Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Rozbřesk

děkuju...až tak dlouho? *9* to nevydržím...kdyby to šlo dobře jestli to budou natáčet v listopadu tak to nejdřív půjde do kin podle mě až v červenci bo naž v srpnu *9*
  • vrtulka

Re: Rozbřesk

achoj. Rozbřesk by se měl určitě natáčet (jinak si myslím, že by fanoušci Summit ukamenovali *15* ) ale zatím ještě nejsou známy podrobnější informace. Kristen snad v nějakém videu prozradila, že by se mělo začít natáčet v listopadu tohoto roku, ale to je zatím vše. Ještě se vůbec neví, zda Rozbřesk bude jeden film nebo dva, režisér se také neví. Tak uvidíme *3*
  • Rozbřesk

*7* Někde jsem četla, že se rozbřesk měl natáčet hned po dotočení zatmění je to pravda? a nevíte někdo jestli se bude opravdu natáčet?? *7*
  • Rozbřesk

Akorát jsem ho přečetla a doufám že ho natočejl´...byla by škoda aby nenatočili ten nejhezčí díl...někde jsem četla že přemýšlej že by ho natočili jako 3D ale spíš ne...Tak jsem se nad tím zamyslela a říkám si že by bylo pěné kdyby byli v 3D všechny díly...Nwm no to je můj názor a škoda že nejsou...
  • Re: Re: Re: Re: The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

Taky sem hlasovala pro Twillight(Samoždřejmě)
  • Re: Re: Re: Re: Re: des bes

Já s tebou souhlasím, že dlouhé hnědé vlasy jí slušely mnohem víc... ale tak snad jí zase rychle dorostou *3*
  • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: Závislost

díky..je to taky na téhle stránce..ne celý,ale přece dobrý...
    http://twilightinfo.pise .cz/pul-slunce-kniha-on/022010/

celkově je ta stránka suprová... *3* *3* *3* *3*
  • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

No hlasovat pro Twilight je přece povinost ne?? *1*
    nechci být hnusná,ale VB musí prohrát... *10*
  • vrtulka

Re: Je i natočenej i 3.íl???

tu otázku zda je natočený 3. díl (teda Eclipse - Zatmění) myslíš vážně? Posledních pár týdnů, možná už měsíců se tu diskutuje jen o tom, jak se všichni těšíme na den 1.7.2010, jelikož tehdy jde tento film do KIN *3* tím vlastně odpovídám i na tu otázku ohledně stažení, toto ještě na internetu nikde nestáhneš *3*
  • Je i natočenej i 3.íl???

Prosím vás je natočený i 3.díl?jo a rada bych věděla kde je ke stažení.Dík piš na meil : peta.poulova@seznam.cz *3*
  • Re: Re: Závislost

No já mám stažený oba soundtracky..Mám je v mobilu a furt poslouchám..Jakmile sem na pc tak si to taky pouštim prostě furt..Ve svym okolý nemám nikoho tak závislího jako sem já ..Tady je to super..Nejdřív sem to jen četla a ted tu sem každej den a komentuju všechno..Jako ten sraz by byl super xD
  • Re: breaking dawn

Musí..Musí..Musí ho natočit :-((

To že jí ty dlouhý vlasy slušely víc je pravda..Aspon podle mě..Ale je taky pravda že to sou jen vlas..Dorostou :-))
  • Re: Re: Re: Re: The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

Vede VB *16* už jsem hlasovala samozřejmě pro Twilight *4*

Všude psali, že se kvůli The Runaways nechala ostříhat. Ona sama v rozhovoru řekla, že se chtěla do té role naprosto vcítit a proto paruku odmítla, takže se nechala ostříhat a obarvit. Spousta fanoušků jí prý říkalo proč to udělala, že jí to dřív moc slušelo a že její dlouhé vlasy byli nádherné a že je zklamala a ona se tomu smála a říkala, že jsou to jen vlasy, že zase dorostou.
  • your-darling

Re: Re: Re: The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

těch 62,54 procent je pro VB???
    jestli sem to dobře pochopila..a jestli jo tak se to musí hodně rychle změnit...

hm zajímavý...všude psali, že má kristen ve filmu The Runaways paruku... *7*
  • lidush

Re: Re: The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

zase se tam udala mala chybicka....u toho duel neni mezera...takze takhle...http://www.levaprava.cz/du el.php?id=2035

Jasný .Jen že tu píšou že je to z jinýho filmu atd..
  • lidush

Re: The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

juj a ta stranka...http://www.levaprava.cz/d uel.php?id=2035...diky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit