-
dowland knihy
cau hrozne moc miluju stmivani ale ted su taky kvuli necemu jinymu protze vim ze sem kazdej den nekdo chodi :-) potrebuju sehnat 1.-5.dil sagy darrena shana ke stazeni ostatni sem cetla a aji sem je nasla ale tech prvnich 5 nikde nemuzu sehnat help me !!!! PS tyhle knizky + stmivani sou ty neej knizky(aji filmy) na svete!!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: dowland knihy
a zkoušila jsi to na ulozto.cz? -
-
Re: Re: dowland knihy
jo zkousela tam sou ale jenom ty ostatni dily *10* -
-
Re: Re: Re: dowland knihy
aha taj to nwm,....
-
-
-
-
knihy online
knizky ani nemusite stahovat na tady ty strance si je muzete precist http://zrada.pise.cz/ *4* -
...
ty jo ..já se nemůžu dočkat .. už ted sem u bedny nalepená celej den ...by mě zajímalo jak to bude až budu mít všecky díli ...to už mě asi nikdy nikdo neuvidí *15* ale musim smeknout ,třeby film jako Harry Potter ..jo to sou fag super filmy ..ale něco jako stmívání a další jeho pokračování to už mě fakt dostalo ...a at si to kritici pomlouvaj jak chtěj ! *14* -
x)
Miluju tu knihu !!
Doufám žhe film bude taky tak super x) *14* -
-
Re: x)
taky doufám ale určitě bude věřím tomu *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
HMM
Tak kéž bych mohla vydět film zatměníc *3* *5* *7* *3* *4* *15* -
knížky
Já nemam upiru dost...čtu o nich plno knižek...vampyrska akademie, škola noci, upíří deníky I,II,III,IIII,mrazivý polibek...atd...ale stmívání nej *14* *14* -
:)
www.nextstories.webnode.cz Have fun..! :D -
-
Re: :)
hura jde se cist!!! *14*
-
-
pomoc
čus lidi, nemohli byste mi na meil poslat čtvrtý díl ságy, čili rozbřesk?..moc by mi to pomohlo na referát z povinné četby, díky
kvalka18@seznam.cz *4* -
:-)
Ahoj lidi už ste viděli tohle http://www.youtube.com/watch?v=MOh-fsXCPi0&feature=channel -
-
Re: :-)
ůuxusní..další zcéna z eclipse..
super..dík... -
Re: :-)
Užasné dakujem *4*
-
-
knížka
já jsem se chtěla zeptat,jak se jmenuje ten spisovatel/ka co to psal tyhlety všechny knížky...já vůbec nwm,tak kdyžtak děkuju...ráda bych si je přečetla...doufám,že budou v knihovně,nebo v knihkupectví... *3* -
-
Re: knížka
čauky.. jestli chceš tak mi dej ajsko a já ti ty knížky pošlu..;-)
-