-
Re: Re: Re: H2O tenhle rok v ČR? NE!
prvni dil se nejmenuje Krokodily slzy!! -
Re: Re: H2O tenhle rok v ČR? NE!
ten dil "Tesne nad vodou" byl vlastne spojen z nekterych dilu, takze sem mel a porad mam pravdu! tenhle rok na CZ disney channel H2O 3.serie nebude -
online 3 serie..
Ahojky lidi plsky neznate nekdo nejake stranky kde muzu sledovat 3 serii online,díky moc bo na Disney Chanelu to asi nedaj:(tk pls se nekdo ozvete:) -
h2o
Už jsou 4 díly h2o -
Re: Re: H2O tenhle rok v ČR? NE!
Jo přesně je to na nic a třeba h2o bude já už jsem viděla 2 díly h2o Krokodýlí slzy a Jungle Run.Jinak taky musím říct že s mě to docela líbí už jvůli tomu že tam je Cleo a Rikki a Lewis. No jako Emma mi tam strááááááááášně moooooooc chybí je mě po ní smutno. Ta Bella se pořád k ním vtírá a není scénka kde by byla cleo s Rikki samy. No akorát na začátku byli spolu, ale to Bellu neznali. Jinak aouhlasým na stránkách Disney channelu to je na nic! Ty hry mě už nebavijou! A žádný novinky nic ZLATEJ JETIX! *9* -
Re: H2O tenhle rok v ČR? NE!
No nevim Ale zkuste se podivat 2.11 v 11:50 na disney chanel pac v programu pisou H2O těsně nad vodou *1* *3*
A vebovky disney chanelu jsou na ... nic tam neni jen hry -
h2o 3. série UŽ JSEM VUDĚLA!
Takže sem se teď na to dodívala PODLE TOHO JAK PSALI ŽE EMMA BUDE V 1 DÍLU TAK TAM EMMA VŮBEC NEBYLA A JUCE NET NEBOLI DŽUS BAR SE JMENUJE RIKKI´S. HUDVA JE UPLNĚ STEJNÁ AKORÁT UVODNÍ ZNĚLKU ZPÍVÁ INDIANA EVANS COŽ JE TA NOVÁ BELLA. NA ZAČÁTKU HOLKY NĚCO MLUVILY O EMMĚ ASI ŽE JE JÍM PO NÍ SMUTNO A PAK JIM PSALA SMS.BELLA MÁ MOC UDĚLAT HMOTU NEBO CO TO JE BYLO TO NA KONCI ONA JÍM TO UKAZOVALA A LEWIS NA TO ŠAHAL.ASI TAK V ÚŮLCE SE TO DOZVĚDÍ ŽE JE BELLA TAKY MOŘSKÁ PANNA. NO MYSLÍM ŽE TO BYLO DOCELA DOBRÝ TEN 1 DÍL NA TO JAK SEM MYSLELAŽE TO BUDE ZKAŽENÝ JÁ TEDA MUSÍM ŘÍST ŽE SE MĚ TO MOOOC LÍBYLI JEŠTĚ ČESKEJ DABING A JE TO SUPER. A JEŠTĚ JSEM SLYŠELA AJI BIG BEN, PROTOŽE TO NĚKDO V ANGLII NAHRÁVAL ASI Z TV ALE JINAK NA TO ŽE TO JE NATOČENÝ KAMEROU DOCELA DOBRÁ KAVILTA *14* *14* *14* -
h2o 3 série už je na internetu
H2o už je na yyou tube ke shlédnutí 1 díl který se jmenuje Krokodýlí slzy je v Angličtině ale podle mě to snad těm největším fanouškům nevadí stejně jako to nevadí mě no tady máte odkaz a pouštějte si to na etapy jo napr 1/3 2/2 3/3 http://www.youtube.com/watch?v=6t-1mCO-avc&feature=related Ještě jsem to neviděla právě se du dívat -
Re: Re: H2O treti serie novinka
a nebude ani v prosinci -
H2O tenhle rok v ČR? NE!
Oficiálně potvrzeno, že třetí série H2O na českým Disney Channelu nebude tenhle rok. Pro ty co nevěří, nech si stáhnou program. -
Re: Disney Channel
Přesně tak!Nikdo přesně neví kdy dorazí H2o k nám do čech!Takže oficiální a neoficiální zatim nechte stranou!Někdo tu plácl že tu bude v září pak ze v rijnu a asi se zatim nic neuskutecnilo....takze to radsi nechte bejt.....az tu bude tak to stejne budete edet protoze by to bylo na disney channelu:) *5* *3* *14* *4* *1* -
Claire Holt
Neznáte někdo nějaký kvalitní český blog o H2o? Dáte adresku? -
Disney Channel
mě by opravdu zajímalo, kde berete ty informace ohledně vysílání:-)...já osobně nevím, každý den hledám na českých i zahraničních webech, kdy 3.série dorazí na Disney Channel, ale nikde to není napsané. Navíc na oficiálním webu Disney ještě ani není televizní program.Podle mě jenom někdo moc rád používá výraz ,,oficiální", přičemž si danou ,,oficiální" věc jenom myslí...:-)...
Určitě mě teď zkritizujete, jen do mě:-)...ale cožpak vám to není divné? -
Re: H2O treti serie novinka
to je škoda... :(
k tomu jak tufurt někdo píše že Bella bude blbá...nemyslim si, že bude blbá, ale škoda že ta Emma už tam nebude... :( -
H2O treti serie novinka
oficialne potvrzeno, ze treti serie H2O nebude na ceskym Disney Channelu ani v listopadu :(( -
Re: Re: disney channel
claire uz porodila uz davno holcicku marii a ted ji jsou asi 3 mesice *15* *3* -
Re: otázka
taky nevím -
otázka
Mám otázku, kdy budou dávat 3. sérii h2o na Disney Chanel ?? - Dík za odpověď -
Re: Re: Re: Re: Co je to?
Pardon ne v 11:00 ale v 11:50 -
Re: Re: Re: Co je to?
vysílají h2o na Disney channelu ve všední den v 11:00 a nebo ve 20:00 hodin