Přejít na výpis diskuzí

Eragon

FILM 4.3.2007 
85 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: ERAGON

Ok, souhlasim, že všechno se do toho filmu prostě nemůže vejít, ale přišlo mi, že ten kdo ten film stvořil tu knihu vůbec nečetl. Je tam spousta rádoby detailů, který se fakt liší. Třeba Safiřina křídla...Aryi aspoň mohli nabarvit ty vlasy na černo a když už nic jinýho, mohli si od tvůrců Pána Prstenů půjčit nějaký to špičatý ucho a nalepit jí ho, protože nevědět, že to má být elf, tak to fakt neuhodnu. Ten film mě hodně zklamal a pokud ti samí lidé natočí i dvojku, tak si snad ani nebudu kazit své představy tím, že bych na to šla do kina...
  • Re: Re: eragon

Podle mě by to sneslo o něco delší stopáž jinak ale souhlas se vším všudy. Speelers připomíná spíš malé dítě než odvážného jezdce.
  • stručné hodnocení filmu

Stačilo by vyměnit režiséra a scénáristu (debutanty), půlku hereckého obsazení v čele s představitelem Durzy a mohlo by z toho něco bejt. Tady jenom Irons udržuje potápějící se lod nad vodou. A kde nechala Arya černý vlasy???? *1*
  • Film

Ahoj lidi nevíte někdo kde by se dal na netu skouknout ten film??
    Já zatim četla jen knihu a na film sem zvědavá. *5*
  • Kniha o filmu ERAGON

K vánocům jsem dostala knihu Kniha o filmu ERAGON. V knize se píše, že autor Eagona Christopher Paoliny je krajinou kde žije Eragon inspirován podle míst kde prožil dětstvi. V knize jsou i další zajímavosti na které se můžete těšit na stránkách www.SKANDAL007.blog.cz *3*

souhlasim, už jsem se naučila rozdělovat knihu a film, nedá se to nikdy srovnat. Málokdy se film povede tak, aby se to mohlo rovnat knížce *1* Je sice fakt, že se tam hodně scén vynechalo (jo, souhlasim hlavně s tou holčičkou! *16* ) ale nemůžete očekávat, že tvůrci filmu tam dosadí úplně všechno, protože to je nemožný, mají určitý limit - jak časový tak peněžní. Myslim, že to není sranda a upřímně musím říct, že jsem filmem zklamaná nebyla. Fakt se mi líbil, zvlášť obsazení Broma! :o) Až na Aryu... nwm nějak mě zklamala svým vzhledem, ale už sem smířená *15* Ale myslim, že to mohli udělat mnohem delší, klidně bych si v kině i na sedačce poseděla dýl než jen hoďku a půl nebo jak to bylo dlouhý... *5* *8* xD
  • eragon

když sem si přečetla knihu tak sem byla nadšena a těšila sem se na film...ale filmem sem byla docela sklamana...i když film nebude nikdy lepši než kniha tak od tohodle sem očekavala něco vic ale tak nemuže se všechno povest že:D *5*

úplně souhlasím...povedl se ale nebylo tam všechno..taky jak chcete nacpat velkou knížku do filmu trvajícího 2 hodiny..to je nemožné *13*
  • Eragon 2

Prosím vám newí někdo jestli se bude natáčet film Eragon 2?prosím o vaše všelijaké odpevědi an můj e-myial jestli kdkoli ví a má k tomu nějaké zdroje tak mi tpo prosím pošlete na e-mail děkuji mocinkrát!!!!!!!!!!!
  • ERAGON

čau Lidi,četla jsem knižku a viděli i film.Musím říct že se to nedá srovnavat, to je pravda. Ale film si myslím že se povedl, i když tam bylo hodně vynechaného, ale tak už to prostě je! Je přece jasný že to nemůže být přesně jak v knížce, vždyť to by ten film trval celý den!!! *7*
  • Re: eragon

no musím souhlasit. Bohužel film je docela dlouhej, ale zásadní scény plavou někde v neznámu. Už je to dlouho, co jsem četla Eldesta, a zajímalo by mě, co budou dělat potom. Předpokládám, že by se měly vynechat elfské slavnosti, když Eragon nemá co léčit, na druhou stranu ale co s Eragonem a Aryou? Co budou dělat až se Eragon zase setká s Nasuadou a potká i tu dívku, které "požehnal"? Jsem teda docela zvědavá. Paolini si musí rvát vlasy, a to v tom chtěl ještě hrát.... *9* A taky bych i řekla, že Speleers mohl být lepší. Prostě celkově nic moc *9*
  • erago

je to suprovej film a nejhezčí je ed speleers. *14*
  • Fan stránky

Fan stránky http://www.eragon1.net
  • =)

Film je celkem dobrý, ale s knihou se to nedá srovnávat ... Ale Jeremy Irons jako Brom je skvělej *3*
  • eragon

Podle knihy je ten film dost slabý.Kdo nečetl knihu,tomu se to mohlo zdát dobré,ale já jsem jí četl a musím říct,že jsem byl velmi zklamaný.Nevím jestli tvůrce tohoto filmu tak tlačil čas nebo co,ale chyběla mi tam skoro víc než polovina příběhu,který je tak pěkně popsán v knize.Ve filmu je ještě navíc tolik chyb např.elfka bez špičatých uší a jiné věci,které se nepovedly.Myslím,že musel být nejen čtenář,ale i sám spisovatel tímto filmem zklamán.
  • No!

teda musim říct že mě Eragon dost zklamal, knížka byla povedená, ale dost scén který mi přijdou dost důležitý(Eragonovo zranění od Durzy a holčička který Eragon požehnal) mi tam chyběly, trochu dost uspěchaný, vynechanej kočkodlak, trpaslíci...*16* popravdě se mi líbil jenom ten Murthag *1*
  • marne

Je to marny film po všech stránkach.Prostě to režiser neudělal dobře *13*
  • úžasný

je to úplně moc strašně krásnej film!!! *14* když jsem ho viděla poprvý přišel i ne moc hezkej, knížka byla hezčí ale stejně je to strašně mooooc hezkej film!!! *4* a Edward je úpe úžasnej kluk *14* *4* *14* *1*
  • murtagh

film je krásnej viděla jsem ho v kině a ted ho běžim půjčit do videopůjčky ale nejhezčí je murtagh každá máme jiný still *14* *14* *14* *14* *14*

Opravuji:

http://rapperi-orlova. blog.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit