-
Trailer
Tak uz je to tady. Nezklamali a je fakt uzasnej : http://www.youtube.com/watch?v=S2HI da5wSVU -
-
Re: Trailer
pisu sem sice az ted....Trailer je konecne tu!!!ale myslim ze toho tam moc neukazali....jenom neco rekli a Victorie skocila, neukazali ani Cullenovi....ani skolu, jenom Bellu,Edwarda,Charlieho,Victorie a Jacoba. Celkem me to zklamalo.... *9* *14* -
Ty jo. Ja nevim proc to vzdycky nejde. No v tom nahore je mezera tak tady ho davam jeste jednou. Snad uz pujde http://www.youtube.com/watch?v=S2HI da5wSVU -
-
Re: Re: Trailer
Zase se tam ta mezera objevila. Tak ji kdyztak musite smazat a hned to pujde =)).
-
-
http://www.youtube.com/user/Officia lTwilightFilm#p/u/1/S2HIda5wSVU Mě ten tvůj nešel tak tady je kdyžtak další.... :-) Je to naprosto ůůůžasný!!! Bože já chci červenec!!!! Já se tak těším..... :D:D *3*
-
-
nová scéna
v Eclipse bude scéna, která v knize není. bude tam líbačka Victorie a Rileyho. tak jsem na to zvědavá, jestli to pak nešoupnou do vystřižených scén. no uvidíme. -
-
Re: nová scéna
To bude zajímaví....docela se těšim..ale sere mě že Rozbřesk (Breaking Dawn) bude rozdělen na ty 3 části...ale zase říkám že vážně 600 stránek se nemůže vejít do jednoho filmu....a navíc sama knížka je rozdělena na ty tři knížky...alespon budem víc napjatý a hlavně tam bude všechno....snad nic nevynechaj když budou tři filmy!!! *3* -
Re: nová scéna
nene ona je ve zatmění (kniha)
jo myslím že to v knize je -
-
Re: Re: nová scéna
v knize ta líbačka není. nemůže tam být. nemá to logiku, když to vypráví Bella. přesně, jak říká pismule. -
-
Re: Re: Re: nová scéna
Neni to v knížce...četla sem Zatměni asi už 4x a ta libaci scena tam opravdu neni...! *5* -
-
Re: Re: Re: Re: nová scéna
4x? já už ani nevim sem divná to vim čtu ty knížky pořád do kola -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nová scéna
šak myslíš že já ne ?? =D NM jsem četla asi 3x , Zatmění asi 5x a ROzbřesk asi 8x =D ten poslední je nejlepší.. Stmívání jsem ještě nečetla, ale mám to zamluvené v knihovně, tk asi do měsíce ji budu mít :) -
Re: Re: Re: Re: Re: nová scéna
Tak to nejseš jediná *1* já ty knížky prostě miluju *14* filmy taky to je samozřejmost *14*
-
-
-
-
Re: Re: nová scéna
jak by to mohlo bejt v knize to by to Bella musela vidět protože to vypráví Bella... to by to muselo být jen když za Victoria a Riley najdou... bo tak něco... ne?
-
-
-
Kde stáhnout..???
Ahojík všem... sííím, kde se dá stáhnout Nový měsíc a Zatmění v češtině, jestli už to je... sííím odpovězte mi na vzkazník... dík :-D *4* -
-
Re: Kde stáhnout..???
srry ale zatmění začali teprve natáče víš ale jinak by ti to mělo jít stáhnout přes uložto.cz.. -
-
Re: Re: Kde stáhnout..???
jsou informace, že Zatmění je již dotočené *3* teď někdy prej -
-
Re: Re: Re: Kde stáhnout..???
Já jsme někde četla že Zatmění dotočili už tento týden a brzy začnou natáčet rozbřesk *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Kde stáhnout..???
Jo to je pravda, že Zatmění už dotočili, jenže ted' budou asi půl roku pracovat na grafických efektech a postupně to skládat dohromady. *4* -
Re: Re: Re: Re: Kde stáhnout..???
doufám, že máš pravdu, doufám, že Rozbřesk začnou natáčet co nejdřív, protože tenhle díl je nejlepší a já se nemůžu dočkat až ho uvidím zfilmovaný *3*
-
-
-
-
Nedoporučuji v češtině...je to strašné!!! -
mám všechny 4 díly stáhlé v češtině....pokud je ještě nemáš, tak mi písni svůj mejl a já ti je ráda pošlu... *3* -
-
Re: Re: Kde stáhnout..???
samozřejmě mám na mysli knihy!!!!!!!!Na filmy si ještě dlouuuuuuuho počkáčkáme než se dají stáhnout.... *9*
-
-
mno bohužel musíme vydržet všichni.... -
nemáš šanci holka. New moon ještě není a až bude, tak si na čj počkáš další půl rok a Eclipse se teprve týden natáčí, takže další pech. bohužel. je mi líto, musíš vydržet.
