Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • n-abby-sciu

Re: Sága Stmívání

Už tak je mi z ní šoufl a teď tohle? Skončila holčička, skončila!! *1* *1* Hlavně, že ta Hannah... je perfektní. *9* Jen co o tom, nebo o ní slyším, zvedá se mi kufr. (Z mého pohledu ještě poněkud přiměřená reakce, já ji totiž opravdu nesnáším...) *4*
  • Re: ??????

tak inTauch je bulvár první třídy takže tomu neverim ale stejne pravdu vzdycky ví jenom ty kterych se to tyka
  • Re: Sága Stmívání

Já bych se na ni vykašlala...Ona je prostě princezna co si myslí,že jenom ONA je nejlepší a všechno okolo je OUT *16* ...
  • Re: Re: Sága Stmívání

Já ji přímo nenávidím!!!!!!! Myslela jsem, že už to víc nejde, ale po tomhle jejím výroku už vím, že jde!!!!!!! Teď ji nenávidím úúúúúúúúúúúúúúúplně nejvíc!!!!
  • vrtulka

je to dylina. ať mi prominou ti, kteří jí mají rádi, ale já jí nesnáším *16*
  • pawlinkalice

Krava jedna*16* *16* *16* jenom zavídí jaky ma stmívání úspěch!!!!!!!!!!!! Njn hanah montana upada do zapomneni *5* *5*
  • ona003

já jí nikdy neměla ráda...
  • luida

Sága Stmívání

Miley Cyrus veřejně prohlásila Ságu Stmívání za kravinu!! Prý se jí nelíbí kvůli upírům, i když to ještě neviděla ani nečetla! Miley na upíry sice nevěří, ale má z nich strach.
    Myslím, že kdyby to viděla, nebo si to aspoň přečetla, mluvila by jinak!!!!
  • Re: Re: Re: Re: Re: pomoc

Ahoj, ta písnička z New moonu je Sea Wolf - the violet hour *3*
  • Re: Re: :-)

jojo taky se hrozne moooc tesim, tam se toho stane nejvic. . .
  • Re: Twilight je super!!

No rekla bych ze sis to spatne precetla Renesme neni upir ona je napul clovek a napul upir, takze se dozije 18ti let a pak uz nebude stárnout, bude porad stejná . . . *3*
  • vrtulka

Re: Twilight saga

máš na co, mě se čtvrtý díl, Rozbřesk, líbil moc *3* a ano, Zatmění by mělo do kin přijít 30.6.2010, což je fakt super, pže čekat na to celý rok bych taky opravdu nevydržela *4*
  • Twilight saga

Ahojte všichni *4* ...To jako fakt bude Zatmění v kinech už v červnu??Já zas myslela,že budu muset čekat nejméně rok.Tak to je úplně super.Knihu Zatmění dočítám a zatím čekám až dostanu poslední díl,podle toho co tu píšete se na to fakt těším *14* ...
  • vrtulka

Zatmění

TAk jsem někde četla, že v Americe by měli dávat Zatmění v kině IMAx *3* to by mě zajímalo, jestli i u nás by to dávali v IMAxu, pže to by bylo fakt zajímavý a ujít bych si to rozhodně nenechala *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: pomoc

mě se taky moc líbí Rozbřesk:D
  • Re: :-)

eclipse je bohužel až v červnu, ale víc se těšim na čtyřku Breaking Down, to bude teprv zajímavý:D
  • Re: Re: Re: Re: pomoc

Ahoj, ta písnička se jmenuje Possibility od Likke Li, fakt nádherná písnička:D
  • ducker

Re: Twilight je super!!

já to taky četla všechny 4díly a Rozbřesk jsem už četla třikrát je to bombaaaa
  • vrtulka

Re: Re: Re: Re: pomoc

Achojky. To by měla být Lykke Li - Possibility *3* no, přehled mám díky internetu. některý písničky si pamatuju u čeho byli ale některý ještě ne *3*
  • Re: Re: Re: pomoc

Ahojky - koukám, že máš velký přehled. Taky jsem nadšenec Twilight ságy. Když jste u té hudby, nevíš jak se jmenuje ta písnička z New Moon, kdy Edward odejde a Bella pak sedí doma ve svém pokoji a kouká z okna? Je taková jemná a zpívá jí ženský hlas.

Jinak nejlepší je, jak jí Edward hraje v 1. díle na klavír - tu už jsem našla.

http://www.youtube.com/w atch?v=w6KYjytwr1w

Moc díky *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit