Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Co je to?

díky....a kdy a kde ho vysílají? :-)
  • Re: disney channel

hm ..to je pech ..,.docela ybch se na to chtěla už podívat xD ;)) *3* *9*
  • Re: Bella

ve 3 řadě seriálu H2O se emma odstěhuje a do onoho města kde byli jen 3 mořské panny se přištěhuje další číslo 4 ..vlastně 3 porotže emma se odstěhuje ... a Bella je jakoby náhrada ... *7*
  • h2o

mam je desne rada nejlepsi serial hannah montana ujde ale h2o je lepsiiii *14* *14* *14* *4* *3* *4*
  • alusqa99

Re: Re: Re: Re: Bella

No přesně, ale to je divný že by bylo ještě jedno místo ná kterém se dá stát mořskou pannou?! No a nebo třeba byla na Makku to sem vážně zvědavá
  • alusqa99

Re: Co je to?

seriál
  • Co je to?

Ahojky tenhle film H2O stačí přidat vodu je seriál nebo film? dík předem za odpověď *7*
  • Re: Re: Re: Bella

ona se stala mořskou panou když měla 7 nebo 9 let... jak, tak to nevím
  • nejfanynka

Re: Re: Bella

jo díky, ale já myslela jak vysvětlej, že Bella je taky mořská panna-blbě jsem to napsala
  • Re: Bella

oni to vysvětlí tak, že se odstěhovala s rodinou
  • chytracka98

Re: vela, vela info :) (nwm ci pravdive)

a ti Disney Chanel Teen myslíš dysney chanel co je teď od 19.září nebo uplně jinej program prosím opověz *4*
  • nejfanynka

Bella

a nechápete jak to v tom serialu bude jakoby vysvětlený, proč už tam není Emma ale Bella?
  • alusqa99

Re: disney channel

Nevíte někdo kdy bude mít Claire (Emma) To miminko?
  • alusqa99

Re: Kontakt?

no prostě se napsala nějáké paní a ta mě napsala info o Disney channel, ale nebylo to na té hlavní stránce bylo to někde jinde
  • mischicka

disney channel

my disney channel nemáme takže 3. serii uvidím až to daj na internet *9*
  • andrea121

Re: Re: huráá

No víš já taky *1*
  • Kontakt?

A kde jsi na ně vzala kontakt? Jako na ten Disney Channel. Já ho nikde nemůžu najít.
  • alusqa99

Re: buse 3 serie na disneychannel ?

h2o tam bude určitě ta 3 série já sem psala někomu s Disney channelu a oni napsaly buď v říjnu nebo v listopadu to se ještě neví.
  • buse 3 serie na disneychannel ?

Ahoj , chtěla bych vědět jestli budu h2o 3.serie na disney channel .... já newim ale mohli by jí tam dávat ne ... když dáváj nový díly kouzelníků z wawerli .......... tak by mohli dávat i tu 3.sérii h2oo *8*
  • alusqa99

Re: jj

Jo a všimli ste si v tom traileru že už nemají ty medailonky, ale něco černýho na krku! a to má aji bella! Doufám že ju holky zase vezmou zpátky až se vrátí!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit