-
jeden díl
Ahoj pls nevíte jak se menuje ten díl jak Riki nosí ty ryby tomu chlapovi co je pak dal do juice baru?dik pište na cela@seznam.cz nebo i sem děkuju! -
jeden díl
Ahoj pls nevíte jak se menuje ten díl jak Riki nosí ty ryby tomu chlapovi co je pak dal do juice baru?dik pište na cela@seznam.cz nebo i sem děkuju! *7* -
nevíte
proím nevíte náhodou kd ese kupuje h2o sešit viděla jsem ho na jedné stránce ve slovenštině ale na objednání nebyl tak vás prosím dekuji předem vaše kamča *16* -
Re: prosba
YOUTUBE.COM
a zadej tam H2o díly cz
nebo takněco
oki -
!!!!O M G!!
Už toho máš dosttt!!!! twl kdy bude 3.série na Disney Channelu ?! !!!! Napíšu na Jetix.cz
vzkaz jim....na stránce Disney Channelu nic takowýho nemam že jim můžeš napsat tam....takže napíši na Jetix.Cz
že stránky Disney Channelu
sou strašný a že na disney.....atd..prostě....nwm -
prosba
prosím nevítě někdo o stránce, kde bych se mohla podívat na díly h2o.... *8* prosím -
H2O v Čr
H2O v Čr: Toto je první kampaň fandů seriálu H2o stačí přidat vodu, která má donutit Disney Channel, aby začal vysílat 3.sérii!!! Máš vlastní účet na youtube a chceš, aby byly v Čr nové díly? Pokud ano, tak se podívej na http://www.youtube.com/user/DisneyC zech (oficiální web Disney) a napiš do komentářů toto: ,,My chceme 3.sérii H2o, stačí přidat vodu na Disney Channel! Prosíme o její vysílání!" Tento text šiřte na svých webech a sami se zapojte!!! Čím víc nás bude, tím větší je pravděpodobnost vysílání nové řady!!! -
H2O - 3. série na Disney Channel CZ
Oficiálně: Pokračování seriálu "H2O: Stačí přidat vodu" bychom měli s největší pravděpodobností vysílat tento rok, avšak bližší termín není zatím znám. -
SKvělýý!!
hej dneska jsem na youtube.com zkoukla všech 13 dílu co tam jsou sicxe v angličtině ale bylo to úúžasnéé xD .
Upa mě to dostalo a Indiana tam má nádherný písničky . O Emmě se sice blábolí jen na začátku a vůbec tam nebyla ale Bella je taky úúasná . Myslela jsem si co to zase bude ale je fakt dobrá měli byste se taky kunout . Jo a kvalita je dobrá není to nahrávaný z Tv takže jako dost dobré Ne jako v televizi ale dobrý. *14* -
Re: H2o,těsně nad vodou
tak na disney channel sice davaji H2O ale jen 1dil za cely den a to jeste 1serii a to od 11:50 hodin....a co se tyce 3 serie tak tu se asi na disney channelu nikdy nedockame bohuzel -
H2o bez Emmy
Taky si to bez Emmy nemůžu představit,ale neví tady někdo kdy se začne vysílat ta 3.série? -
Re: Re: H2o,těsně nad vodou
jaka hnusna *14* cccccccccccccccccccooooooooooooooo -
Re: h2o 3. série UŽ JSEM VUDĚLA!
Bella je tak hrozná -
je tam ta nova hnusna holka
bleeeeee *9* -
3. série
nevíte někdo kdy budou dávat 3. sérii na Disney?????? -
Re: Re: H2O tenhle rok v ČR? NE!
*7*myslíš že to je 3.série?tk já se teda mrknú mnoim.. *5* -
Re: online 3 serie..
http://www.h2o.free-life.cz/ *3* -
*9*Nnn...já jsem nemocná..a dneska jsem se na to koukala..a nejsou to nový...díly jsou furt ty starý *16*Si myslim že budou až na nový rok *14* -
Re: Re: Re: Re: H2O tenhle rok v ČR? NE!
*7* A jkto víš? *1* -
H2o,těsně nad vodou
Ahoooj...Heleďte teď dávaji na Disney channel ňáký díly H2o,těsně nad vodou....Ale dávaji to ve všední dny vždy od jedenácti ale já to ještě neviděla páč jsem ve škole...Nevíte plsky jestli to jsou ňáký nový díly bo co to je????Díky vám mociny *14*