-
-
Mám otázku
Ahoj lidi, prosim vás.. Odpovězte mi na otázku.. Je už druhý díl nebo ne?.. Jsem uplně s těch filmu zmatena.. :( Tak prosim odpovězte, jo a jeste to zatměni je jaky díl?.. *9* -
-
Re: Mám otázku
Jojo... tak diik mooc... Konecne v tom mam jasno... *4* -
jo je druhý díl ten se jmenuje Nový Měsíc a třetí se jmenuje Zatmění *3* -
achojky. 2. díl je New moon a ten měl premiéru v kině 26.11.2009, 3. díl je Zatmění a ten bude mít premiéru 1.7.2010 *3* -
-
Re: Re: Mám otázku
ja bych rekla ze se to jeste zmeni...nekde jsem cetla trba ze to bude 17.7.2010 *9* -
-
Re: Re: Re: Mám otázku
http://www.spi-film.cz/film.php?fil m_id=523
-
-
Re: Re: Mám otázku
někde jsem četla že má bejt až v polovině července -
-
Re: Re: Re: Mám otázku
společností SPI International, která tady v Česku produkuje Twilight bylo oficiálně potvrzeno, že premiéra u nás bude 1.7.2010 *3*
-
-
-
-
Renesmee a Jacob
Muzu se zeptat kolik bude Renesmee az se do ni Jacob otiskne?diky za odpoved *4* -
-
Re: Renesmee a Jacob
chvilku po porodu ;) -
Re: Renesmee a Jacob
no podle knihi bude miminko
protože kdiš se bela zbudi po promena (zaroven porodu) tak zahi zjisti že se jakob do resme otiskl a nebude stoho dvakrat natčena *4* -
-
Re: Re: Renesmee a Jacob
já si osobně myslím ze se do mi otiskl už v břiše Belly, všek to je v knize napsané ne? Proto je to k sobě táhlo už v těhotenství,však ji to tam paj Jack vysvětluje proč se to staloa že ji pořád miluje ale už jinak.Muj názor no. *13*
-
-
-
Trailer
Ahojiíík ..Ten trailer je úžasnej...Nesklama..I když..Možná trochu..Je mi líto ,že toho neni víc.. -
-
je úžasnej,ale souhlasím...Když jim to trvalo tak dlouho mohli něco přidat,ale jinak upa supeeer... *14* -
jo mě taky ..ale neboj dočkáme se *1* *4*
-
-
New moon
Ahojky chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, kdy má oficiálně jít DVD new moon do prodeje. A taky kdy vyjde kniha Druhý krátký život Bree Tannerové? -
-
Re: New moon
DVD s New moon vychází oficiálně 14.6.2010 *3* -
Re: New moon
má vyjít ještě před premiérou zatmeni!!! *3*
-
-
the hillywood show
nevite kdy ma bejt parodye na eclipse od hilywood show??? *14* -
-
Re: the hillywood show
jůů mám takovou radost...hele ted sem hledala na netu a našla sice jenom dva stills z hillywood show...tady máš odkaz...
http://www.stmivani.eu/51 -zatmeni/the-hillywood-show-new-sti lls-from-eclipse/
Vypadá to zatím dost dobře, ale to asi akždá jejich tvorba... *4* *4* *4* -
Re: the hillywood show
joo to nevim...Pijde mi že to pořád odkládají a já se už tak těším..Oni vždycky vykouzlí něco hezkýho..xD *4* *4*
-
-
Trailer
já jsem nadšena *14* -
-
to já taky...už se těšim na to až to půjde do kin.... *14* -
-
Re: Re: Trailer
ju to ja taky....ale podle me se jim vice povedl ten trailer k new moon....bylo to vic napinavy...a nedali tam ani Alice!!! ani ten boj...nebo vlkodlaka nebo Rileho...bylo toho moc malo...ale spis mi to tak jenom pripada, kdyz jsem to cetla...a taky z new moon toho pred premierou ukazali zase az moc...tk budeme vic napjaty...!!!
-
-
-
bez titulků..
Něvíte kde stáhnou Eclipse, ale bez titulků..dík... *3* *3* -
-
Re: bez titulků..
Film bude možný stáhnout až někdy v lednu 2011.Teprve ho totiž hodí do prodeje na dvd.Do té doby,to neseženem v čj... *16* -
-
Re: Re: bez titulků..
jůů děkuju, ale já myslela v Aj a bez titulků..
ale na dabing jsem taky celkem zvědavá..:-) *14* *14*
-
-
Re: bez titulků..
taky prosím =(
-