Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ane.tt

Ane.tt knížky napsala Stephenie Meyerová... A k ostatním přízpěvkům Edward a Bella budou spolu, Bella bude upírka a budou mít dítě jménem Reenesmee.
    • Re: Ane.tt

A upírko se stane už v zatmění a rozhodne se v Zatmění pro Edwarda?
      • your-darling

Re: Re: Ane.tt

upírka bude až v rozbřesku...
        při porodu bude umírat tak ji promění...
        *9* ...a pro edwarda se podle mě rozhodla už v prvním díle... *14*
        ale i v zatmění..=o)
  • adrianga

kniha

Lidi nevim jak vas, ale me trochu zklamal konec zatmeni. nechapu jak se bella mohla zamilovat do Jacoba :( pak to vypadalo jako kdyby byla s edwardem jenom proto ze ji ho bylo lito. fakt skoda ... Jacob je desnej fakt *9*
    • Re: kniha

Jacob je nejlepší,určitě se k Belle chová líp než Edward a rozhodně je hezčí než Edward!!!!!!!!! *16*
      • your-darling

Re: Re: kniha

Neni to pravda..
        psala sem to už stokrát...
        většině lidí se po 3.díle zhnusin jak vejvíc mohl...jestli sis toho nevšiml(a)
        tak si to přečti znovu...
        je vlezlej,sobeckej a protivnej... *8* *16*
    • Re: kniha

Jacob je nejlepší,určitě se k Belle chová líp než Edward a rozhodně je hezčí než Edward!!!!!!!!! *16*
    • mishqa

Re: kniha

jo mě to taky zklamalo..:D...
  • ultimaterihanna

Stmívání:Zatmění -Kdy je v kině?

Lidi,potřebuju poradit
    Víte nebo aspoň malilinko tušíte kdy výjde The Twilight saga zatmění?
    Napište vzkazík *1* *7*
    • gabi5111

Re: Stmívání:Zatmění -Kdy je v kině?

30.06.2010 :-)
  • barka.3

Bude čtyřka??

Jednička bude bomba a mě by zajímalo jestli bude třeba: 4, 5, 6.. atd. kdo to ví ať napíše na: 444-496-688 Myška (icq), barka.v@seznam.cz (email).
    • kikinecka.kikisek

Re: Bude čtyřka??

ahoj ctyrka je posledni dil jako knizka (doufam z to sfilmujou) a je i petka ale to je prvni dil ale z Edwardova pohledu jinaki myslim ze uz sestka ani sedmycka atd nebudou ... bohuzel *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
      • niqinka

Re: Re: Bude čtyřka??

Hey a tá 4 je zatim jenom jako kniha napsana?? nebo je to už aj zfilmowane?? *9*
        • ametkaa

Re: Re: Re: Bude čtyřka??

knížka už je napsaná ale film ještě ne..
  • mmarketa

obrázek

jsem přidala jednu fotku,ale je to už víc jak 4 dny,nevíte kdy se to zobrazí... *3*
    jako jak dlouho to má normálně trvat... *15*
    • gabi5111

Re: obrázek

Ak je to viac ako 4 dni tak hu tam už ani nedajú skús ešte raz...
      • lidush

Re: Re: obrázek

no to ja jsem sem davala fotky i pred 2 mesici...a neobjevovali se....pak asi tak ty samy jeste 4x ale porad nic....ted jsem nedavno zkousela jiny....a taky nejdou....tk nwm mno.... *10* *10* *10*
        • gabi5111

Re: Re: Re: obrázek

No prosto Administrátori tie fotky schvaluju ani mne nikdy neschvália všetko...
          • lidush

Re: Re: Re: Re: obrázek

no to jich teda moc neschvalujou
  • :-* :-*

vite ze vcera byla svetova premiera eclipse v LA? snazim se to sehnat na americkejch strankach a najela sem na http://www.fi lestube.com/search.html?q=The+Twili ght+Saga+Eclipse+2010+XviD+MOViE+&s elect=All a tam me vyjelo nekolik ,,twilight saga eclipse dvdrip,,. je mi to dost divny ale zkousim nejaky stahovat a kdyby nektery byl naahodou film napisu odkaz :-D *1* *1* *4* *4* *3* *3* *3*
    • gabi5111

Re: :-* :-*

Našla si niečo? lebo ja hladám a ešte som nič nenašla :-)
  • korejdaaa

k

je to nej knizka az na to za se bella libala s jacobem
  • dobik

nm

já ted docitam rozbresk a noo nevim moc me zatim nebavi omrzela uz me cela tw.saga ale podlem me byl nejlepsi novy mesic *3*
  • your-darling

:-)

huráá..už je program na červenec i u nás a Eclipse je tem dost tučně..sice je to pozdějc,ale uspěch,že to v malim městě jako tohle dávaj...
    Ani nevíte jakou mám radost..:D:D:D
    *14* *1* *1* *1* *1*
  • kikinecka.kikisek

supr

je to supr knizka i s tim ze se tam Bella libala s Jacobem aspon se tam enco deje mne *1* .....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit