v rozbřesku to dožene myslím skvěle...až ny ty modřiny,ale jinak to zvládnul bravůrně... *15* *15* -
Re: Re: Závislost
Jo to je strašný..kámoš mi už to knížku začal schovávat..sme magorky fakt...=o) -
Re: Re: Re: Re: Závislost
Na jaký stránce docela bych je chtěla číst... -
Re: Re: Re: Re: Trailer
Lidi s naším štěstím to stejně dopadne tak,že dárek k narozkám se opozdí znovu o měsíc... -
Re: Re: Nejlepší části
Emmett je prostě hustej..a ty jeho hlášky...
"No mi jsme s Rosalií rozbili hodně domů"
prostě lol...!! *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Trailer
No vidíš dostaneš to k narozkám xDD I když dárek předem by nevadil ani tobě určitě xDD -
Re: Nejlepší části
Joo to je taky dobrý xDD..Emmet ej prostě borec xD -
Nejlepší části
Nejvíc jsem se nasmála u 4. dílu a to tady :
Než mohla Esme odpovědět se Emmett zase rozesmál - tentokrát to nebylo potichu.
"Takže pořád stojí?" zvládl vypustit z pusy mezi řehtáním. " Já myslel že vy dva budete klepat štěrk ještě teď . Co jste vlastně dělali minulou noc? Diskutovali o národním dluhu?" zařval smíchy.
"Klidně řeknu, že možná bychom měli jít rovnou do New Hampshiru a dát věci do pořádku," řekl Emmett, samozřejmě pokračujíc v dřívější konverzaci. "Bella se už registrovala na Dartmouth. Nevypadá, že by dlouho nebyla schopná ovládat školu." Otočil se a podíval se na mě se škádlivým úšklebkem."Jsem si jistý že budeš ve třídě jednička, zřejmě tady není pro tebe nic zajímavého kromě studování v noci."
Rosalie se zahihňala. -
Re: Závislost
Jsem na tom úplně stejně a spolužačkám už lezu na nervy jak to čtu pořád dokola *14* -
Re: Re: Re: Trailer
no skvely...ne jenom ze se tesim na 11 brezen kvuli narozkam ale ted i tohle...!!!ja se zcvoknu... *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Že to není pravda?!
To musí přeci natočit..Myslím ž ena tom 4tým díle vydělaj nejvíc..A snad je to jasný i jim...Ten je prostě nejlepší! -
Re: Re: Trailer
Přesně pořád dávaj datum já se na to těšim a v ten den najdu článek že to bude až za měsíc !!:-(( -
Re: Re: Re: Re: Že to není pravda?!
aha tak to jo...to je aspon dobrá zpráva,že to natočí...=o) *3* -
Re: Trailer
Nemohla sem dospat dnešku...abych už ho viděla...a najednou abraka dabra a až příští měsíc??? *8* *8* *8* -
Re: Trailer
Uááá já už se zblázním už ho chci !!xDD