Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • your-darling

Re: Re: zdroje

Kuju...:-)
  • your-darling

Re: ...

Hostý..a tu stránku někdo ví??? *3*
  • lucinka9494

...

Četli jste už v Bravu že Jackson sebou všude tahal scénář Eclipse a pak ho někde v hotelu stratil nebo zapoměl a ten kdo ho našel ho pak vyvěsil na internet????????má děravou pamět chlapec *13*
  • Re: Re: Re: Rozbřesk

Prosím at ho natočí:-)) Celkem je mi jedno jestyl to bude na dva díly :-)) Ale zajímalo by mě jak to natočí, když v knížce je pohled Jacoba i Belly ..No každopádně to bude zajímavý:-))
  • Re: Victoria

Jako já newím..Taky si tam tu novou herečku neumím představit..
  • Re: Nejlepší části

Tak samo...aCarlise : Najdete A... (nevzpomenu si na jéno toho upía)a ekněte mu jak to dopadlo, nerad bych aby se poslední desetiletí schovával někde pod kameem:D
  • Re: Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

podle mě je to taky nejlepší díl a už se na nej moc těšim...nezáleží na věku...naší učitelce je něco koolem 40-ti a taky se jí ti líbí...:D
  • Re: Re: Re: Rozbřesk

já nevím, já se bojím, že kdyby to bylo jen v jednom filmu, že ho hodně osekají. přece jenom, knížka má přes 600 stran *7* ale uvidíme, co si na nás tvůrci vymyslí a s čím se vytasí *3* doufám, že už nám brzy nějaké oficiální zprávy řeknou, pže to čekání je strašný *3*
  • Re: Re: Rozbřesk

no doufam ze to bude normalne jeden film snad neudelaji stejnou chybu jako tvurci harryho pottera a relikvii smrti..vzdyt by to ani nemohlo byt na dva filmy to by to museli dat sakra do podrobna a breaking dawn na dva filmy nevystaci jeden dvouhodinovej film je akorat...hlavne at to nerozdelujou!!!!knihy jsem cetla takze myslim ze vim o cem mluvim *3*
  • Victoria

stve me ze victorii nebude hrat rachel lefevre.je to velka skoda a je to vuci ni nefer ze kdyz ma konecne sehrat victoria poradnou roli v pribehu tak zmeni herecku..jinak mi prijde ze to bude sakra velkej rozdil oproti knize ale uz se tesim.. *3*
  • Re: zdroje

http://www.twilightthemovie.com/
  • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

už je to lepší..VB mají už 54..ale pořád je o moc...HLASUJTE DÁL!!! *9* plosíííím... *14* *14*
  • your-darling

zdroje

Plosíím...Všichni mluvíte oofficiálních zdrojích..tak prosím aspon jeden příklad.
    Protože třeba stránky v češtině,který obvykle najdu mi nepřipadají jako oficial... *1*

jo taky to tak beru..je to nejlepší díl a musí se dotočit...
    *3* *1*
  • vrtulka

Re: Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

jj, hlavní je, aby to natočili, jelikož pro mě to je nejlepší díl *3* a s tím za jak dlouho to budou dávat se taky nějak vyrovnám. i když až to budou dávat v kině, bude mi ke 30-ti *9* nepatřím zrovna k těm nejmladším fanynkám, ale co, mě to nevadí *3*

Takže ho nakonec natočej?? *4*
  • Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

to máš pravdu...já chci hlavně aby ho natočili a s tamtim s nějak vyrovnám...Twl ještě rok čekat na film no vllastně skoro dva..:((
  • lidush

Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

Já sem ted nekde cetla...ze je to oficialne rozdeleno na 2 dily...ze pry tam je moc deje... *4*
  • norie

Re: Re: Re: Re: Re: The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

Ted sem hlasovala pro Twilight!!! a nemůžu uvěřit,že vede Vampire diaries!!!! To se přece s twilight nemůže vůbec rovnat.....Lidi hlasujte prosiim *16* *16* *16*
  • vrtulka

Re: Re: Re: Rozbřesk

no kdyby se točily 2 filmy, tak by se samozřejmě točily hned po sobě, ale i tak by to prý trvalo asi 6 měsíců. pak si k tomu přidej dobu, kterou by to dávaly dohromady a obávám se, že premiéra by byla tak ke konci roku 2011 né-li za déle *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit