-
......
jak bafi mohla předbehnout
Twilight Saga to fakt nechapu bafi je dobra ale
Twilight Saga ma n mnohem radeji -
Recast hlavních herců!!!
Ahojte všichni.Přečetla jsem si zprávu (a doufám že je to pitomost)že se chystá recats herců!!!!Místo Edwarda má být někdo, kdo hrál v Tudorovcích a takhle mají být přeobsazeny i ostatní role!!!!Jako já doufám že je to pitomina!!Jestli ne tak to mi budou stačit knížky a kdyby udělali Recast tak si akorát uškodí a to HODNĚ!!! *10* *10* *10* -
-
Re: Recast hlavních herců!!!
Robert podepsal smlouvu na celou ságu. takže ho nikdo nahradit nemůže, pokud neporuší smlouvu a myslím, že i Kristen to podškrábla. Neděs nás -
to tezko edwarda bude hrat furt rob, ajestli za nej bude hrat nekdo jinej tak pochybuju ze to bude mit takovou popularitu protoze rob tam je best!!!!!! -
to ne....jen victorii bude hrat jina herecka protoze ona ma uz nejaky plany *9*
-
-
...
někde sem četla,že prej by měl být další trailer...neni to blbost??
ale kdyby nebyla,byla bych já uplně nejvíc happy... *4* *9* -
-
Re: ...
a kde ji to cetla?? das odkaz?? *4* -
-
Re: Re: ...
http://www.stmivani.eu/12-film/bude -dalsi-trailer/
tady,ale nemám šajn co je na tom pravdy...
http://www.bravo.cz/twil ight-saga/221-twilight-eclipse-novy -trailer
-a takhle to vypadá když jsou oba trailery spojený..je to celkem dobrý... *14*
-
-
-
...
Četli jste už v Bravu že Jackson sebou všude tahal scénář Eclipse a pak ho někde v hotelu stratil nebo zapoměl a ten kdo ho našel ho pak vyvěsil na internet????????má děravou pamět chlapec *13* -
-
Re: ...
Hostý..a tu stránku někdo ví??? *3* -
-
Re: Re: ...
ja si tky kupuju BRAVO a tky jsem to cetla, ale to uz vim davno, za je tech pres 100 stranek na internetu....bravo ma stary info.....ale kde to je to nwm....a chudak Jackson....teda spis idiot... *15* -
-
Re: Re: Re: ...
jo což to sem si přečetla taky v bravu,ale á myslela tu stránku s uveřejněnym scénářem...
ale už je známo,že takové štěstí my asi nemáme...:-(
*4*
-
-
-
-
Půlnoční slunce
Ahojky...:D Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, jestli Stephanei dopsala to půlnoční slunce nebo zda ho už dopsala...?? -
-
Re: Půlnoční slunce
myslím,že ještě ne... -
-
Re: Re: Půlnoční slunce
a nevíš, jestli ho dopíše? -
-
Re: Re: Re: Půlnoční slunce
Stephanie na to nejspíš zatím ani nešahla, protože je hodně nas*atá kvůli tomu že jí z toho nic nekápne když už to maj všici z půlky přečtený, ale má novou knížku hostitel a ještě novější knížku, která vyjde za 12 dní v americe (což znamená že u nás tak za rok a půl) ,,Druhý krátký život Bree Tanerové" - ,, second short life of Bree Taner" A myslím že to napsala před new moon a má to něco společnýho s Eclipse. -
-
Re: Re: Re: Re: Půlnoční slunce
O čem je vůbec ten Hostitel??chtěla sem si to přečíst,ale zatím fakt nwm... *4* *4* *4* *4*
-
-
Re: Re: Re: Půlnoční slunce
hele to nevím..ted zase někde asi včera psali,že už to dopsala a někde zase,že to není pravda..tak fakt nwm..
ale každopádně těch prvních dvanáct kapitol je super... *4*
-
-
-
-
Rozbřesk
Čtu si knížku Rozbřesk a sem u tý části kdy je bela těhotná a dávají jí pýt krev je to krása prostě krásný *14* *14* *14* *1* *1* *14* *14* *3* *3* -
-
Re: Rozbřesk
ahoj docela mně zaujal ten tvůj komentík... J8 se chcu jenom zeptat Bella se nakonec stane upírkou a budou mít mimčo ? *7* -
Re: Rozbřesk
počkej až zjistíš schopnosti Belly a Renesmée *14* -
-
Re: Re: Rozbřesk
čau jaké bude mít Bella schopnosti
-
-
-
?!
Nevite nekdo prosim proc porad meni rezisery k TS? Proc vubec na new moon vymenili Cathrine? me se to libilo jak to bylo vytvoreny :) -
-
Re: ?!
Je to kvuli tomu že chtějí ab na každý díl byl jiný rezisér(zkouška výkonosti)
-
-
další scéna z Eclipse
http://www.stmivani.eu/22-videa/ecl ipse-clip-1/
celkem dobrá...jukněte... *14* -
-
Re: další scéna z Eclipse
ahojík mám blog o twilight sage koukněte
http://i-love-twilight-saga-for ever.blog.cz/
pozor určitě tam budou mezery
-
-
3D
Ahojte prý bude Zatmění 3D!!! Tak to bude málo mazec! -
Kirsten a prsten?
Nevite nekdo, proc nosi kisrten neustale prsten na ukazovaku? Vsimla jsem si toho uz i u Sarah v Prison breaku, ale nemuzu najit duvod? Ma ne treba nejaky vyznam jako snubni nebo neco? Snazila jsem se to najit,ale nenasla jsem nic. Nevite nekdo? Diky:) *14* -
-
Re: Kirsten a prsten?
No jedinej význam má prstýnek na ¨prsteníku a všichni víme jaký...ale i kdyby ho měla na palci tak je to jenom tak...
nebo alespon myslím...
-