Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vrtulka

režisér

tak a je to oficiální. Summit potvrdil Billa Condona jako režiséra pro Breaking dawn *3* už aby to bylo *3*
    • Re: režisér

Tak to je super .. Už se strašně teším *14*
      • baffy.4

Re: Re: režisér

to ja taky....ctyrka bude nejlepsi....chci videt renesme!!!♥ *1* *14*
        • Re: Re: Re: režisér

ouuu... *14* skvělý už se strašně těšim *3* *14* *14*
  • your-darling

knížka

Včera jsem si koupila tu knížku -twilight saga:zatmění oficiální ilustrovaný průvodce filmem- a je to úplně super...jsou tam rozhovory s herci,jejich názory na film,mluví tam členové štábu a nechybí ani spousta fotek s filmu i natáčení...takže vřele doporučuju... *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
  • plís

Ahoj,tak jak to bude?ve druhím díle bude s edwardem? a ve tčetím a čtvrtým plís napište mi jak to bude :(
    • Re: plís

ve druhym ji edward opusti a bude s jakem a ve tretim s edwardem
  • mikelka

Kdy bude ??

PRosím, prosím, ví se kdy přesně bude v kinech Zatmění ?? Moc se na to těším :) *3*
    • Re: Kdy bude ??

já jsem četle že 1.7.2010 ale někde jsem četla že bude až kolem 15-17.7.2010 někdy v půlce července...:)
    • zuza-nyje

Re: Kdy bude ??

Tak sorry, to jenom já jsem blbá, jo měli ste to dobře, omlouvám se :D *1* *4*
    • zuza-nyje

Máte to myslím o měsíc posunutý. V americe bude premiéra prej 30.7. tudíš tady v ČR to bude začátkem Srpna. *4*
    • vrtulka

no zatím všichni počítáme s tím, že česká premiéra bude 1.7.2010 *3*
      • kikullicka

Re: Re: Kdy bude ??

Já myslela že je 30.6... Ale na tom nesejde... Je to jen jeden den... :D
        • Re: Re: Re: Kdy bude ??

30.6 je v USA
  • Kontaktní čočky

Ahoj, prosím nevíte někdo, co mají herci v rodině Cullenových za ty "zlaté" čočky ?? Myslím tím odstín nebo značku..Děkuju moc :-)
    • anettka-upirrka

Re: Kontaktní čočky

Zkus si napsat na google v obrázkách do vyhledávače kontaktní čočky barevný...já to zkusila a najde jich to zpoustu a myslím že jedny jsou hodně podobný těm co mají Cullenovi a možná jsou to oni ale jaká je to barva to tam napsaný není.. *9* ..ale myslím že v knížce Edward říkal že mají ňákou jantarovou barvu nebo tak něco..:)
      • Re: Re: Kontaktní čočky

Ok :-)) Už jsem jedny našla, měly by bejt podobný- myslim od Freshlooku a odstín "medové" :-)
        Tak pak kdyžtak napíšu, jak je ozkoušim .-)
        A děkuju :-)
        • anettka-upirrka

Re: Re: Re: Kontaktní čočky

Nemáš zač..:)
    • your-darling

Re: Kontaktní čočky

tak to fakt nwm... *9* ..ale až to zjistíš,tak napiš
  • ReeseBD
    Je to nejkrásnější díl z celé Twilight ságy. Napětí, boj, romantika...
    Je to hezký! *14*
  • ?

nevite nekdo jestli furt hraje taylor jakoba? ja sem se koukala na videa ze zatmění a tam se mi zdalo ze ho hraje nekdo jiny je to tak? *7*
    • Re: ?

By mě zajímalo na jaký videa bylo koukáno..oficialní videa z filmu snad ještě nejsou ne??
      • Re: Re: ?

mě by taky zajímalo na jaký videa jsi koukal/a protože oficiání ještě nebyli zvěřejněny...jestli jsi koukala na nějaký videa ze zatmění a rozbřesku tak ty byli udělany počítačově nebo jsou to parodie...:)) jacoba bude hrát taylor ve všech 4 dílech
    • Re: ?

Ne jacoba hraje porad taylor *3*
  • deppimpact

Jacob je...

Ve 2 díle Bellu Edward opustí ,protože si bude myslet,že je to pro ni lepší,ale ovšem,že nebude uplně se zblázní a začně jezdit k Jacobovi.Pak ve 2 díle Alice příjde navštívit Alice a Bella je štastná pak Charlieho Kamarád Harry manžel Sue zemře a Edward zavolá do bytu Belly a tam to zvedne Jacob a řekne mu,že Charlie je na pohřbu a Edward si bude myslet,že to je Bellin pohřeb a zhroutí se a proto Edward jede do Itálie do města Voltery a tam poprosí Královskou smečku Volturiovi,aby ho zabili,protože bez Belly Edward nemůže žít Volturiovi odmítnou
    .Alice mezitím bude mít předtuchu,že se Edward chce zabít A tak jedE S Bellou okamžitě do Itálie zachránit Edwarda.Edward se bude chtít ukázat na náměstí Voltery na slunce,aby se lidé vylekali a Volturiovi zasáhli.Vše doře dopadle Bella Edwarda zachrání a jedou domů.

V Zatmění jde po Belle smečka novorozených upírů,které stvořila Victoria na pomstu,že ve Stmívání zabili jejího přítele Jamese(stopaře).Cullenovi rychle hledají řešení jak zachránit Bellu a schánějí ostatní smečky žádná však nebude moci tak se nabídne neočekáveně smečka Vlkodlaků,že pomohou(Sam,Jacob, Seth,Paul,Jared,Quil,Embry,Lee atd...)ti společně zabijí novorozené a Edward přemůže Victorii a odtrhne jí hlavu hihi.

V Rozbřesku se Bella s Edwardem vezmou a pojedou na svatební cestu na ostrov Esme a tam Edwarda Bella přinutí ke sexu a budou mít dítě.A při porodu Bellu Edward kousne a Bella bude upír jo a to dítě se bude jmenovat Renessmé Charlie Swan Cullen Black.A Black proto,protože se Jacob se jacob do ni otiskne *10* *16* *16* *16* *16* *16*
    • cleosertori169

Re: Jacob je...

jak jako otiskne?to nechapu *8* *9*
      • n-abby-sciu

Re: Re: Jacob je...

Přečti si knížky... *3*
    • Re: Jacob je...

jo jacob sice belle pomuze preckat obdobi kdy ztratila edwarda nebo spis kdy ji pro jeji vlastni dobro opusil ale jacob se snazi ziskat bellu enom pro sebe a dokonce nechce aby zachranila edwarda kdyz se do te italie vypravi a to me nastvalo uplne nejvic.. zmrd jeden vlkodlavsky.. *5* *16* *10* ale kdyz se pak bella v rozbresku rozhoduje ktereho si vybrat tak bych tteda nevahala ani chvilicku *4* *4*
    • nikous22

Donutí k sexu? to zní vtipně *15* *15* *15* *15*
    • b.e.t.u.l.i

renesmé je Carlie a ne Charlie *15* ale jinak si to shrnula pekne *3*
      • anetush.qa

Re: Re: Jacob je...

jo az na to ze ji strikne jed do srdce *15*
        • bella1

Re: Re: Re: Jacob je...

ten jí tam stříkne aby mi neumřela a protože to sama po něm chtěla!!.... *5*
  • ladyannecullen

Vrrrrrr

Jo.....to je nejhorší, jak se do chudinky Renesmee otiskne ten debil jeden chlupatej.Jako by nestačilo, že ji pojmenuje po Lochnessce. Fakt, kdyby tam nebyl chudák Seth, už by Bella Jacoba zakousla, mě by to vůůůůůůůbec nevadilo!!!!
    A co se týče zatmění,chudák Visky, jak jí ♥ *14* Edwíček *14* ♥ utrhne hlavičku. Stejně se těšim až natočí Eclipse, na konci asúpoň Jake uteče. *1*
    • Re: Vrrrrrr

Jdi nekam...vsichni jak je Edward Svatej...joo uznavam,ze je to koren *1* *1* ,Ale kdo Belle podal pomocnou ruku???Kdyz tam Edward nebyl?JACOB!!!!Jooo uznavam,ze je trochu voprzklej...ale to kazdej "kluk".A Bella ho ma rada,jako brachu...no tak co...A je hodnej...zastaval se jich v Bitce s Novorozenyma.A s Edwardem uz taky vychazi dobre!!!!A pro Bellu chtel vzdycky to nejlepsi...Tak se ti vycpat !!!!Zeru je Oba Dva *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14*
  • gabrilel

Je supr

Je skvělí napinaví zajimavi rad bich mněl všechni tři dili doma.Natomhle filmu je že jednicka je skvěla i ta dvojka i trojka jsou napinave a skvěle.
    • Re: Je supr

nauč se česky! *16*
      • Re: Re: Je supr

Asi tak *1*
    • tinna06

Re: Je supr

Tak pokud si je četl,tak se těš na čtvrtý díl,protože je fakt super.Zrovna ho čtu a kdybych měla více času tak čtu snad celý den *4* ....A máš úplnou pravdu že všechny díly jsou úžasné...

Já jsem dostala Rozbřesk na Vánoce a den před Silvestrem jsem ho už měla dočtený ... *14* *14* *14* Nešlo přestat číst vůbec *1* *1* *1* *1*

To ja jsem precetla vsechny ctyri dily o vanocnich prazdninach (bylo more casu *1*) jednim dechem..vsechny jsou super..i filmy se mi docela libi, i kdyz knizky jsou lepsi.. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit