Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • des bes

ta Bellina paruka je neco desnyho!!!!!
    • Re: des bes

ta fotka s tou parukou je z jiného filmu
      • vrtulka

Re: Re: des bes

to by mě také zajímalo, z jakýho? *15*
        • Re: Re: Re: des bes

Já bych řekla že je to z eclipse :-P Páč v eclipse bude musí taky mít paruku:-)) Vždyt má vlsy černý a krátký :-))
          • Re: Re: Re: Re: des bes

A jak jsi na to přišla? *7*
            • Re: Re: Re: Re: Re: des bes

Já s tebou souhlasím, že dlouhé hnědé vlasy jí slušely mnohem víc... ale tak snad jí zase rychle dorostou *3*

To že jí ty dlouhý vlasy slušely víc je pravda..Aspon podle mě..Ale je taky pravda že to sou jen vlas..Dorostou :-))

Všude psali, že se kvůli The Runaways nechala ostříhat. Ona sama v rozhovoru řekla, že se chtěla do té role naprosto vcítit a proto paruku odmítla, takže se nechala ostříhat a obarvit. Spousta fanoušků jí prý říkalo proč to udělala, že jí to dřív moc slušelo a že její dlouhé vlasy byli nádherné a že je zklamala a ona se tomu smála a říkala, že jsou to jen vlasy, že zase dorostou.

hm zajímavý...všude psali, že má kristen ve filmu The Runaways paruku... *7*

Jasný .Jen že tu píšou že je to z jinýho filmu atd..

To je všeobecně známo že jsou ty fotky z Eclipse, a že na nich má opravdu paruku, protože se kvůli The Runaways nechala ostříhat na krátko a obarvit na černo.

Natáčela The Runaways a nechala se tak ostříhat a obarvit sou to její vlasy ty černý..A ve trojce bude mít paruku i u fotek je to většinou psaný že je tam Edward s Bellou v paruce..
      • Re: Re: des bes

Fakt?..A z jakýho ?..:-))
        • Re: Re: Re: des bes

z jakýho už fakt nwm ale wim že jsem to někde četla...
    • Re: des bes

TAky si říkám jako:-(( Docela sem z toho sklamaná:-((
  • Prosíííím!!!

Lidičky, prosím Vás, kde by se dala stáhnout ta písnička(ukolébavka) co hrál Robert(Edward) na klavír. Snažim se ji najít, ale nikdy nenajdu přesně to, co hrál v tom filmu..Díky moc
    • Re: Prosíííím!!!

Díky moc.. Už jsem ji sehnala.. *3* *3*
    • Re: Prosíííím!!!

ahoj ta písnička se jmenuje bella´s lullaby a je od cartera burwella můžeš ji najít třeba na stránkách nadruhou.net
    • your-darling

Re: Prosíííím!!!

zkus mp3s.nadruhou.net
      mělo by to být pod bella´s lullaby a nebo jestli nemyslíš tu filmovou verzi tak tam napiš rivers flows in your.... *4*
  • luida

Top Twilight Saga

Ahojte, hlasujte tu pro Twilight:
    http://tweeter.faxo.com/ Top_Twilight_Nation/2010/01?page=2
    musíme to dát mezi prvních 25, hlasujte každých 20minut.
  • vrtulka

BD - 2. část

zdravím lidičky. Summitem bylo potvrzeno, že druhá část Rozbřesku bude mít v kinech premiéru 16.11.2012. to znamená, že první část bude v kinech 18.11.2011 a ta druhá až rok poté, a to 16.11.2012. je to teda síla, s tímhle jsem nepočítala a popravdě mě to fakt netěší *9*
    • your-darling

Re: BD - 2. část

jo taky sem to četla a fakt mě to dostalo..Jak můžou vlastně jeden film dát až rok po sobě...to na to už nějaký lidi pozapomenou a nebu to dávat smysl... *16*
    • anettka-upirrka

Re: BD - 2. část

Booožééé..!!..Já nechápu jak to můřou takhle podělat..!!...To jaku bedeme jak debilové čekat rok na druhou část jo...!!!...Jakoby nestačilo že první čast Rožbřesku bude až víc jak za rok..!!...Tak to už je jako moc....bože já bych šla klidně na 4 hodinovej film a i víc..!!!...Když jsem se dozvěděla že to bude rozdělený na dvě části byla sem upe našvaná ale tak nějak sem doufala že tu druhou část daj alepsoň dřív jak za půl roku..!!...Néé ale oni jsou tak blbí že to daj až po roce... *16* *10* ...Bože já mám upe zkaženou náladu..!!..Jak může bejt někdo takhle uplně blbej to nechápu.!!! *5*
  • ilivanka

Midnight sun

Ahojky podpořte prosím dopsání a vydání knížky Midnight sun od Stephenie Meyer, (je to jako stmívání, ale z pohledu Edwarda)
    na http://www.savemidnightsun.com/peti tion.aspx

díky
    *4*
  • maeve

Lepší

Jelikož se jim Nový měsíc moc nepoved tak doufám, že Zatmění bude lepší. Stmívání se mi zatím nejvíc líbilo jako film i jako knížka. Zatmění taky není špatné, ale doufám, že to nepokazí tak jako Nový měsíc...
    • Re: Lepší

myslim si že new moon nepokazili... na rozdíl od stmívání tam nebylo toho tolik navíc nebo ubyto...:)) mě se líbí jak 1 tak 2
  • edward fuj

TEAM JACOB 4ever!!!! *14* *14* nechci urazit fanoušky Edwarda,píšete tady jak ho tbožňujete,ale podle mě je to jen proto že má hlavní roli,kdyby měl hlavní roli(místo něj)kdokoli jinej tak ho taky budete zbožňovat,já nwm jak to říct,ale máte ho rádi jen proto že hraje hlavní roli po boku belly...
    • your-darling

Re: edward fuj

to je možná prvda,ale já ho mám ráda kvůli tomu jak se chová k belle..nesobecky a hezky..narozdíl od Jacoba..
      ale každý to vidí jinak,že,.... *4*
      • angel.and.connor

Re: Re: edward fuj

podle me se Jacob chová k Belle tak jak si to ona od něj zaslouží ...on by pro ní udělal první poslední a ona jenom Edward Edward jo možná ho miluje..ale stejne se k Jacobovi muže chovat líp...ale je to vec nazoru že? *3* *3* *3* *1*
    • Re: edward fuj

Souhlas *14*
      • angel.and.connor

Re: Re: edward fuj

ano ano přesně tak to je!! *3* *3* kdyby to hral fak kdokoli jinej tak je to on! *3* *1*
  • your-darling

...

může mi někdo vysvětlit proč je eclipse mezi nejnovějšími filmy??? *7*
  • Pomoc

Ahoj newíte nědo jak se jmenuje ta písnička když se bella chce vyspat s Edwardem jak se tem líbaj??? plosím Děkuju
    • crazy.girl3

Re: Pomoc

dobrej vkus, nejlepsi pisnicka z celyho filmu
    • your-darling

Re: Pomoc

Myslím,že je to písnička My Love a spívá to Sia...kdyby to nebylo ono..tak koukni sem:
      http://www.stmivani.eu/12-fil m/eclipse-soundtrack/ *4* *4*
      • Re: Re: Pomoc

Děkuju
  • nikous22

LOL

hej holky já mám z vás dost,protože se všude píše,že by měl být Jacob lepší jak Edward a že by měl být lepší a slavnější než on,a jak to tady tak sleduju tak ho spíš všichni nesnášej *15* to kritikům moc nevyšlo *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit