Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikola126

proč??

Proč všichni nadáváte na Jacoba??Sice mám taky více ráda Edwarda,ale chtěla bych vidět vás,co byste dělali kdyby jste se do někoho hroozně moc zamilovali...Neříkám žhe všechno co Jacob dělal je dobře...ale ty nadávky.....holky..uklidněte se....
    Roberta vam dnes malem přejeli.... *9*
    • nikola126

Re: proč??

Hezouna ze Stmívání srazilo auto
      Herec Robert Pattinson, hvězda z filmového hitu Twilight, utíkal před davem hysterických fanynek a přehlédl projíždějící taxi, které ho srazilo.
      19. června 2009
      Naštěstí srážku odnesl jen s lehkým zraněním. K nehodě došlo, když Pattinsona překvapily jeho fanynky před knihkupectvím na Manhattanu, kde se štábem nat áčel scény z jeho nového filmu. Jde o drama Remember Me o dvou mladých milencích, kteří se potýkají s rodinnými tragédiemi.

Fanynky se srotily před knihkupectvím, zatímco se uvnitř natáčelo. Když herec, obklopený pěti bodyguardy, vyšel ven, snažil se kolem dívek rychle projít a přeběhnout silnici ke svému karavanu. Bohužel si nevšiml projíždějícího taxíku, který ho srazil.

I když nebyl Pattison vážně zraněn, členy jeho ochranky to rozzuřilo k nepříčetnosti.
      "Jeden z bodyguardů na ty holky zakřičel: ‚Vidíte, co jste udělaly? Vždyť jste ho málem zabily!'" uvádí nejmenovaný zdroj. Manažer mladého herce tuto nehodu zatím nekomentoval.

Robert Pattinson je podle on-line hlasování čtenářů časopisu Vanity Fair nejatraktivnějším mužem světa. Na vrchol se dostal svou rolí "nadpozemsky krásného" upíra Edwarda Cullena ve filmu Twilight.
    • Re: proč??

proboha kde????????????pošli článek,je pohodě?
  • lidush

The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

Ahoj lidi...urcite jste uz slyseli o knihach a serialu The Vampire diaries...no a ted je jedna anketa the Vampire diaries vs. Twilight...tk nezklamte
    • lidush

Re: The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

juj a ta stranka...http://www.levaprava.cz/d uel.php?id=2035...diky
      • lidush

Re: Re: The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

zase se tam udala mala chybicka....u toho duel neni mezera...takze takhle...http://www.levaprava.cz/du el.php?id=2035
        • your-darling

Re: Re: Re: The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

těch 62,54 procent je pro VB???
          jestli sem to dobře pochopila..a jestli jo tak se to musí hodně rychle změnit...
          • Re: Re: Re: Re: The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

Taky sem hlasovala pro Twillight(Samoždřejmě)
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

už je to lepší..VB mají už 54..ale pořád je o moc...HLASUJTE DÁL!!! *9* plosíííím... *14* *14*
            • norie

Ted sem hlasovala pro Twilight!!! a nemůžu uvěřit,že vede Vampire diaries!!!! To se přece s twilight nemůže vůbec rovnat.....Lidi hlasujte prosiim *16* *16* *16*
          • Re: Re: Re: Re: The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

Vede VB *16* už jsem hlasovala samozřejmě pro Twilight *4*
            • your-darling

No hlasovat pro Twilight je přece povinost ne?? *1*
              nechci být hnusná,ale VB musí prohrát... *10*
  • your-darling

last day of summer

Ahojte...Vím že to sem nepatří,ale nevíte někdo kde se můžu kouknout na film Last Day Of Summer od Nikki Reed??
    Dík moc... *14* *14*
  • STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD

NECHÁPU JAK SE VÁM MŮŽE LÍBIT FILM STMÍVANÍ A DALĚÍ DÍLY JE TO STRAŠNÁ KRAVINA HLAVNE TA KRÁVA BELLA A TRAPNEJ UPÍR EDWARD TO JE MNENO HNUS KÉŽ BY TEN FILM NIKDY NEBYL BYLO BY TO LEPŠÍ TO UŽ JE SNAD LEPŠÍ SERIÁL BUFFY NEŽ TAHLETA DEMENTNÍ SRAČKA KTERÁ VÁS ZA CHVÍLI OMRZÍ STEJNĚ JAKO POTTER.:( *16* *5* *1* *3*
    • Re: STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD

jsi fakt ubožák.. fakt je mi tě líto *15*
      • Re: Re: STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD

hlavně že ty si strašne chytrá vid a hp je náhodou lepšejší než náká trapná twilight sága za chvilku stejně omrzí...! a na mé slova dojde! dávám tomu maximálne 2-3 roky vic ne potom ani pes nevzdechne a jestli se to nekomu nelibi muj nazor tak at si poliby a uraži sebe tyve *16* *16* *16* *16*
    • baffy.4

Re: STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD

*7* tak co tady delas??? *7*
      • angel.and.connor

Re: Re: STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD

co s tim furt mas.... *7* ..tohle je stranka zatmeni ne stmivani takze co!!
    • angel.and.connor

Buffy je trapna jako krava lepči je Angel *3* *3* *3* jako me se stmivani taky moc nelibi me se libi az dalsi dily....!! *1* *1* *1*

končo někdo se stejným názorem =)
  • STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD

NECHÁPU JAK SE VÁM MŮŽE LÍBIT FILM STMÍVANÍ A DALĚÍ DÍLY JE TO STRAŠNÁ KRAVINA HLAVNE TA KRÁVA BELLA A TRAPNEJ UPÍR EDWARD TO JE MNENO HNUS KÉŽ BY TEN FILM NIKDY NEBYL BYLO BY TO LEPŠÍ TO UŽ JE SNAD LEPŠÍ SERIÁL BUFFY NEŽ TAHLETA DEMENTNÍ SRAČKA KTERÁ VÁS ZA CHVÍLI OMRZÍ STEJNĚ JAKO POTTER.:( *16* *5* *1* *3*

Si idiot nebo co náhodou stmívání atd. je strašně krásnej film *3* *3* *3* *14* *14* *14* a mám ho moc ráda
    • lucik188p

kdi se ti to nelibi ti jedna slepice tak nato nečum a neopruzuj tadi nikdo te nenuti nato koukat ja tei filmi miluju a jemi jedno co kdo řika je to nadhera *14* proste pohatka

pico zjebana

ty pico/picusi co ty tady nadavas na stmivani ze by te jezek ojebal do pici stmivani je dobrej film a dalsi dily jsou taky dobry rozumis curaku/pico? *16*

jo konecne to sem nekdo napsal takova debilita to geto stmivani proste vymejvani mozku *1* takej hnus zveda se mi z toho kufr psat si tady o tom a rozplivatse jak je naka socka upirsky ulitla *1* i love you BUFFY *1* *1* ste socky co nemaj doma co delat , sory ale uz sem to sem musela napsat vy lemry liny furt jen cumet na tmu neboli zatmeni :D bleeeeee

Zato ty nevíš, kam dřív skočit, když sem píšeš takový romány, napřed začni u sebe. A naučte se psát, jste jak negramoti. Člověk to po vás louská dvě hodiny...
      • tynka271

di si urazet nekoho jinyho,nas to nebere *1*

jj přesně takkk :) *3* *3*
    • baffy.4

*7* tak co tady delas??? *7*
    • angel.and.connor

Harry mě nikdy neomrzí ty kecko...jeeeee harry sice je hnusnej ale co....krasnej film...jeeee..a malfojicek hlavne!! *14* *14* *14* *14* ..ale co to sem vlastne cpu kdyz je to o zatmeni ze?? *1* *1* *1*
      • angel.and.connor

hnusnej je jako harry a ne ten film....takze sorry kdo to nechnapal...ale oni to chapu vsici coo nejsou totiz blbi!! *1* *1* *1* *3*
    • your-darling

fajn..zchladila sem hlavu a dbala toho,co sem psali ostatní..že tobě prostě dělá radost číst ohlasy na tvoje komentáře....
      takže ten můj není jako obvykle a říkám.."užij si to"...
      *13*
      • tynka271

nechapu
        • your-darling

Re: Re: Re: STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD

je to divný,ale když bych psala "si totální de**l,že tohlepíšeš a už sem nelez" udělalo by jim to akorát dobře...takže ať si to prostě užijou a PAK vypadnou...
          • tynka271

Re: Re: Re: Re: STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD

jo tk to mas pravdu.kdyz me to strasne nastvalo...proste sem vybuchla *1* ,ae mas pravdu,tyhle lidi sou proste paka a nema cenu se s nima o tom nejak bavit *4*
    • tynka271

tk co sem lezes ty kravo!!!tady to nikoho nezajima!!!jenom tady kazis naladu tem kterym se tenhle film libi!!!si fk totalne vymastena,di si tkovyhle picoviny psat jinam!!! *16* *1*
  • Rozbřesk

Tak já už teď dočítám Rozbřesk a z mého pohledu je ze všech 4 knížek nejlepší, ale celá sága je prostě dokonalá.♥
    • Re: Rozbřesk

Souhlasím, Rozbřesk je nejlepší.... *14* *14* *14*
    • ducker

Re: Rozbřesk

jo Rozbřesk je bomba ja už ho četla třikrát a pořád se mi líbí je to suprový díl ,ale všechny jsou boží *1* *1* *1*
    • Re: Rozbřesk

to máš pravdu...celá sága je dokonalá a rozbřesk nejlepší...mě se nejméně ze všech dílů líbilo zatmění...ale těšim se jak třeba bude rosalie vysvětlovat belle proč jí nemá moc ráda a nebo jak budou válčit a pak na jasper až bude vyprávět ten jeho život....))
      • Re: Re: Rozbřesk

fakt hele to ja uz se pak taky tesim az bude vipravet ten jeho zivot a kdo ho bude vipravet???
        • your-darling

Re: Re: Re: Rozbřesk

bude ho vyprávět Jasper Belle,ale ten Rosaliin je takovej zajímavější nevim..
  • gabi5111

Vampires Suck (2010)

Vampires Suck (2010)
    http://www.megavideo.com/?v =7HZ1PMQ4
    ak chcete tak si pozrite parodiu na Twilight 1 a 2 :-) je to s Titulkami
    • your-darling

Re: Vampires Suck (2010)

tak to je nejlepší parodie jakou jsem kdy viděla...Koukala sem na ukázky ale tohle je na 100% lečí...=o)
      Udělali si z toho dobrou srandu... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ...
      • Re: Re: Vampires Suck (2010)

Tak to mně taky dost pobavilo..Bože *1* *1* |Jacob a čivava..nebo Black eyed peas..Bože *1* *1* to mně dostalo
  • MTV

Hele jak byli v MTV Rob a Kristen tak měli udělat polibek a Kristen ucukla nevíte proč? a ještě kámoška že byli domluvený víte něco o tom? *16*
    • bella1

Re: MTV

O tom nic nevim.... proboha rozlouskněte to někdo ať se tu zbytečně netrápíme..... *16* *16* *16*
      • Re: Re: MTV

plosím *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
        • Re: Re: Re: MTV

Jo byli domluvení.Tšsně předtim než došli na podium, tk Kristen Robovi řekla,že má skvělej nápad,že mu pusu nedá:D.Ale udělali to fakt moc dobře:)
  • your-darling

Huráá...

Koukala jsem na nový žebříčky nej filmů a Eclipse máme jako první a překvapilo mě, že už se umístil i Rozbřesk...
    A ještě k hercům...Rob opět na prnía a Kristen na tuším šestém místě...To je taky good...
    A mimochodem Taylor Lautner se nám posunul ze smutnýho 41.místa na 11...což je taky velkej úspěch.... *3* *3* *3* *3* *3*
    • Re: Huráá...

Bomba...!!! *3* *15*
    • lucik188p

Re: Huráá...

taki sem si fšimla *4* a jeto super *4*
  • syslik1998

twilinght

nejlepší knizka i film ..D♥o♥k♥o♥n♥a♥l♥o♥s ♥t *14* tesim se do kina ......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit