-
New moon
Ahojky...Měla bych malej dotázek...Nevíte někdo kdy má bejt nadabovanej NEw moon?? -
-
Re: New moon
Ked to výnde do obchodov a to neviem kedy je u vás... -
-
Re: Re: New moon
u nás by to mělo vyjít někdy na přelomu červen/červenec a u vás? -
-
Re: Re: Re: New moon
Tiež tak nejak jun/jul *4* ale vždy je na nete skor český dabing a slovenský ani nieje tak tipujem, že slovensky ten film ani nedabujú, že ku nám príde český dabing ale aj tak sa mi nepáči ten dabing ako 1 bola hrozne nadabovaná... -
-
Re: Re: Re: Re: New moon
Jo jednička byla divná i ted na to koukám v Aj..sem zvědavá na NM...
Nemůže se dočkat... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: New moon
No to niesi sama čo sa toho nemožeš dočkať ja sa strašne teším už na jún/júl na Zatmenie...
-
-
-
-
-
-
Alice17
je to bombastická knížka až na to že bella bude z Jacobem a bude ho milovat aji ve 4 dílu!!!! a to mně sere:D *9* *9* -
-
Re: Alice17
cože?? ona s ním bude ve čtvrtém dílu chodit??
-
-
knížka
je to bezvadná knížka ale strašně mě v ní štve jacob a bella...grrr *10*...je mi v ní fakt líto edwarda a ta bella se tam chová jak naprostá nána..newim jak může milovat jacoba...jo a ve čtvrtym díle se jacob otiskne do reenesmee (dcera belly a edwarda)...grrr *16*...a stmívání z pohledu edwarda se menuje midnight sun neboli půlnoční slunce a je to naprosto luxusní!! *14* -
embry call a Jared
ahojik,chci se na neco zeptat..minule jsem si divala na jedno video s vlkodlakama z NM(vim ze bych to nemele psat do diskuse u Zatmeni ale pospicham a neemam cas jeste hledat NM) *1* ..a byly tam dva sedivy vlci,a pak jeden takovej jako hnedej,napul cernej,a pak sam a jacob,ale ja nwm kdo je ten hnedej vlk a jeden sedej(jeden je samozrejme paul,podle me ten tmavsi)..vim ze v knize se psalo ze jeden je sedej s tmavymi skvrnami na hřbete,ale ted nwm jestli to byl Jared nebo Embry.prosím řekne mi to nekdo? *4* *4* díkyy *4* -
eclipse miluju
ABSOLUTNE perfektni prave sem z nej prijela uplne každemu mužu doporučit a hlasky super jak charlie mluvi s belou o sexu dd sem se nasmala a nebo na louce edward vezmeš si me a bella NE tak to se smalo uplne cele kinovažne perfektni a jdu na nej za par dni znovu a nezklamala scena jak bella požadala jaka aby ji polibil krasne :-) :-) :-) :-) *1* *1* *1* -
soutěž
Ahoj všichni!
Kdo si koupil ve čvtrtek časopis BRAVO tak ví že je tam soutěž o hodinky ,knihy lítky do kiny na tento film.Hodně štěstí. -
Edward a Bella
Ahoj,chtěla jsem se zeptat v jaké knížce se Bella vrátí k Edwardovi???V Rozbřesku??? -
-
Re: Edward a Bella
už v new moon na koncii:)
přece by na něj nečekala pojede ho zachránit do tý itálie a pak to bude ok všeckoo...až na toho jacoba se do toho bude pořád plíst..:( -
Re: Edward a Bella
k Edardovi se Bella vrati uz v Novym mesici......
-
-
ECLIPSE
eclipse je ten nejlepší film co jsem viděla . Musím říct že se jim fakt poved a jestli někdo říka že ne tak at táhne *1* zmožnuju ho a nemužu se dočkat až si ho stahnu *14* je prostě nejlepší *5* -
Trailer a premiera.
JO určitě to bude sqwěli filmík.. už i novy měsíc byl super..! Chtěla jsem říct že bella zůstane s Edwardem a nakonec v posledním díle budou mít spolu miminko.. holku.. která rychle vyroste bo je zvlastní a do ní se pak zabiluje jacob.. Ale zdá se mi že v novém měsíci je Jacob v jedné scéně trapný jak ona spadne sté motorky a on si hned sunda to triko to mi přide trapné..mno ale neuražím nebojte.. Edwar d je super upe nej.. ale tež má svoje.. ale proč tu jsem chtěla jsem se zeptat jestlinevíte kdy bude trailer a premiera toho filmíku.. -
-
Re: Trailer a premiera.
Ptate se tady na to denne...premiera 1.7.2010...a trailer jeste nevime...ale ja osobne si myslim ...ze do konce unora ho tady mame...snad *4* *4*
-
-
SUPER !!
Ahoj...právě sem přišla z kina a Zatmění je ten nejlepší film kterej sem viděla...a oproti jedničce a dvojce to bylo vtipnější, zajímavější, napínavější atd...prostě nejsem vůbec zklamaná bylo to super a hned bych na ten film šla znova!!! já ten film DOPORUČUJU!!!!! *3*