-
what's the best?
Co je podle vás nejlepší scéna z Eclipse? Na co se nejvíc těšíte? Já osobně na tu scénu ve stanu, jak Edward bude před Jacobem mluvit o svých citech k Belle...Nejvíc jsem se těšila na žádost o ruku, ale tu jako pokonili už v New Moon....Co vy? -
-
Re: what's the best?
No tak já se docela těšim jak jacob políbí bellu a ta mu dá facku:D a taky jsem docela zvědavá jak zfilmujou to co tam rosalie bude vyprávět belle o tom jejím řivotě než se stala upírkou...:))
-
-
riley
ju...a jak se vám líbí fotka rileyho??? mne celkem jo *4* -
zdroje
Plosíím...Všichni mluvíte oofficiálních zdrojích..tak prosím aspon jeden příklad.
Protože třeba stránky v češtině,který obvykle najdu mi nepřipadají jako oficial... *1* -
-
Re: zdroje
http://www.twilightthemovie.com/ -
-
Re: Re: zdroje
Kuju...:-)
-
-
-
...
Jakto že je Zatmění třetí...??
Buffy mám ráda, ale ne tolik, aby mohla být na prvním místě... *7* -
-
Re: ...
to taky nechapu ja Baffy nesnasim takze stim neco udelaeme jasny?? -
-
Re: Re: ...
Jasný a co máš v plánu udělat??
Hlásim se na každou kravinu, která nkoho napadne..:-D *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: ...
co takhle sem chodit kazdy den Opravdu to pomaha vyslo to u Jacoba!! (nemusite sem psat ze ho nemate radi) *13* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
to by pomohlo...A mám ho docela ráda...Ale jenom od Rozbřesku...Tam se mi začal líbit...Jako vnitřně..jinak u mě pořád vede Edward... *14* *14* *14* *14* ...Ale Jake je taky moc good... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
jo jo Edward taky neni k zahozeni !! ale u me zase vede Jake a Jasper!! *14*
-
-
-
Re: Re: Re: ...
do toho du taky *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
jóó, ale pořád nevím co je v plánu...Vymažeme Buffy z osobností... *3* *1* *1* *1* *1* -
-
joo...je docela vtipný, že to nejde.. *1* *1* *1* ...tak máme asi smůlu.. *3* *3* -
Třetí..Tak to je zlý..Souhlasim vymažeme Buffy *1* --- Tahle fráze je trochu otřepaná ale ZATMĚNÍ je nejlepší *1*
-
-
-
-
-
-
Našla jsem ještě Volturi scény ze Zatmění, dokonce ty samé, anglicky i česky http://www.zkracovatko.cz/MXZXCp a tady http://www.zkracovatko.cz/Zfq0fE ,super *4* *16*
-
Natáčení
říká se že Zatmění se začne natáčet už 17.srpna a dokončí někdy v říjnu tohoto roku newim coje na tom pravdy ale yla by to BOMBA *14* *14* S tou Rachel to dojebali to se mi nelíbí nwm proč to měněj když stejně chcípne..ale Rob se chce role Edwarda taky vzdát...to pěkně pořehání říkal to v jednom rozhovoru že už má pokrk tý slávy a jak se na něj fanynky věšej...to je sice pravda ale chlapec to moc dobře věděl!!!takže jestli toho chce nechat tak mu garantuju že sedám na nejbližší letadlo a osobně mu pojedu nakopat prdel!!!ho k tý roli dokopu...si myslí že když něco nakousne a nechá to ležet rozdrobený at, že to nikomu nebude vadit.!!grrrr *8* -
-
Re: Natáčení
boze ty ses ffakt trapka jako nejses zadna drsna jestli myslis ze napises ze mu nakopes prdel fakt ne.bye -
On už, ale prej podepsal smlouvu, že se natočí i Rozbřesk, takže se z toho nemůže vykroutit nevím co Kristen, ale on nemůže *3* -
No možná měl tušit, že z toho bude tak velký fenomén, ale fanynky už překračují meze. Neřeknu kdyby to byla platonická láska, ale tohle už je posedlost. Mě by to taky sralo, vás ne? Ale role bych se nevzdávala a útěchou mu může být tučný šek putující na účet. Každý člověk potřebue svůj osobní prostor ať už je slavný nebo ne. A ta Rachel to taky pěkně zkazila, ona to musí odřít zrovna v tom pro Victorii nejdůležitějším dílu. -
sedám dyštak na letadlo s tebou *1* *5* *3* -
-
Re: Re: Natáčení
přidávám se!:D
-
-
-
zatmění
tenhle díl jsem četla asi nejvíckrát ze všeh 4 dílů doufám že ho nezkazí a dají tam všechno co je v té knížce. -
-
Re: zatmění
To já taky doufám že ho nezkazí...Ale jinak jsem četla všechny díly nastejno..Vždycky to čtu zase celý od začátku..A nejvíc se mi líbil rozbřesk tak doufám že se jim povede...:)
-
-
......
jak bavi mohla předbehnout
Twilight Saga to fakt nechapu bafi je dobra ale
Twilight Saga ma n mnohem radeji -
Knihy
Ahojte, prosím má někdo všechny 4 knížky v compu, nebo ví, kde jsou on-line????!!!!! Jsem zoufalá a pro mě je to hodně drahý!!! *9* -
Victoria
stve me ze victorii nebude hrat rachel lefevre.je to velka skoda a je to vuci ni nefer ze kdyz ma konecne sehrat victoria poradnou roli v pribehu tak zmeni herecku..jinak mi prijde ze to bude sakra velkej rozdil oproti knize ale uz se tesim.. *3* -
-
Re: Victoria
Jako já newím..Taky si tam tu novou herečku neumím představit.. -
-
Re: Re: Victoria
ja tu herecku znam...videli jste treba Vesnice??? tam hraje slepou holku...je to dobra herecka....oni ji prej chteli dat do stmivani jako Victorii hned od zacatku, ale ona odmitla, ze je to mala role...a ted ji bere, protoze je pomerne velka...uprimne, mne se ta Victorie ktera byla v predchozich dvouch dilech nelibi, ale nevadi mi, ale to ze ji v tomhle dile zmenili je dost trapny, a myslim ze tahle by se na ni hodila uz od zacatku, ale co nadelame, uz je to natoceny...uvidime, ale ja videla fotky kde tocila jako victorie, ale vubec se te predchozi nepodoba, des ale jinak ji to slusi.... *4*
-
-