-
Nejlepší..♥♥
Nejkrásnější film..!!.Ze všech dílů se mi líbil nejvíc..!!..Bylo to akcní, vtipný, romantický občas trochu strašidelný...a dohromady to byl nejůžasnější film..!!♥♥...Nejsem vůbec zklamaná..a myslim si že režisér se snažil aby to bylo co nejvíc podobné knížce a já si myslím že se mu to povedlo....protože to nemělo chybu...''!!..♥♥...a asi na to půjdu znova protože mi to jednou vážně nestačilo..!! *14* ..a chtěla jsem se zeptat nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička co byla na začátku traileru a pak i uplně na začátku filmu jak tam byl Riley..??..Prosím napiště jestli víte..:).. *14* *3* -
-
Re: Nejlepší..♥♥
myslím že podobnost knížce je maximální....já knížku četla 2krát a jediné co bylo v knížce jinak bylo, že když Jake přijel před tu školu tak s ním Bella neodjela...a pár dalších mini detailů....Film je zkrácená verze knížky...ale naprosto úžasná.. ze všech 3 dílů opravdu nejlepší =)...
-
-
super
eclipse je naprosto boží
romantika, akce, vtip, nic tam nechybí
říkejte si klidně co chcete, ale eclipse je naprosto super *1* *14* *5* *14* -
Eclipese
Mno jako přečetla sem si knihu a už se nemůžu dočkat filmu...ale musim wám něco říct od 3 dílu opravdu nenávidím Jacoba...on se jim furt vtírá do vztahu..už na konci druhýho dílu (teda sspon v knížce)mi lezl na nervy...mno jinak doufám že teda then trailer bude kolem toho 19... *4* *4* jinak tahle saga je nejlepšííí *14* *14* -
-
Re: Eclipese
ahoj kdy se teda bela promeni a budou spolu kdyz ji ve new moon pozadal o ruku *4* -
-
Re: Re: Eclipese
Ahojik no všechno se bude dít ve čtvrtým díle svatba i proměna..Ale lepší by bylo kdyby sis přečetla knížku nebo si popčkala na film ..:-))
-
-
Re: Eclipese
musím říct, že Jacoba v knize také nemám vůbec ráda, pořád jsem na něj jen nadávala a nadávala *4* ale ve filmu v New moon mi ho bylo teda pěkně líto a tak jsem zvědavá jak na mě působit ve třetím filmu, uvidíme *3* -
-
Re: Re: Eclipese
A četly jste čtvrtý díl? Tam myslim chtě nechtě změní na Jacoba názor každý... *3* -
-
Re: Re: Re: Eclipese
tak v Rozbřesku jsem samozřejmě názor změnila, pže jak píše v příspěvku misha18, přestane se vtírat Belle a už je nechá na pokoji *3* ale v New moon a Eclipse jsem myslela, že se z něj zbohním *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Eclipese
edward je nej ale jacob je rozumejsi *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Eclipese
mireckaxxx...
No tak bez něj by ta knížka bejt fakt nemohla..
s tou pusou..stejně to bylo citový vydírání... *7* *7* -
sice nemám Jacoba ráda ale bez něj by to v tý knížce a i ve filmu nebylo prostě ono....Když jsem četla zatmění tak jsem tu knížku nejvíc drtila když se tam s bellou líbali....To jsem myslela že ta knížka nezůstanu už v celku.... *1* -
No právě že aspon podle knížek neni...
možná v Rozbřesku je to lepší,ale já ho nemám ráda od Eclipse a tak to asi i zůstane...
-
-
-
Re: Re: Re: Eclipese
upa souhlasim *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Eclipese
to jo protože už se nevtírá k belle *3* -
-
No já si myslím ,že je to hodně vzájemné myslím to vtírání...Bella s tím začala a on se do ní zamiloval...Nechaly by jste někoho koho milujete odejít jen tak bez boje???Já ne!!A navíc Bella se ho taky nemohla vzdát...Já mám Jacoba radši než kohokoliv z knížky...Už protože si umí jít za svím cílem a plní sliby!!! *3*
-
-
-
-
-
-
:-* :-*
zrovna sem to dokoukala a nemam slov!!! nadhera!!!!!robert je bozzziii!!!a kristen taky(az na to jak bella polibila jacoba *7* hrablo ji??? chce se mi blejt!!) ale jak se ten vul malem prelomil vejpul to byla prdel *1* jak edwardovi bella rekla ano ja sem se u toho malem rozbulela to bylo taaak kraaasnyyy!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* TEAM EDWARD/ROBERT 4EVER *14* *14* *14* *3* *3* *3* *1* *1* *3* *3* *5* *5* *14* *14* *14* -
Bella zůstane s Edwardem :-)
No,koukám,že se tu každý bojí,jak to dopadne.
Já jsem dočetla Zetmění a taky byla děsně naštvaná,jak se do Jacoba vůbec mohla zamilovat.
NAštěstí vím,že bude s Edwardem :-)) -
-
Re: Bella zůstane s Edwardem :-)
v rozbřesku budes Edwardem.. to je super!! -
Takže na konci Zatmění bude s Jacobem?Nebo se pro Edwarde rozhodne už v zatmění? -
-
Re: Re: Bella zůstane s Edwardem :-)
No,na konci zatmění už bude s Edwardem,ale stále to skončí trošičku dvojsmyslně.. :)
Ale nakonec budou spolu,to je důležitý :-)))
-
-
jn jacob je takovej malej podvratacek... *15*
-
-
...
Ahoj chtěla jsem se zeptat a poprosit jestli byste mi někdo neposlal odkaz na celý film Zatmění prosím -
-
Re: ...
Tady ho máš: http://www.blb.sk/index.php?id=1480 &n=twilight-saga-zatmenie--the-twil ight-saga-eclipse
-
-
Prosíím...
Ahoj prosím kdo vi jak se jmenuje písnička co je v traileru a pak i na začátku filmu jak kousnou Rileyho...??..Prosím kdo ví napište.. *7* *14* -
-
Re: Prosíím...
Jsou dvě...Já nevím jestli myslíš u prvního traileru či druhého http://www.youtube.com/watch?v=d7Gv RGGFAH4&feature=related
http://www .youtube.com/watch?v=0HgeyQAIqjk&fe ature=related -
-
Re: Re: Prosíím...
Děkuju moooc...je to ta druhá..!!,..Fakt moc díky..:) *4* *3*
-
-
-
eclipse
proste eclipse a 1. 2. dil jsou nejlepsi filmy ktery jsem kdy videla je to napinaví romanticky proste uzo uzo uzo a naprosto nejuzasnejsi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Jak skončí Rozbřesk??
A mohla bych se zeptat,jak skončí Rozbřesk?
(doufám,že Renesmee nebude s Jacobem.)
A že Stephenie Meyer napíše alespoň do 8.dílu :-)) -
-
Re: Jak skončí Rozbřesk??
Hm..Renesmee zatím není s Jackobem,protože je malá,ale on je furt u ní.Z Belly bude upír a bude žít s Cullenovými,ale nebude normální novorozená a bude se umět ovládat a normálně se vídá s Charliem,i když musí nosit čočky.Jedna stará známá Cullenů uvidí RENEsmee a myslí si že ji proměnili a že je to normální upír.Toho budou chtět využít Volturiovi,aby je mohli zničit,bohužel pro ně,se všechno vysvětlí a budou donuceni odejít.Ale někdy se asi vrátí... (To bylo takové hrubé shrnutí druhé části knihy,ovšem nenapsala jsem o všem,jenom takový "hlavní děj" děj, kolem toho je ještě spousta okolností) -
-
Re: Re: Jak skončí Rozbřesk??
Já ho tk maximmáááálně, už od poslední kapitoly ze Stmívání. -
-
Re: Re: Re: Jak skončí Rozbřesk??
Ja naprosto souhlasim a kdyby tam Jake nebyl tak to nema skoro zadnou zapletku *4* -
co mate s tim jakem vzdyt je docela fine,obcas vul ale jinak fine.Mimochodem sem rada ze nejsem jedinej blazen do stmivani,novyho mesice,zatmeni a rozbrezku:D.Je to naprosto genialnia doufam ze se mnou souhlasite. *3* *3*
-
-
Re: Re: Jak skončí Rozbřesk??
Děkuju :-)
Jo,ale osobně doufám,že budou další díly (z pohledu Belly),v kterých NEBUDE Renesmee s Jacobem..
nenávidím ho :-/ :D:D -
-
tayk ho nenávidím..=d -
-
Re: Re: Re: Re: Jak skončí Rozbřesk??
nesnasim jacoba v zatmění .kdyby tam nebyl tak by mohli mit bella a edward krasnej vztah bez nejakyho doternyho smrada *10* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jak skončí Rozbřesk??
co to tady kecas dit je tolik dilu tak tam musi bejt nejaka zapletka ale ty to asi nepochopis jak vidim -
Možná že ho nesnášíš a kdyby tam nebyl měli by ti dva super vztah, ale to by to celé bylo po tom snad o ničem. Ze začátku jsem měla na Jacoba, taky vztek. Ale když jsem si znovu přečetla celou ságu pochopila jsem jeho stanovisko. A vlastně myslím si, že je dobře že tam je...
Každá knížka má mít zápletku a dokonalej konec nebo ne... *4* -
To neni pravda, je trochu vtěrnej ale je dobře že je s Nessie a ne s Bellou. Berte to z té lepší stránky, má Nessie a né Bellu ale osobně myslím že si Renesmee Bella v rozbřesku ani moc nevšímala, byla spíše u Rosalinky a Jakyho:) mám ráda úplně šechny, ale koho jsem nenáviděla byl jacob, a teď?? je to zvláštní ale i když jsem Edward team, mám radši Taya než Roba, ale asi o: 0,00009% *3* -
Ne asi .. a nejvíc mě vytočilo když se otiskl do Renesmee.. takový chuj! *8* -
já jsem ho vždycky nesnášela,ale s každou knížkou se to čím dál víc stupňuje...jak ten kokot nechtěl pustil Bellu k jeji dceri, broste blb -
joo... přesně.. -
Já sem Jacoba nenáviděla co se týká novýho měsíce a zatmění ale když s epak v rozbřesku uklidní tak je celkem v poho *1*
-
-
-
:D:D:D tak to me Jake nevadí,..a Nessie mam ráda :D...jen se do toho Jake nesmí moc motat...ať si hledí svýho! *1* -
jo ale je hezkej xDDDDD
-
-
-
-
...
včera v noci jsem to dokoukala...Luxusní film a myslím že nový režisér udělal své...Ale celý film mi přijde moc uspěchaný...
Jednu scénu se baví o letenkách a v druhý scéně se Bella pomalu loučí s mamkou.Nwm,ale jinak vážně GOOD... -
-
Re: ...
Taky mi to tak přijde. Oni v každém díle vynechaly nějaké scény, ale v Zatmění jich vynechaly trochu víc podle mě... I přes to se mi ovšem film líbí *1*
-