-
už se sjíždí
ahoj, tak konečně se už herci na Eclipse sjíždí do Vencouveru na natáčení. Mají za sebou úvodní večeři s režisérem třetího dílu a pomalu se připravují na nadcházející 3 měsíce natáčení. Bella bude mít společně s Nikki, Jacksonem a Peterem paruku, tak jsem zvědavá. Strašně moc! *14* -
-
Re: už se sjíždí
Bella bude mít paruku? Já někde četla že ty vlasy jí prodloužej a prostě do normálního stavu jako ho měla přetim... -
-
Re: Re: už se sjíždí
Včera (17. 8.) se objevila zpráva od Summitu, že paruka bude. Je to prý její volba..
-
-
-
:O
Jak se Bella nerozhodne pro Edwarda... Tak se asi zastřelím *16* -
-
Re: :O
Neboj Bella sice Jacoba miluje, ale moc dobře ví bez koho by nedokázala žít, dopadne to dobře.. *3* -
Re: :O
tak to nedělej, dopadne to dobře *3*
-
-
půlnoční slunce
Právě jsme se dočetla na jedné webovce, že Stephenie dopsala půlnoční slunce...B Anglii mělo vyjít v květnu a neví se kdy vyjde tady u nás...A taky jsem četla, že chce začít nebo, že začala psár knihu full moon a to je new moon z pohleda jacoba...Tak jsem zvědavá co je na to pravdy...Ale bylo by dobré, kdyby to pravda byla...:)) -
BEST fan ♥
Ahoj :)...Jo no taky se strašně těším na Rozbřesk O:) podle mě je to NEJLEPŠÍ díl ze všech O:) ♥...Já teda četla jenom Zatmění a Rozbřesk, protože jsem četla kousek Stmívání a to mě nebavilo, když jsem viděla Stmívání i Nový Měsíc...Twilight sága je faakt NEJLEPŠÍ ♥...a Edward je NEJLEPŠÍ ♥...A v BRAVU píšou kecy... Jak nějaký český trapný BRAVO může vědět jestli se bude natáčet Rozbřesk na dva nebo na jeden díl...Osobně si teda myslim, že jenom na jeden...♥...A taky třebas nechápu jak tam píšou Kristen Stewart se s námi sešla a udělala rozhovor jen ro BRAVO... fakt nechápu...
Twilight sága je NEJLEPŠÍ ♥ -
-
Re: BEST fan ♥
rozbřesk bude podle mě nejlepší z celé ságy,ale nwm...
z jedné strany by byly dva díly dobrý kvůli obsahu děje,ale dovedete si představit to čekání??
jo takhle najednou třeba tříhodinovou dávku breaking down..taky může bejt dobrý ne...
ale osobně by se mi taky líbili ty dva..
alespon toho bude víc... *14* -
Taky si myslím, že Rozbřesk je nejlepší díl. Doufám, že ho tedy natočej a je mi jedno jestli na 2 nebo 1 část...možná by bylo lepší na dvě, aby tam bylo zachyceno více toho děje...No já osobně věřím jenom v to, co si přečtu na oficiálních stránkách Twilight ságy...To co píšou v časopisech má možná někdy někde pravdivý jádro, ale pak si vymýšlí, aby ho více prodali, protože si ho budou faninky více kupopat, když tam budou informace o stmívání...NEDÁ SE VĚŘIT VŠEMU...NECHME SE VŠICHNÍ PŘEKVAPIT!♥ -
-
Re: Re: BEST fan ♥
to sice jo ale je taky dost možné že další vejde až přístí rok..jestli to bude tak nadupané a bude to muset být rozdělený takje určitě možnost že to bude 1díl 2010 a 2díl 2011 aby z toho měli více prachůůů..hele lidi já vás nechci strašit a taky doufam žře to vyje v 1 rok ale jestli to tak bude tak mi přichystejte hezkej hrobeček vedle hrobky Cullenových děkuji za řeč *4* *3* *1* *1*
-
-
Časopis BRAVO neexistuje jenom v Čechách, BRAVO je po celém světě a vlastní ho jeden a ten samý člověk, proto klidně můžou mít rozhovor s Kristen Stewart, třeba ho dala BRAVU v USA a české BRAVO si rozhovor pouze přeložilo do češtiny a ani nelžou v tom, že je to rozhovor jenom pro BRAVO. A že má mít Rozbřesk 2 díly??O tom mluví každej, není to žádnej kec, nevím jestli je to už 100% potvrzené, ale možné to určitě je. Já osobně doufám v to, že ho na 2 díly dají, aspoň tam bude víc děje a nebude to tolik osekané, takže se můžeme těšit na film věrnější knížce.
-
-
wiw
třeba tu ještě nebyl tenhle klip. Je to o Edwardovi a Jacobovi, jak se hádají o Bellu. Je to super:)
http://www.youtube.com/wat ch?v=XQ_GPQq4j5Q -
-
Re: wiw
jé..tohle už sem viděla..je to super...
a myslím,že se hádají kvůli tomu jak Jacob Bellu políbil a Edwardovi se to přirozeně trochu nelíbilo... *4* *4* -
-
Re: Re: wiw
jj je to ta scéna *3* taky už jsem viděla videjko Belly a Rosalie, jak Rose začíná vyprávět Belle svůj příběh o přeměně v upíra. taky hezký ale krátký *3* -
-
Re: Re: Re: wiw
jo to s Rose a Bellou je moc hezký..Rosali je tam taková jiná...Vždycky měla takový neurčitý výraz a na tomhle videu má obličej plný emocí..a to je hrozně moc hezký... *4* -
Re: Re: Re: wiw
Dáš sme prosím odkaz ? .. Mám namysli tu scénu ,kde je Bella A Rosalie :-)
-
-
-
-
:)
Ahoj, můžu se zeptat jaký je váš názor na Bryce Dallas Howard jako Victorii? *4* -
-
Re: :)
Bryce Dallas je dobrá herečka..Ale podle mě je to taky ubohost..Ani jedna z nich mi nevadí..Štáb udělal chybu nechápu proč to takhle mění je to dost velkej podraz!..Myslím ,že jí jde jen o prachy,ale co je to poslední díl s Victorií.. -
Re: :)
no podle me je hezka, hlavne z ty fotky na nateceni ji to slusi. Celou sagu mela hrat puvodne ona jako Victorie. Ale ze zacetku by mela malou roli...tk odmitla.a ted kdyz ma Twilight uspech, tk to bere. Mne se uprimne ta herecka, co hrala Victorii predtim moc nelibila, ale to ze ji po 2 dilech vymeni je ubohost... *13* -
-
Re: Re: :)
tahle herečka mi nevadí,ale je trapný jakodmítla malou roli a do tý velký jde...
-
-
-
d
lidi nevite kdy bude cz dabing??? *7* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: d
3.listopadu.2010 -
Re: d
to fakt nevim ale taki bi me to zajimalo zatmeni je proste *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: d
POPRAVDĚ,já to nadabovaný vidět nepotřebuju...Nový měsíc tím úplně zkazili, tak nevim co si myslet, ale jsem možná trošku zvěděvá... *7* -
-
Re: Re: Re: d
No tak já to mám fakt rači radši v angličtině je to lepší ale jednou nebo dvakrát bych se na to taky mohla mrknout v cz dabingu *1* *3* -
Re: Re: Re: d
Tak to souhlasim..já jsem Stmívání neviděla anglicky takže mi to nepřislo tak hrozný ale jak sem koukla na New moon anglicky a potom česky...tak musim říct že to bylo strašný!!Hlavně Jake a Bells... -
-
Re: Re: Re: Re: d
jo přesně moje řeč...mám to stejně...Stmívání mi ani nevadilo, ale New Moon jsem uměla snad nazpaměť v Aj a tohle totálně podělali...
Bella, Jake, Esmé, Emmett a ty zvuky co vydával Edward byly taky děsný...nwm mno... *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: d
no to máte všichni pravdu jediný co se mi líbí nadabovaný je twilight stmívání jinak je to hrůza já si to pouštim jenom v angličtině třeba Eclipse sem ještě neslišela jak nadabovali ale upřímě netěšim se protože to zkazej zase třeba v New moon te Emmet a Esme a Jacob to byl děs nemyslíte si to *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *5* *5* *16* *16* *16* *7* *7* *7* *7* -
Takže shrnuto podtrženo : NESNÁŠIM ČESKEJ DABING!!! *4* *16* *10* -
Jo viď, mě přišel ten hlas Belli celý nějaký divný...Ale ty lidi který dabovali Esmé a Emmetta...No to byl děs...to prostě rve uši... *8* *8* *16* *16* *16* -
A nebo jak Bella křičela ze spaní??Aspon tam mohli nechat original(kterej znel o dost lip nez nadabovany)sakra ale néé oni se rozhodli že to taky nadabujou a co z toho vzniklo???Děs a hrůza *5* *10*
-
-
-
-
Re: Re: d
podle mne bude nekdy v prosinci ptrotoze to vychazi i DVD..jenze to je mozna v USA takze taky nevim *1*
-
-
-
Hloupost
No,já si myslím že tady není co řešit.To jestli je lepší Edward nebo Jacob je úplná hloupost.Podívejte se na to z pohledu Belly.Myslíte si že v knize jde o to kdo je lepší? Ne. Každý je jiný a Bella se rozhoduje podle toho co cítí,ne podle exteriéru. A také si myslím že milovat oba musí být divné a těžké. Jacob je spíš nejlepší přítel,i když chce být něco víc. Bella to tak cítila,ale v New moon se toto pouto zvětší,znásobí. Edward je láska na věky,kdeždo Jacob přítel na celý život. A navíc Bellu a Jacoba poutá k sobě ještě Renesmé(i když zatím o tom neví). Takže nač vést dohady typu Edward vs. Jacob? -
-
Re: Hloupost
Tady nejde o to co cítí Bella, ale o to kdo se líbí fanouškům Twilight ságy. Chápeš? Bella s tímto nemá vůbec nic společného. Vím, že většina to posuzuje tak, že myslí Rob vs. Tay(zevnějšek) a ne Edi vs. Jake, ale to už je jejich věc.
A to jak odpoví Bella na poslední otázku z Nového měsíce filmu je uplně jasné. A je jasné i to pro koho se rozhodne. O čem by to pak bylo?...A Stephenie by mohla konečně dopsat Půlnoční slunce nemyslíte? Teda mě se Edwardův pohled líbí víc než Bellin.
-
-
rosilina minulost
Ahoj lidi, pridala jsem tam 4 fotky z nataceni rosaliny minulosti...slusi ji to... *14* *1* *1* -
Trailer
Dneska jsem zase prouzdala po netu a koukala, jestli nekde nenajdu trailer. A nasla jsem 10 sekundove oficialni video (http://www.youtube.com/watch?v=k33 DEEI-15c&feature=player_embedded). No a kdyz se podivate na tu sedivou listu v pravo, tak je tam napsano, ze cely trailer vyjde uz zitra 11.3. *14* v 6 hodin rano. Doufam, ze to je pravda a opravdu vyjde. -
-
Re: Trailer
Prominte dala jsem tam nejakej neunkcni odkaz tak tady je ten spravnej : http://www.youtube.com/watch?v=k33D EEI-15c -
-
Re: Re: Trailer
božeee...sem na to tak natěšená a nemůžu spustit Youtube...Ááááá!!
*1* -
Re: Re: Trailer
ted jak premyslim....je to skvely...zitra v 6:00...az na to ze v Americe je jiny cas....myslim ze u nas bude asi tak 12:00... *13* -
-
Re: Re: Re: Trailer
At už je 15:00:-)) ..Těším se jak malý dítě xD..Dneska už se určitě dočkáme a nezklamou nás:-)) -
u nás by to prý mělo být okolo 15:00 hodin *3* jinak překlad:
Edward: Vím, jaké jsou důsledky tvého rozhodnutí.
Jakob: Budu o tebe bojovat, dokud tvé srdce nepřestane tlouct.
Teda myslím *3* -
Aaaach jo.... Zrovinka jsem se dočetla na Facebooku na stránce new moon, že vyšel 10 vterřinový trailer Elipse a že zítra výjde 90 vterřinový tak sem rychle pospíchám, že všem udělám radost a tady už mě někdo předběhl... Ale stejně sem dám tu stránku ne které jsem to našla.... :-) http://team-twilight.com/20100310/g limpse-eclipse-10-teaser/ A já jen pevně doufám že to zítra opravdu výjde..... :-) Když jsemto viděla, kamarádka si myslela, že mě popadl nějaký záchvat.... :D:D:D Myslim, že asi měla pravdu no nic.... Holky.... Konečně jsme se dočkali.... :D Když nepočítám tenhle měsíc, tak do premiery Eclipse v ČR zbývají už jen 4 MĚSÍCE!!!!!! Nebojte se... Uteče to jako voda... ;-) *3*
-
-
-
Re: Trailer
ty jo ja sem specham to sem napsat a ty me o 3 minuty predbehnes...ale zkousela jsem dat tu tvoji stranku a nic to nenaslo....teda to video....ale je to uzasny....neumi to nekdo prelozit??? ja jim mc nerozumim...jenom troskuuu *16*
-