Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bella's lullaby

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli jde někde stáhnout Bella's lullaby?

PS: Kromě z youtube, to mě nejde...
    • vrtulka

Re: Bella's lullaby

http://mp3-kestazeni-zdarma.cz/d-31 33-carter-burwell-bella-s-lullaby-t wilight-ost.html

v tom odkaze bude asi mezera *3*
      • Re: Re: Bella's lullaby

Díky moc *14*
  • -_verca_-

BLBOOST

BLBOOOST NEJVĚTŠÍ CO STMÍVÁNÍ
    • nik011

Re: BLBOOST

ty ses blbost ty verunko!!! há :D stmivani the best
    • pismule

tak se do toho neser když je to blbost ne? já taky ddřív tvrdila že je to blbost ale pak sem se na to koukla a ted uoe zbožnuju
      *14* tak si ty kecy nech *5*
      • vrtulka

Re: Re: BLBOOST

souhlasím *3* když bylo Stmívání loni v kině, tak jsem si říkala, jaká je to blbost. a teď? jsem snad ten největší závislák na světě, zbožňuju to *14* nejlepší, co může být *3* takže, kdo na to chce nadávat ať sem radši neleze *1*
    • n-abby-sciu

Tak u Stmívání nejdřív říkáš, že je to blbost, i když jsi to neviděla. Pak změníš názor, že už to taková blbost není, to předtím jen kamarádka špatně vylíčila, a proto jsi na to musela nadávat i ty. A teď říkáš, že je blbost film, který uvidí světlo světa až za více jak půl roku... Ty jsi asi často jako malá padala na hlavu co?
  • DVD-new moon

Ahojky nevíte náhodou kdy má vyjít dvd new moon v čr?
    • vrtulka

Re: DVD-new moon

na konci června *9* psala jsem do BONTONLANDU, kdy mají v plánu s prodejem a bylo mi odpovězeno, že předpokládaný datum prodeje je konec června *9*
      • denisqa.f

Re: Re: DVD-new moon

To je strašný *9* Tak sem se na to těšila...A oni to zas přesunou *8*
        • lidush

Re: Re: Re: DVD-new moon

to je ale nejaky divny, jelikoz vsude pisou ze to bude na konci kvetna
          • Re: Re: Re: Re: DVD-new moon

všude píšou něco jiného...Někde píšou 20.dubna, někde květen 2010, někde červen tak se necháme všichni překvapit..
      • Re: Re: DVD-new moon

ach jo...nejdřív psali že .dubna a nakonec z toho stejně sešlo *9* ... a kam jim píšeš?
        • vrtulka

Re: Re: Re: DVD-new moon

na info@bontonland.cz *3* a věřím tomu, pže si od nich kupuji CD a DVD už hodně dlouho a zatím se se začátkem prodeje určitého filmu na DVD nikdy nesekly *3*
  • tynacool

je to nej

je to nejkrasnejsi vec na svete je to bozi je to ze vsech tech dilu nejkrasnejsi *14* *14* *14* *14*
    • your-darling

Re: je to nej

Jo podle knížky určitě... *14* *14*
  • saraphinas

Zatmění

Jacekob je úžasný *14* on je jednička prostě nejlepší!!! Ale Bella už má svého vyvoleného Edwarda *4* Ve 4 díle Rozbřesk se na začátku bude Bella vdávat pak se bude s Edwardem poprvé milovat *14* a pak otěhotní bude rodit ale při porodu bude možnost zachránit dítě ale Bellu ne tak proto Edward Bellu kousne aby byla nesmrtelná. Nakonec budou mít krásnou holčičku a bude to upírská rodina *4* !!
    • Re: Zatmění

hm mas pravdu bude to krasna upiri rodinka Bella,Edward a Renesme neboli Nessie *14* *14*

Trochu trapný né...nechtěla jsi sem připsat i něco víc???...aby ty lidi co na to čekaj a nečetli knížku to věděli do podrobna....
    • baffy.4

Re: Zatmění

prave jsi pripravila lidi kteri to necetli o prekvapeni!!! ja to cetla, tak mi to tolik nevadi, ale jinak by mito vadilo!!!
      • barunqa111

Re: Re: Zatmění

tk ploc to ctou tady kdyz to nemusi cist ne

až na to, že jí nekousne, ale bodne jí svůj jed v injekční stříkačce přímo do srdce *15*
  • your-darling

trailer

Už je někde oficiální trailer??
    na youtube jsou jenom takový pošahaně sestřihaný videa z prvního dílu..
    Chtěla bych ho vidět... *14* *14*
    díky...
    • vrtulka

Re: trailer

není *9*
  • pigi.kajinka

listky na eclipse

dneska jsem si konečne zamluvila listky na premieru eclipse na 30 června už se toho nemužu dočkat nadhera *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: listky na eclipse

vždyť u nás je premiéra až 7.7.....
      • Re: Re: listky na eclipse

nn 1.7 a u nás už 29.6. i s maratonem (pustí nám Tw i NM a pak nakonec eclipse)
        • kate555

Re: Re: Re: listky na eclipse

jj je to i v jihlavě ;)
        • Re: Re: Re: listky na eclipse

aha a to za cenu 1 lístku?? ale to je asi jen toho 29.6 co?
          • lidush

Re: Re: Re: Re: listky na eclipse

jo je to jenom 29.6...myslim, vsechny tri dily, ale muzes jit jenom a ten posledni, tamty seplati zvlast...
            • lidush

Re: Re: Re: Re: Re: listky na eclipse

ne ja jsem z pardubic, a rekla bych ze tk to je ve vetsine kin *3*
            • baffy.4

Re: Re: Re: Re: Re: listky na eclipse

nejsi z liberce??? mi to mame taky tak :D
    • ashley0077

Re: listky na eclipse

jak muzete mit objednany listky kdyz to jeste nejde??? *7*
      • lidush

Re: Re: listky na eclipse

uplne normalne....v cinemacity.cz na predprodeji.... *14*
    • lidush

Re: listky na eclipse

ano, me muzete blahoprat, mam uzasny 4 mista presne uprostred na 30 ve trictvrte na 7 !!!!juhuuu
  • ....který díl je nej.....netuším..

ahojky.....řeknu vám to takhle....každý díl Twilight ságy byl natočen jiným režisérem......a podle mě se nejvíc povedlo Stmívání....a po tom bude zatmění....ten režisér co točil nový měsíc......tak od něho se mi to opravdu nelíbilo..... *16* bylo to takový...nic moc...nwm ja vy ae mě se fakticky jediný nový měsíc nelíbil....doufám že se to napraví Zatměním....pp
    • crazy.girl3

Re: ....který díl je nej.....netuším..

ahoj.
      Bohuzel s tebou musi souhlasit. New Moon me ve filmove podobe absolutne nenadchl ani neoslovil. A to jsem od nej tolik cekala!!!!! Na Twilight jsem se divala kazdy den, ale k New Moon me to vubec netahne. A je to skoda. Ted vkladam veskere sve nadeje do eclipse. tak snad me nezklamou
      • lidush

Re: Re: ....který díl je nej.....netuším..

I kdyz nerada musim s vami souhlasit. Ja se ale na to tolik tesila, ze ani sama sobe to nechi priznat. Ale je to tak, ale zase jsem rada ze to byl tenhle reziser, protoze kdyby to byl jiny, tk by Ara,Marcuse,Dimitrije,Felixe,Caiuse ,Jane a Aleca a atd....hral nekdo jiny....no uz se stalo,ale nebylo to nejhorsi. Jenom me zarazi, ze vlastne me to prijde temer uplne stejny jako knizka a pritom je knizka lepsi. Ale me se knizka NEW MOON stejne libila nejmin ze vsech 4.....snad je to tim *15*
  • Zatmění

Awojj...knizku sem cetla.....je dokonala...nadhernej konec....miluju *14*
  • jitkasa

best knížka

Ty jo tak tenhle díl bude fakt bestoví! Knížka se čte jedna báseň a je to užasnej díl(zatim), ale nechci, aby nikdy neskončila..pak zbejvá jen Rozbřesk:-(
    • Re: best knížka

ahoj..a další pokračování po rozbřesku už není?...já že jsem někde četla a tam bylo napsany ještě náky Půlnoční slunce??..
      • Re: Re: best knížka

půlnoční slunce je znovu první díl (Stmívání) ale z pohledu Edwarda:-)ale je napsaných asi jenom prvních 12 kapitol, někdo to zvěřenil a Stephenie řekla že to nedopíše a nevydá...aspoň prozatím ne...docela škoda:(
      • Re: Re: best knížka

ahoj jo budou jeste pry tri dily autora je edka pise a j v polovine tak sem zvedava jak to bude pokracovt sem apjata jako lano ale stejne edward je nejlepsi tedy robert pattinson ups sorry za chyby *4* *4* *4*
        • pajusga

Re: Re: Re: best knížka

hmm j ačewtla že ne... resp. na forach ej to jasna vec.. pry jen 4 dily a když se Steph konečně odhodlá a zzapomene na to je již 12 kapitol v oběhu tak bude pulnoční slunce tak ted nevim co si myslet

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit