Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • verujik1901

eclise trailer

slyšel jset už někdo kdy by měl bejt vypuštěnej trailer????JÁ JSEM SLYŠELA ŽE BUD 16.2 NA Brit Awards a nebo 20..no každopádně už to knečně snad bude *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* už se nemůžu dočkat *14* *14*
  • mileycyruska

mucQ

SupEEr filmík..:-* miluju ho! *14* *14*
  • your-darling

Victoria

Vždycky sem nadávala jak mi hrozně vadí,že Victorii bude hrát Bryce,ale ted když sem to viděla musím říct,že jí hraje líp než Rachelle...nwm...Je tam takový víc nasraná...=o) *4*
    • Re: Victoria

¨mno musim uznat že máš tda pravdu, Bryce je lepší, Rachelle je sice tky dobrá, ale do Eclipse se víc fkt hodí Bryce.. nejlepší na konci twe jk jí Edward utrhne hlavu...=D
      • your-darling

Re: Re: Victoria

jo no...nebo jak jí říká jak zabil Jamese a ona pak hrozně zařve..to je taky dost hustý.=o)=o)
        *14* *14*
  • super knížka

Je to upa super knížka!!!! *4* ci se zeptat jestli někdo neznáte internetovej odkaz kde bych našla těch 12kapitol půlnočního slunce neboli stmívání z pohledu Edwarda Cullena jestli jo tak ji sem děkuji předem!!!!!!! *3*
    • punk-erka

Re: super knížka

klidne mi napis ja ti je poslu 409717806@seznam.cz
    • petruska81

Re: super knížka

mělo by tam být všech 12. kapitol
      http://www.edwardcullen.kx .cz/midnight_sun_casti.htm
  • páni

páni tak zatmění mě úplně dostalo......no prostě paráda *14* *14* *3*
  • eclipse

Sice nevim jestli je to oficialni trailer eclipse ale zda se mi ze asi jo ale jestli ne je stejne moc hezkej tady mate stranky:http://www.youtube.com/watc h?v=_Q-t7HE5sAk&feature=popular
    • Re: eclipse

Ach jo nejde to *9*
      • Re: Re: eclipse

http://www.youtube.com/watch?v=_Q-t 7HE5sAk&feature=popular
      • lidush

Re: Re: eclipse

hele..nechci nic rikat, ale uz vtom nazvu je napsany fanmade....tk to snad hned dojde ze neni, a ty videa jsou z minulych dilu...ale souhlasim....tohle je nejlepsi fanmade trailer
  • keria.xxx

...

Prosím, můžete mi sem někdo napsat název pisničky, nebo odkaz...co je při té scéně jak tam v lese trénujou ten ,,boj,, ...:))??!! Dííííky...jinak vážně super díl..ostatně stejně jako ostatní..:))
    • anettka-upirrka

Re: ...

Tady ta písnička jak při ní v lese trénujou...:)..UNKLE - With You In My Head (Feat. The Black Angels).. *3* *4*
  • renny100

Mimochodem..

Jo,mimochodem kdyby jste nevěděli,to,kde jsem podepsaná jako Renny,jsem taky já :-))
    JSem ještě neměla profil :-)
  • kikullicka

Eclipse trailer

Nechce se mi věřit, že by teď mohl být trailer na Eclipse..... Ale jestli jo.............-Určitě všichni znáte ten pocit-.... *15* *15* *15* Už se moc moc moc moc těším..... Jsem hrozně nedočkavá.....
    • Re: Eclipse trailer

aj jáá už se mooc těším dnes ráno sem ho skoušela hledat ale nemůžu ho najít ale na oficiálních stránkách twilight ságy bylo napsané že měl vyjít na sv. valentýna!!!! ale jáá ho nemůůžu najííít!! *10* *10* *15* *15* *3* *3*
  • sydney24

:-) * * I love Twiligth!!!!!!

Stmívání je néééééééééééééééj *1* *1* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit