Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • weu

Zatmění

tak jako včera sem natom byla v kině ááá prostě nádhera...plno zábavných i dojmených scéén...áá Edward no bože můjj eště krásnější než v 1 a 2...prostě dokonalost dokonalost ten filmek *14* *14* newítě někdo jestli to je někde ke shlédnutí online??..prostě the best!! *14* *in love*
  • kate555

uááááááá...chci znova =))

úžasný krásný dokonalý...edward tam byl naprosto dokonalý , bella měla nádherný vlásky :)....nejkrásnější film na světě =O**
  • Vy jse debilové bejt vlkodlak tak vás sežeru a le já se živim jen zvířaty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
  • Midnight sun

Já jsem přečetla i prvních ale doufám že ne posledních 12 kapitol 5 knihy Twilight ságy s názvem Midnight sun ( Půlnoční slunce).Je to super a já děsně moc doufám že Stephanie tu knížku brzy dokončí... *14*
    • norie

Re: Midnight sun

Myslíte,že bude 5. díl stmívání??? Někdo řiká,že rozbřesk je poslední díl,ale nezdá se mi že by byl zrovna úplně zakončenej.
      • Re: Re: Midnight sun

Další díl by neměl být a půlnoční slunce je pouze převyprávění Stmívání, ovšem z Edwardova úhlu pohledu...
  • crazy.girl3

..

Tak jsem se právě vrátila z kina a řekla jsem si, že taky přispěju svou troškou do mlýna....
    Musím říct, že po tom, jak jsem byla zklamaná z New moon, jsem se raději moc netěšila, ale tohle byla bomba. Nový režisér je konečně správný volba. Opět dokonalý soundtrack, hudba velmi kvalitně vybraná přímo do děje. Jen na můj vkus byl ve filmu moc rychlý slet událostí, takže nezasvěcený člověk by tomu asi moc nerozumněl, ale zase na druhou stranu kolik z těch lidí, co na to jdou do kina, tak nečetli knížku že....
    No jsem vážně nadšená. Až trochu vstřebám dojmy, tak půjdu ještě jednu a podívám se na to v klidu znovu a ne se zatajeným dechem jako teď.
    Ale všem doporučuju, kupte lístek a běžte. Rozhodně to nebudou 2zbytečný hodiny...A myslím, že by se to mohlo líbit i klukům. Je to vcelku akční. Takže příjemnou zábavu
    • Re: ..

To já bohužel trošku zklamaná jsem... New moon se mi líbil strašně moc a tak i od tohohle dílu jsem hodně čekala, ale hodně mě zklamal. Všechny scény byly do sebe moc nacpané, chyběli mi tam podrobnější detaily. Přišlo mi že se snažili tam dát vše, ale málo to rozebrali, všeho se dotkli pouze trošku okrajově... Jako film se mi líbil, ale čekala jsem mnohem víc.
      • crazy.girl3

Re: Re: ..

Souhlasím s tebou, ale stejně tak jsem byla zklamaná u new moon. ono tu knihu čteš několik dní a ppak se ten film má odehrát během dvou hodin a je těžký tam všechno vmáčknout...Myslím, že to bylo tak akorát- Jasně, snesla bych, kdyby to mělo tři hodiny a bylo tam toho víc, ae to je tím, že my fanoušci od toho moc čekáme
  • Tj no Aleci *6* já z nich bleju *11*
  • Kdy?

Ahoj,Prosím nevíte někdo kdy se má začít natářet rozbřesk a kdy půjde 1.část do kina ? děkuji moc
    • crazy.girl3

Re: Kdy?

Pokdu vím, tak se ještě nenatáčí, ale do kina má jit v listopadu 2011!!!!! Šílený
      • Re: Re: Kdy?

rozbřesk bude úúdajněrozdělen na dvě části, protože ta kniha má o 200 stran více, než ty předchoz a je tam moc událostí, které nemůžou vynechat nebo zkrátit ... takže prý budou dva filmy
  • Edward a Bella

Teda abych to upřesnila,na konci Zatmění se rozhodne pro Jacoba? *16*
    • Re: Edward a Bella

ne nerozhodně se pro jacoba...ale jacob se zamiluje do její dcery kterou má s edwardem takhle on se do ní otiskne už když je miminko stráví s ní všechen čas a čeká až dospěje...bella bude krásná upírka s edwardem a jacob plánuje pak bejt s její dcerou až dospěje..:)
      • renny100

Re: Re: Edward a Bella

Takže jak to dopadne?
        Doufám,že JAcob s jejich dcerou nebude. Protože nejdříve chtěl Edwardovi přebrat Bellu a pak jako bude chtít jejich dceru?..Nějak postavený na hlavu xD

Mimochodem bych ráda,aby byly další díly (5.,6.,7.,8., atd..) ale to bych asi chtěla hodně.
        Stejně to není nijak uzavřený,že by se v tom už nikdy nemohlo pokračovat..třeba se někdy Stephenie rozhodne napsat pohračování a více rozebrat společný,věčný život Edwarda s Bellou,Rennnesmee (nebo jak se to píše)..prostě by to šlo :-))
        • kajinek011

Re: Re: Re: Edward a Bella

Já myslím že s její dcerou bude,do Belly se "jenom" zamiloval a do Renesmee se otiskl,takze je to k sobe tahne. Je to tak,že on pro ni bude vždycky to,co bude potřebovat a bude chtět byt pořád s ní.

A ten další díl,to by mohla.Ještě se to nevyřešilo s těmi Volturiovými,na konci rozbřesku řekli,že se asi vrátí!
          A mohla by dopsat aspoň to Půlnoční Slunce, zajímá mě,jak se na to dívá Edward, i když mě taky někdy dost sere *4*
          • Re: Re: Re: Re: Edward a Bella

JOO!! Souhlasim všema deseti! přesně moje slova :).
            Tak aspoň pak můe bejt šťastnej i Jake, smíří se líp s tím, že jeho láska je teď upír a otiskne se do Nessie a tudíž je pro ní i ten nejlepší přítel, kamarád a dokud je malá i pečovatel :)) *3*
          • renny100

Re: Re: Re: Re: Edward a Bella

Aha...a ona Renesmee už nemá na výběr?
            (nemůže si vybrat někoho jinýho,než JAcoba?)
            Já osobně doufala v nějakého hezkého,hodného upíra :-))
            • theelis

Re: Re: Re: Re: Re: Edward a Bella

Nessie sice teoreticky na výběr má, ale oni jsou dá se říct pro sebe stvořený proto Jacob se do ni otiskl.
            • kajinek011

Re: Re: Re: Re: Re: Edward a Bella

tak jakože ny výběr má,ale tím že se do ní otiskl ji jakoby "omámil"
      • verinka72

Re: Re: Edward a Bella

aha takže Jacob je pedofil?!a eště teplouš *1*
  • zuza-nyje

Těšííííííííííím sééé

Děsně se těšííím, new moon mě sie pořád děsně baví a to už na něj koukám po čtvrtý (a myslím že to skouknu ještě nejmín 50x) ale stejně se na eclipse děsně těšíím !! Hlavně na Sethečka Clearwatera a scénu jak jsou Bella, Edward a Jacob v tom stanu !!!! *1*
    • ducker

Re: Těšííííííííííím sééé

jo jo já taky jsem zvědavá co tam vymyslí ,aby nás ještě nesklamali, snad ne *1* *1*
  • v.s.alex

senzace

skvělý úžasný libový krásný prostě nevím jak více to již vyjádřit:-) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit