Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lidush

The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

Ahoj lidi...urcite jste uz slyseli o knihach a serialu The Vampire diaries...no a ted je jedna anketa the Vampire diaries vs. Twilight...tk nezklamte
  • lidush

Re: je to pravda nebo ne???

Ahoj....pochop ze jeste neni ani jisty jestli se Breaking down bude natacet....a vy uz verite kecum o tom kdo ji bude hrat, kdyz to ani v knizce neni....myslim jako ze vyroste....a kdyz se podivate na fotky na internetu na malou Renesme, tk jich tam je vic....proste lidi nesilte....a nechte se radsi prekvapit....prinejhorsim cekejte na fakta
  • Re: Re: Re: Re: Re: des bes

To je všeobecně známo že jsou ty fotky z Eclipse, a že na nich má opravdu paruku, protože se kvůli The Runaways nechala ostříhat na krátko a obarvit na černo.
  • Re: Re: Re: Re: Re: des bes

Natáčela The Runaways a nechala se tak ostříhat a obarvit sou to její vlasy ty černý..A ve trojce bude mít paruku i u fotek je to většinou psaný že je tam Edward s Bellou v paruce..
  • Re: Re: Re: des bes

z jakýho už fakt nwm ale wim že jsem to někde četla...
  • Re: Re: Re: Re: des bes

A jak jsi na to přišla? *7*
  • Re: Re: Re: des bes

Já bych řekla že je to z eclipse :-P Páč v eclipse bude musí taky mít paruku:-)) Vždyt má vlsy černý a krátký :-))
  • je to pravda nebo ne???

Ahojky ja sem cetla ze az Renesmee vyroste ma ji hrat Emma Roberts!? Koukala sem i na fotky Renesmee a sem tam se objevila Emma ja Renesmee je to pravda??? *7*
  • vrtulka

Re: Re: des bes

to by mě také zajímalo, z jakýho? *15*
  • Re: Re: des bes

Fakt?..A z jakýho ?..:-))
  • Re: des bes

ta fotka s tou parukou je z jiného filmu
  • Re: des bes

TAky si říkám jako:-(( Docela sem z toho sklamaná:-((
  • des bes

ta Bellina paruka je neco desnyho!!!!!
  • Re: Re: Re: Re: Re: Závislost

Přesně xD..Máma pořád na co to koukáš zase nějaká blbost ..Horor nebo co to je ?xD..VYsvětlila sem jí to a na no to bude určitě pitomost pak si jednou se mnou sedla a koukaly sme spolu:-)) No a už to bylo xD..Stmívání si získalo další fanynku xD
  • your-darling

Re: Re: Re: Re: nej

NO TO BY Mohle být fajn,ale z JACKOBOVA POHLEDU MĚ MOC NEBAVIL ani rozbřesk...tak nevim... *8* *7*
  • your-darling

Re: Re: Re: nej

Pche...přesně jako arogantní děcko...Nevim co na něm všichni vidí..
    Edward je neeeeeeeej.....
  • your-darling

Re: Re: Jacob vs. Edward

JO tak to jsou moje slova..Jackob je sobeckej debil...A to že je MOŽNÁ hezčí nic nemění na tom co je to za kripla..nic proti...
    takže já hlasuju pro Edwarda..stejně by to vyhrál... *14* *14* *14* *14* *5*
  • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: Závislost

jo no..máma můj vkus na filmy odsuzuje a kouknou se na twilight pro ní byla fakt oběť,ale hned po první čtvr hodině jí to přešlo a nemohla od toho odtrhnou oči... *14* *1*
  • kikullicka

Re: Závislost

NO... Já už holkám taky lezu na nervy.... Kamarádka mi dala cd a to má být prý to cd které dostala Bella k narozeninám od Edwarda.... Já si to pouštím pořád a mámě to už leze krkem.... Je tam Clair de lune, a zpívá tam taky Robert... Ve stmívání je to písnička kde oni dva sedí v té restauraci a svěřuje se jí, že umí číst myšlenky..... A jsem taky ráda že nejsem sama.... :d Je to fajn si takhle s někým o tom popovídat, když kamarádky odmítají.... Měli bychom si udělat srazík... :D:D takové twilight odpoledne... :D *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Závislost

Tjn..Koukala sem na film s mamkou..Ta se na něj podívala s tátou a tomu se to taky líbilo a to už je co říct xD..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit