Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • k-a-ro-l-ink-a

nechápu =D

nechápu jak tady všichni řeší třeba taylor nemá charisma atd. twl nikdo je neznáte ale samí já miluju roberta.. bože *1* já mám ráda oba dva líbí se mi jako herci ale takhle to řešit.... *1* *1* *1* *1*
  • vrtulka

Eclipse

předchvílí jsem se vrátila z kina a jsem totálně nadšená *3* bylo to úžasné, úžasné, úžasné *14*
  • lucinka9494

Eclipse

Ten film je prostě no coment!!!Je tam daleko víc romantiky,vtipu a napětí. *14* *14*
    • your-darling

Re: Eclipse

napětí je tam mnohem víc to souhlasím,ale s tou romantikou..Podle mě jí ubylo.I když je fakt,že je jí tam míň,ale ve větším..
      jinak fakt super film...Spíš se přikláním k New Moon,ale tohle na mě taky udělalo dojem... *4*
  • kristina08

best

Nej filmík co sem kdy videla nemá ani na 1 ani na 2,uplne užasny plný vtipů apod..Nej..!a Edward je krasný i Bella.... I LOVE...
  • nanny.18

Rozbřesk

Už jsem četla Rozbřesk a je to skvělí *14* nejlepší díl.
  • ♥♥♥TEAM JACOB♥♥♥ *14*
    • your-darling

Re: ♥

♥♥♥ TEAM EDWARD ♥♥♥ *14* *14*
      • Re: Re: ♥

♥♥♥ Team Emmett ♥♥3♥
        • Re: Re: Re: ♥

Team Edward, Team Emmet, team Alice *1*
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: ♥

ty vado..co vy nevymyslíte...
            takže..TEAM CULLENS.... *1* *1* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ♥

OK takže tým Wolfs :.) *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: ♥

jjj *15* *14* hlavne je jacobicek *5* *16* *1*
  • crazy.girl3

...

kdy už konečně tomu Edwardovi někdo oholí ty kotlety....čekám na to od prvního dílu
    • your-darling

Re: ...

jo ot se asi nestane...to je prostě ON... *14* *14* *14* *14*
  • meteora

nový film

Ahoj, podívejte se na tohle, bude nyvý film o parodii na Stmívání a na Nový Měsíc. Ale je super. http://www.youtube.com/watch?v=HwCp ICTMvZE&feature=PlayList&p=232F1F47 FCD5FC47&playnext_from=PL&playnext= 1&index=23 *1* *1*
    • meteora

Re: nový film

http://www.youtube.com/watch#!v=U0E 5OWU5Ak0&playnext_from=TL&videos=1I AOn8sxpTk&feature=rec-LGOUT-real_re v-rn-1r-6-HM
      • your-darling

Re: Re: nový film

tak jestli tohle půjde do kin.tak jdu..
        jak na konci dostala ta holka lopatou..no já myslela,že chcípnu smíchy... *15* *15* *15* *15*
      • Re: Re: nový film

mně se to neukázalo jak se to jmenuje ?
      • Re: Re: nový film

tak na to půjdu...vypadá to na komedii...:D::DD
  • dotaz

ahoj chtela bych se zeptat co vlastne znamená když se nekdo do nekoho otiskne já sem to nějak nepochopila *3* děkujuu
    • zuza-nyje

Re: dotaz

taky nevím jak pímo to vysvětlit, prostě když se ten vlkodlk otiskne do někoho tak se do něj jakoby šíleně zamiluje a už ho nikdy nepřestane milovat *4* (proto třeba Jacob miluje Bellu, páč je otisklej do Renesme, takže je otisklej zatim jen do Bellinýho vajíčka když to tak řeknu :D :D )
      • Re: Re: dotaz

promin....trošku blbě řečeno když se otiskne tak to znamená že se do sebe navzájem zamilujou tak silně že už bez sebe nemužou žít...a jacob měl sice rád bellu ae když viděl renesme tak to s bellou nemělo nic co dělat:D
      • Re: Re: dotaz

a do Edwardovy spermie..:D:D suprově jsi ti napsala..:D
        mám blog o twilight saze jestli se chcete kuknout..:D tak na www.starsnikii.blog.cz
        každý den tam přidávám nejmíň 3 články ale vštšinou aj pět..:D:D *4* *4* *4*
  • vrtulka

Zatmění

TAk jsem někde četla, že v Americe by měli dávat Zatmění v kině IMAx *3* to by mě zajímalo, jestli i u nás by to dávali v IMAxu, pže to by bylo fakt zajímavý a ujít bych si to rozhodně nenechala *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit