Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Eclipse

Ahojik..Celou ságu upe miluju ..KAždej den tady pozoruju tu diskuzy:-)) Řekla sme si že bych taky mohla něco napsat:-)) Mě se ze Zatmění nejvíc líbilo jak Jacob políbil Bellu a ona si zlomila ruku ..To sem se musela smát xDD On je tak sebevědomej a otravnej xD Ale Edwardovu chování se nevyrovná..Asi je to tím že Edward už žije dost dlouho a vychovávaly ho tak skvělý "lidi" jako Carlisle a Esmé..Co myslíte?
    • lidush

Re: Eclipse

juu...to si myslim tk a u toho jak si zlomi ruku, a pritom ho che prastit....to nema chybu....a Carlisle a Esme....to jsou hotovi andilci.... *15* *4*
      • Re: Re: Eclipse

Jj on jak jí řekl at si příště vezme bejsbolku xDD..Jako hodně sem se nasmála..Ve čtyřce s emi líbí jak se škádlí Jacob s Rose xD..Taky to nemá chybu xDD..Jak mu udělá tu psí misku apod..
  • Dalsi trailer

Ahoj všem už jste někdo slyšeli že by měl příští pátek vyjít závěrečný trailer k eclipse. Nevíte někdo jestli je to pravda? *3*
    • Re: Dalsi trailer

Ano, v pátek 23.4. se v show Oprah Winfrey odvysílá konečný trailer k Eclipse. U nás bude asi někdy ráno 24. *3* *4*
    • lidush

Re: Dalsi trailer

o tom jsem neslysela.... *13*
  • mishqa

Bella

hle jakou bude mít bella schonost??
    • Re: Bella

bella bude stit pro sebe a ostatní
    • mysak.kol

Re: Bella

bude štít *3*
  • Twilight saga

Ahojte všichni *4* ...To jako fakt bude Zatmění v kinech už v červnu??Já zas myslela,že budu muset čekat nejméně rok.Tak to je úplně super.Knihu Zatmění dočítám a zatím čekám až dostanu poslední díl,podle toho co tu píšete se na to fakt těším *14* ...
    • vrtulka

Re: Twilight saga

máš na co, mě se čtvrtý díl, Rozbřesk, líbil moc *3* a ano, Zatmění by mělo do kin přijít 30.6.2010, což je fakt super, pže čekat na to celý rok bych taky opravdu nevydržela *4*
      • tinna06

Re: Re: Twilight saga

No dneska jsem četla že česká premiéra je 1.července... *4*
  • Viktorie

Ahoj, pořád tady čtu, jak se Vám ta nová Viktorie nelíbí. Mě jo, ta předtim byla hnusná jak noc. Tahle má aspoň hezčí rysy a nemá nos jak okurku. Mě se líbí mnohem víc.
    • Re: Viktorie

jako jo není ošklivá, ale je to divný když jí vyměnili....
      • your-darling

Re: Re: Viktorie

jo no..možná by mi taky nevadila,kdyby tam byla od začátku...
        • Re: Re: Re: Viktorie

tjn...to máš pravdu...:)
          • baffy.4

Re: Re: Re: Re: Viktorie

ja nechapu ze tam uz nemohly nechat tu starou!!! dyt je to jeji posledni dil, tak co!!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: Viktorie

ta stara si zlomila nohu pri nataceni
            • Re: Re: Re: Re: Re: Viktorie

Já zase slyšela ,že o tu roli stála ,ale otěhotněla tak se jí vzdala...Tak nevím jak to bylo...
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: Viktorie

no ona prý měla Bryce hrát i v prvním dílu,ale nevzala to,protože to byla jen malá role..teď když jde o víc jí to najednou zajímá..
              ale celkem ráda bych věděla,proč odešla Rachelle..jestli odešla sama a nebo ji vykopli..nebo nwm.... *7*
      • Re: Re: Viktorie

No, upřímě ani bych si toho nevšimla, kdybych se to tady nedočetla. to jenom, když jsem se na ní zakoukala, tak jsem si všimla, že je to opravdu někdo jinej... ale hezčí :)
  • joey.jordison

Zatmění

nejlepší díl Twilight Ságy, to se fakt povedlo, perfektní film
  • bella.c

Že to není pravda?!

Ahojky,řeknětemi pls někdo,že to není pravda-z jednoho zdroje (nebudu uvádět) jsem se dozvěděla,že Rozbřesk nenatočí Niki Reed,Robert Pattison ani Kristen Steward... :( Že to není pravda!?????
    • Re: Že to není pravda?!

Taky si myslím že je to blbost:-)) Viděla sem fotky reneesme a ona je fakt úžasná..Tak roztomilý dítě sem neviděla!
      • your-darling

Re: Re: Že to není pravda?!

Hele nevim co je na tom pravdy a upřímně doufám že to pravda není...ale jak může někdo dát na net fotky renesme (vím že tam jsou),ale stejně...když ještě ani nezačali natáčet??? *7*
        • Re: Re: Re: Že to není pravda?!

Nenatáčí ,ale už mají jasno..Konkurz na Reneesmé už byl:-)) Už to mají všechno i naplánované..Prý..Vždyt bude růst strašně rychle:-))
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: Že to není pravda?!

aha tak to jo...to je aspon dobrá zpráva,že to natočí...=o) *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Že to není pravda?!

To musí přeci natočit..Myslím ž ena tom 4tým díle vydělaj nejvíc..A snad je to jasný i jim...Ten je prostě nejlepší!
    • verikkkk

Re: Že to není pravda?!

není:) Už se mluví i o jejich dceři,neboj:))
    • lidush

Re: Že to není pravda?!

hmm....mas pravdu...oni ho natacet nebudou....oni tam totiz hraji....a ja jsem o tomhle nikde necetla...ale myslim, ze kdyby seslo z toho aby tam hrali oni....tk by ten film netocili vubec...lidi by byli nastvani....byl by to propadak....dyt to videj uz s tou Victorii...snad ne *4* *4* *4*
  • luida

Sága Stmívání

Miley Cyrus veřejně prohlásila Ságu Stmívání za kravinu!! Prý se jí nelíbí kvůli upírům, i když to ještě neviděla ani nečetla! Miley na upíry sice nevěří, ale má z nich strach.
    Myslím, že kdyby to viděla, nebo si to aspoň přečetla, mluvila by jinak!!!!
    • lg-cinka

Re: Sága Stmívání

No já taky říkala cco je to za hovadinu ale když jsem to viděla tak prostě aaaach..prostě NEJLEPSI film nasvete !!!
    • Re: Sága Stmívání

mas pravdu kdyby si tu knizku precetla mluvila by jinak krava jedna jak muze rict takovou blbost co ani neni pravda
      • Re: Re: Sága Stmívání

to viš takovou slepici by asi cteni knizek moc nebavilo...

Vykašlete se na to. Je mladá, má moc a tak je prostě blbá, ale zároveň si uvědomte, že proto, že se jí to nelíbí to hned není kráva (i když já stmívání samozřejmě miluju).

Mi povidej takovihle diliny co si zvysujou sebevedomi!taky by se upiru bat mela!by sme se meli se brat odcestovat za ni a predvest ji poradny upiri co rikate? *1* ja by ch ji vyskrabala oci slepisi jedny!!!! *8*

NO to teda jo...je to klááásnej filmík a hlavně ten jacob (taylor).....
      • hanisek25

Re: Re: Sága Stmívání

jo to je kwasneejj priimooooo áááááááááááááááá *8* *8* *8* *1*
    • vrtulka

ale hlavně, já nevím, asi mi to jenom příde, ale má stejnou pusu jako Hanychová. obě jí špulí jako "kačeři". je to prostě tragédka a blbka v jednom
    • n-abby-sciu

Už tak je mi z ní šoufl a teď tohle? Skončila holčička, skončila!! *1* *1* Hlavně, že ta Hannah... je perfektní. *9* Jen co o tom, nebo o ní slyším, zvedá se mi kufr. (Z mého pohledu ještě poněkud přiměřená reakce, já ji totiž opravdu nesnáším...) *4*

Já bych se na ni vykašlala...Ona je prostě princezna co si myslí,že jenom ONA je nejlepší a všechno okolo je OUT *16* ...

ježiši no a co každému se to nemusíí lííbit jen proto že se to líbí vám *13* *13*
        mě se to jako líbí *3*
        • Re: Re: Re: Sága Stmívání

Jo s tebou souhlasi, já mám taky Twilight ságu ráda, ale znám spoustu lidí, který jí nesnášej. A taky znám hodně lidí, který Miley ani neznj a nesnášej jí! Mě se líbí jak Hannah Montana tak Twilight *3*

jo taky myslím, myslí si, že je naprosto perfektní a nikdo jiný není!!!! Je to taková ta namyšlená bárbína, i když to ani ne, protože bárbíny jsou hezký!!!!! No je to namyšlená kravka s nosánkem hodně vysoko, je dobrá jen pro děti, ať se nesere někam výš, protože stejně pošupačí dolů!!!! A díky tomuhle to půjde jenom rychleji!!!
    • vrtulka

je to dylina. ať mi prominou ti, kteří jí mají rádi, ale já jí nesnáším *16*

Já ji přímo nenávidím!!!!!!! Myslela jsem, že už to víc nejde, ale po tomhle jejím výroku už vím, že jde!!!!!!! Teď ji nenávidím úúúúúúúúúúúúúúúplně nejvíc!!!!
    • pawlinkalice

Krava jedna*16* *16* *16* jenom zavídí jaky ma stmívání úspěch!!!!!!!!!!!! Njn hanah montana upada do zapomneni *5* *5*
    • ona003

já jí nikdy neměla ráda...
  • deppimpact

CULLENOVY

Nenávidim ho protože řek že jsou Cullenovy "smrdut pijavice" *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • bella-alice

Re: CULLENOVY

ja nevim co proti němu mate vždyt je skvělej je fakt že mam radši edu a jacob ja SKVĚLEJ *1*
      • Re: Re: CULLENOVY

ááááááááááá koenčně spřízněná duše..xDD
    • alice-cullen

Re: CULLENOVY

njn to je fakt (i když oni mu říkaj pse!!!) *9*
  • your-darling

hillywood

ahojky..nevíte někdo,kdy má vyjít parodie na Eclipse od Hillywood Show??? *7* *7*
    • gabi5111

Re: hillywood

Ja viem iba o Vampires suck a to je parodia na 1 a 2 časť nie na Eclipse a to má byť v kinách od 18.08.2010
      • your-darling

Re: Re: hillywood

no to taky potěší...díky *14* *14*
        • gabi5111

Re: Re: Re: hillywood

nemáš začo *1* aj ja sa nato teším aj ked som do twilight ságy zažratá *4*
          • anettka-upirrka

Re: Re: Re: Re: hillywood

Nevíte nahodou nikdo jak se dávaj titulky do filmu..??..Stáhla jsem si na to už dva programy a stáhla jsem i milión titulek k Vampires suck ale pořád mi to nějak nejde tak mi rosím napište nikdo jak na to.. *7* ..
            • baffy.4

Re: Re: Re: Re: Re: hillywood

musej mit uplne stejnej nazev jako film ;)
            • Re: Re: Re: Re: Re: hillywood

Zkus si stahnout BSplayer přes něj mě to jde. Stačí kliknout levým tlačítkem na myši na obraz filmu a dáš vložit titulky a vybereš kde je máš uložené.
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: hillywood

přesně...už je to úchylný...na hillywood koukám furt dokola a nemůže se dočkat...
            Jinak mi pomalu,ale jistě twilight vymývá mozek... *1* *1* *1*

Nejsi sama..Manžel už se mnou radši ani nemluví *1*
            • your-darling

na youtube je to bez titulků,ale je to hlavně namixovaná muzika a fráze z filmu takže,to jde docela dobře přeložit... *4*
            • anettka-upirrka

Na Uloz.to je to anglicky a titulky si k tomu musíš stáhnout zvlášť.:)..Jinak jsem to teda alespoň zatím nesehnala..:)

A to jako anglicky? nebo česky? nebo aspon s titulkama?
            • your-darling

buď na jejich stránkách,ale většinou na youtube.com
              *4*

A kde se díváte na tu parodii od hillywoodu?
            • xkostex

prej by mela byt snad v patek uz se na ni tesim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit