Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jacob

Hej vsicni tu pisete jak nenavidite Jacoba ale vemte si kdyby tam treba vubec nebyl tak co ??? byla by to nuda .... i kdyz taky ho nemam zrovna v lasce nejvic mne nasralo jak Renesme pojmenoval po lochnesce Nessie .. brr *16*
    • kkornyy

Re: Jacob

mas pravdu podle me je Jacob naprosto v pohode ale to pochopís jenom kdyz si to prectes ale stejne mam Edwarda stopro radci xD
      • n.a.n.y

Re: Re: Jacob

A hlavně si vemte v Rozbřesku...by nebyla prdel...kdo by tam říkal vtípky o blondýnách??...prostě Jacob tam patří a vždycky patřit bude...Možná Belle ublížil...ale ona mu to odpustila a ted jsou jako rodina!!!!
    • twilightgirl

Re: Jacob

s tebou soihlasim,jake je velmi dulezita soucast filmu.bez nej by to byl film na prd...a to pojmenivani nessie je pekny *4*
      • pismule

vemte si kdyby tam Jacob nebyl Bella by v se New Moon utopila
      • jenah

původně jsem Jacoba odsuzovala taky...nelíbilo se mi, jak se choval...ale když se kolem sebe podíváme, tak co vidíte? představte si sebe v jeho roli...zamilovanej ale neštastně...taky byste dělali všechno proto, abyste vašeho vyvolenýho pořesvědčili, že vy jste nejlepší ne?
        • martula07

Re: Re: Re: Jacob

Jj já jsem taky Jacoba odsuzovala, protože mi připadalo že je vlezlý, drzý a tvrdohlavý. Ale jakmile si přečtete nebo uvidíte Rozbřesk tak budete jiného názoru, protože se všechno otočí o stoosmdesát stupňů a Jacob se rapidně změní a Bella taky samozřejmě.
        • kkornyy

Re: Re: Re: Jacob

no jasne ja ho teda mam rada (ale edwarda víc xD) ale stejne me nasralo jak Bella zjistila ze ho taky miluje x((

Nedávno jsem na tom byla v kině,strašně se mi to líbilo(samozřejmě knížka je lepší)ale i tak bylo to perfektní *14* *1* Strašně se mi líbilo jak je Jasper učil a projel to s Alice bomba nemam co k tomu říct fakt pecka *1* *1*
    • Jaspen and Alice

sem strasne rada ze tam je konecne videt ze se maj jasper a alice radi bylo to super :-)
    • your-darling

Re: good

Jo, taky sem byla v kině teprve v neděli, ale bomba.Když jsem to stáhla z netu, tak se mi ten film moc nelíbil, ale teď mi přijde lepší než ty dva před tím...
      Ale Edward vypadal děsně..Doufám že nebude v Rozbřesku vypadat podobně, nebo nedej Bože ještě hůř... *14* *14*
  • Rozbřesk

Akorát jsem ho přečetla a doufám že ho natočejl´...byla by škoda aby nenatočili ten nejhezčí díl...někde jsem četla že přemýšlej že by ho natočili jako 3D ale spíš ne...Tak jsem se nad tím zamyslela a říkám si že by bylo pěné kdyby byli v 3D všechny díly...Nwm no to je můj názor a škoda že nejsou...
  • Krásný...

Pěkné odpoledne všem,
    ráda bych přispěla do této diskuze a sice tím,že musím uznat,že tento román je opravdu moc vydařený a Edward je ve filmu k nakousnutí.Není mi už skoro náct,ale i navzdory tomu jsem tomuto krásnému romantickému příběhu naprosto propadla. Jinak zastávám také názor,že bez vlkodlaka Jacoba by jinak by celý film docela nudný..To napětí je na tom všem nejkrásnější.. *14*
  • joliett

Myšlenky zločince!

Dneska je Jackson Rathbone ve 22:15 na primě v seriálu Myšlenky zločince!
    • your-darling

Re: Myšlenky zločince!

jo jo..včera sem na to koukala s kámoškou..Máme ho rádi...Hraje fakt dobře, ale bylo mi hop tam trochu líto..Taková rozdvojená osobnost..Nwm..ale na konci jako ženskou bych ho nepoznala...To šlo fakt jenom podle očí a toho jeho výrazu.... *14* *14* *14* *14*
      • joliett

Re: Re: Myšlenky zločince!

jako holka vypadal fakt dobře, skoro k nerozeznání
      • conchuitka

Ale....Michaelko....:-) nekéééé nekoukali jsme na to....xP.....jo máš pravdu,jen podle výrazu.......mazééééééééééééc...uá *1* *1* *1* *1* *5*
        • your-darling

Re: Re: Re: Myšlenky zločince!

no jo...Veroniko...Hele jako seš fakt vtipná jo...Ale ten výraz jako fakt klasika...Tady, v Big Stan i v Twilight..no prostě Jackson se nám neztratí... *14*
    • lucik188p

TEN DIL SEM NEVIDELA TAKŽE SE URČITE BUDU KOUKAT . A VIDELI STE SNIM FILM Ten Největší HRAJETAM SICE VEDLEJŠI ROLI ALE TA KOMEDIE JE SUPER ((ALE POKUT STE MLAČI BACHA MLUVI SE TAM SPROSTE *15* ))
      • joliett

jj to jsem viděla, parádní komedie a je tam krásnej. A taky ještě v Pray For Morning, to je sice horor a dost blbej ale on je tam super.
      • anettka-upirrka

Booože v tom seriále byl upe krásnej..!!♥♥..Ale to on je všude.. *14*
        Momentálně dávaj v kině nový 3D film Poslední vládce větru...určitě jste na tom už někdo byl....A hraje v něm Jackson Rathbone jednoho kluka jménem Sokka..!!..A je tám tááák úžasnej panebože nemohla jsem se na něj vynadívat a pokud jste ten film neviděli tak doporučuji je vážně skvělej...♥♥ *14* *14*
    • vrtulka

tak tam je hustej, už jsem ten díl viděla *3*
      • joliett

já taky ale klidně se juknu znova, je tam fakt drsnej. Prostě dobrej herec se nezapře!
  • ...

Mimochodem dost mile mě ted překvapilo,že v posledním díle se stanou z Belly a Edwarda rodiče!wow! *8* už se moc těším až to celý uvidím.. *3*
    • luida

Re: ...

A Bella už bude upírka, když otěhotní?
      • peldiklucik

Re: Re: ...

Ne Ne upírkou se stane hned po porodu
  • vrtulka

Breaking dawn

tak lidičky a je to tady. Summit Entertainment oficiálně potvrdil, že Breaking dawn bude uveden do kin 18. listopadu 2011. ano, čtete dobře. až na podzim roku 2011 *9*
    • Re: Breaking dawn

aha tak to je docela dobrý...Já jsem čakala, že to do kin půjde až během roku 2012...A bude to na dva díly nebo na jeden?
      • vrtulka

Re: Re: Breaking dawn

to se ještě řeší, jestli jeden díl nebo dva. já osobně bych byla pro díly dva, aspoň by toho bylo víc *3*
        • Re: Re: Re: Breaking dawn

to máš pravdu...já asi taky..:))
    • vrtulka

Re: Breaking dawn

tady odkaz, kdyby jste chtěli

http://team-twilight.com /20100505/save-date-breaking-dawn-h it-theaters-nov-18-2011/

pozor, v odkaze bude určitě mezera *3*
  • anusqa

Trailer

lidi nikde nemůžu najít žádnej pravej Trailer z youtube na Eclipse nevíte o nějakym?? *7*
    • vrtulka

Re: Trailer

musím tě zklamat, ale pravý trailer na Eclipse ještě není *9* ještě nebyl vypuštěn na světlo, takže jediný co zatím najdeš (a co jsi zřejmě našla) jsou "fanmade" od lidí. na trailer Eclipsu si budeme muset ještě počkat *3*
  • twilightka

Výměna........................... ........

Pěkně to posrali Rachelle už nebude hrát Viktorii zahraje si ji nějaká ženská ze spidermena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
    • Re: Výměna........................... ........

presne tak! Rachelle ji hrála suprove a rozhodne se na tu roli perfektně hodila!
      • pismule

Re: Re: Výměna........................... ........

až na ty vlasy neměla barvu kterou mít měla... ale to jí mohly obarvit
        • Re: Re: Re: Výměna........................... ........

Nová představitelka Viktorie by se od Zatmění měla stát herečka Bryce Dallas Howard
  • lidush

popis traileru

Na jedné německé stránce se objevil "drb" týkající se očekávaného traileru k Eclipse. Podle všeho se popis traileru dostal na internet. Níže najdete jeho popis...je celkem zajímavej
    "V první scéně uvidíme Edwarda a Bellu. Edward žádá Bellu o ruku. Poté se objeví logo Summit Entertainment. Následuje scéna, kdy slyšíme varování v rádiu o masových vraždách v Seatlu a v tom spatříme tvář Rileyho. Pak Bella s Charliem, který říká: "nechci abys jela do Seatlu!Je to nebezpečné!" Následuje scéna v pokoji Belly, kde říká Edwardovi, jak se bojí Viktorie. Následuje pohled na hory a les z něhož vychází novorozený... Bella křičí "Edward!" a následuje logo Eclipse."
    Ale já bych řekla....že je to mc krátký... *14*
    • maeve

Re: popis traileru

To už jsem někde četla a určitě ne německy
      • lidush

Re: Re: popis traileru

no tak jsi to cetla na jine strance,kde to bylo nekde prelozeny z nemciny...to je snad jedno nn?? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit