-
new trailer
cekala jsem ten novy triler horsi,ale docela ujde..vic se mi libil,ale na new moon. *14* hlavne chci uz videt film. *8* -
-
Re: new trailer
jo no byl na new moon lepsi...ale co....neni spatny.... -
-
Re: Re: new trailer
to jo,ale mam strach jak zase budou postupne odhalovat zase cely film! *9*
pak zase skoro zadne prekvapeni..
-
-
-
triler
a videli jste tendle triler??? http://www.youtube.com/watch?v=Lovm zDqR250&feature=popular i♥twilight *14* -
-
Re: triler
nejde mi to od tebe spustit,ale jestli myslíš ten nový 1:40 dlouhý trailer..tak jo viděla...je super..ale přijde mi,že je tam Edward takový divný..nevim..je to jen můj názor,ale v Twilight vypadal určitě líp... *9* -
-
Re: Re: triler
Ano..Ten nový trailer je boží !! Ta válka mezi upíry .. Wauu .. Vždycky ,když vidím něco novýho chci víc *1* V prvním díle se mi Edward vážně líbil .. A ted? .. Přijde mi jako někdo jiný .. Najednou mi tam vzhledově nessedí *9* -
jj ed je tam divnej.vypada jako zdrogovanej,bella zase jako tyrana kraska s priceskem a jacob jako cunik co se meni v psa!ale jinak skvely! :Djo a zapomnela jsem rict,ze si victorie sla dat plastickou operaci obliceje,aby ji bella a cullenovic nepoznali!pak volturi byli cerstve u holice..a vlci se nejak zhubli nebo co.nedavali jim pedigree,ci co.ale jinak se mi to libi..jsem zvedava na 4 a 5. *5* *3* *1* *3* *14* -
-
Re: Re: Re: triler
cunik???si upadla ne??? *13* -
-
Re: Re: Re: Re: triler
promin,ale me tak pripada.ja mam radeji roba nez taye.ale stejne se mi oba vic libili v new moon.no nevim,az uvidim cely film,tak snad budu moci posoudit lepe. *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: triler
OK beru...Snad změníš názor...každý má koneckonců jinný vkus na chlapy ,ale čuník my přišlo dost hnusný
-
-
-
-
jde to spustit...jenom je tam ta mezera...a ano je to ten trailer...a videli jste ho s titulkama...??? ja jo...uzasny...a ta armada upiru....skvely...myslim ze to bude masakr....a mohli by to udelat ve 3D... *14* -
-
Jo tak to bych taky moc chtěla...V 3D by to byl ještě větší zážitek...Ale snažím se moc netěšit abych potom třeba nebyla skalamaná *7*
-
-
No nic proti ,ale mě příjde ,že Edward (Robert)je díl od dílu škaredší a zato Jacob(Taylor) je díl od dílu hezčí:.) *14* -
-
no Jacoba nemám ráda tak na něj nekoukám,ale s Edwardem máš pravdu...Od začátku byl děsně krásnej,ale teď je to čím dál tí horší..Robert je cekem pěknej pořád,ale z Edwarda udělali hroznýho hybryda...bolí mě že to říkám,ale je to tak... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: triler
souhlasit s váma musím i v tomto. edward je chudak fakticky skaredejsi a skaredejsi. a ja ho tak miluju:( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: triler
to jo no....ve 4 bude vipadat ja zombie!!!! xD
-
-
-
-
no nevim jak vam, ale me se tenhle trailer libil zatim nejvic ze vsech. konecne neco na urovni. ja tleskam!!!!
-
-
-
je to tak dobry že se to neda vidržet se nato kooukat ja to miluji všechni ěili ahlavěe bellu a edwarda elis jasper proste všechny milujiale emmeta ne proto že je magor *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
ahojj
http://www.youtube.com/watch?v=8O46 vp5stk0
moje video *4* -
Stmívání
Ahoj já se chci zeptat jestly mi někdo podrobně napíše 3,a 4 díl já mam 1 a 2 nahranou na PC a na knížky nemam peníze tak prosím piště na Marci132@seznam.cz
a nebo jestly si dá někdo takovou práci a okopčí mi třeba 30.stránek z knížky a pak za týden další ale to asi nepude ale jinak díky. *7* *7* *7* *15* *15* *15* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* -
-
Re: Stmívání
najeď si na www.ulozto.cz, tam si to v texťáku ztáhni a v klidu přečti -
ahoj jestli chceš můžu ti poslat knížky 1,2,3 na e-mail..mám je ve wordu celý *4* -
-
Re: Re: Stmívání
Ahojky kdyby si byla tak hodná a poslala mi na email ty knižky na wordu???byla bych ti moc vděčná !!! *14* *1* *15*
-
-
4. díl ti můžu poslat celý na email..ale 3. nemám
napiš na kvalka18@seznam.cz -
ahoj stací když počkách do ledna pak to tam vsechno ude k přečtení - www.twilightinfo.pise.cz -
Na strábce zrada.pise.cz je 3 a 4 k přečtení najdeš to pod rubrikou Zatmění a Rozbřesk je napsaný kniha online a tam si to můžeš přečíst já to tak taky četla *1* *4* *15* -
hele na internetu je určitě někde online k přečtení 3 a 4 díl, tak si to najdi a přečti *3*
-
-
už se těšim
já už se tak těšim,až to uvidim....už trailery jsou pěkný,stojí to za to *14* *14* -
csfd
Ahoj tak sem si opět přečetla ty trapný komentaře ba csfd.cz a opět mě to naštvalo. Nechápu ty lidi co se jim nelíbí Twilight saga už od prvního dílu a stejně se na to podívaj aby to mohli zkritizovat.Přeci když se mi nelíbí film tak nekoukám na jeho pokračování. *16* *16* *16* -
-
Re: csfd
Názor mám naprosto stejnej!!! -
Re: csfd
to stebou naprosto souhlasim
-
-
postřeh
hele, všimli jste si, že v zatmění není tolik lidiček, jako třeba ve s stmívání? vědí všichni vůbec o tom, že už má svůj profílek i třetí díl té dokonalé ságy? -
-
Re: postřeh
nn To jsem netušila *7* *14*
-
-
stmívání
ahoj jestli jsi fanda stmíváníprosím hlasuj pro knihu stmívání nebo rozbřesk na této stránce www.knihasrdce.cz -
Robert/Taylor
Mno když se to tak vezme já mám radši Edwarda než Jacoba... *1* ale zase kdybych si mela vybrat mezi Robertem Pattinsnem a Taylorem Lautnerem tak si vyberu Taylora *1* Zvlastni mno..... *1* *14* -
-
Re: Robert/Taylor
mnooo tak to jsme na tom ůůůůplně stejně -
Re: Robert/Taylor
co jako
-